3. trin 2. trin 1. trin. 3. trin 2. trin 1. trin.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Husk at lukke døren efter dig!
Advertisements

Livets Ord November 2008.
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Lav din egen ikon MM Anne Mette Gundesen / Hvad skal jeg sige? 2014.
Paulus en brik i Guds frelsesplan
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Gud lavede dette!
Marmorkirken Symboler II
Filipperbrevshymnen.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
”Fatter vi Guds hjerte for de fattige”? Guds glæde gennem generøsitet.
Skelgårdskirken, den 12. marts 2012
Hvad vil det sige at leve i tro?
Nøgler til menighedens vækst
Hvad siger bibelen som socialt evangelisk arbejde? John Lorenzen Præst i Saralystkirken.
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Menneskets fald og genoprejsning
Loven om forholdet til penge Matt 6,19-24
Det personlige vidnesbyrd Undervisning Aalborg lørdag den 2. maj 2009.
Lidelse, sygdom og forbøn.
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
Å.
Du er ved at gå ind i en magisk verden.... Om et øjeblik...
Guds fulde rustning den skal på Inden i krig at vi må gå
”Kaldet til kærlighed”
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
Livets Ord September 2009.
”Kaldet til kærlighed”
Holstebro Frimenighed At være en Jesu discipel. Discipel En der er i lære, men mere end det. Norm for lære og liv Den mundtlige tradition blev overleveret.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Påskedag 2012 Jesu opstandelse forandrede verden Livs-vandringen mod Emmaus Luk 24.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
En menighed, der søger enhed
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Vokse gennem venskab!.
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Introduktion til Kongen og hans Rige
Moderne Kvinder Frøkongen.
Loven om at dømme andre Matt 7,1-5
Om et øjeblik kommer Du ind i en magisk verden!. Om et øjeblik...
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Lyset der skinner i mørket
Den Glade Internationale Venskabsuge!
Velkommen til et forvandlende fællesskab, der har TRO som værdi!
Guds glæde gennem generøsitet
Kampen mod ondskabens åndemagter, kap.10 (7-12). Daniel 10:1-5 I perserkongen Kyros’ tredje regeringsår blev et ord åbenbaret for Daniel, som havde fået.
Gennemgang af dåbsritualet
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen De herliges lidelser er nåde Romerbrevet 8,17-39 De herliges lidelser er nåde Søndag, den 9. august 2015 Aalborg Frimenighed.
Når Helligånden taler Lektion 1: Helligånden taler gennem Bibelens forfattere Lektion 2: Helligånden taler gennem nulevende mennesker.
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
Galaterne 1-2 Nåde og Fred fra Gud Fra Paulus, apostel, ikke fra mennesker, ikke udsendt af et menneske, men af Jesus Kristus og Gud Fader,
Johs. Evangeliets formål Søndag d. 3. april 2016.
Prædiken Ånd og kød.
Gud er lys, og der er intet mørke i ham 1. Joh. 1.5
Julens symboler Matthæus 2
Jesus var bange i ørkenens sand, bange for fristerens stemme:
Tror du på løgnen eller sandheden?
066_Jesus, Frelser og befrier 1, S1
Du skal ikke være bange Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
528 - Gud, riv os ud af tidens jag, 1, S1
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
Præsentationens transcript:

3. trin 2. trin 1. trin

Frigjort fra tyngde-kraften. I kredsløb om jorden Frigjort fra tyngde-kraften! I kredsløb om jorden. Uden for jordens atmosfære. I vægtløs tilstand.

Jeg har åbenbaret dit navn for de mennesker, du gav mig fra verden Jeg har åbenbaret dit navn for de mennesker, du gav mig fra verden. De var dine, og du gav dem til mig, og de har holdt fast ved dit ord. Nu forstår de, at alt, hvad du har givet mig, er fra dig. For de ord, du gav mig, har jeg givet dem, og de har taget imod dem, og de har i sandhed forstået, at jeg er udgået fra dig, og de er kommet til tro på, at det er dig, der har udsendt mig. (Johannes evangeliet 17,6-8)

Jeg har åbenbaret dit navn for de mennesker, du gav mig fra verden Jeg har åbenbaret dit navn for de mennesker, du gav mig fra verden. De var dine, og du gav dem til mig, og de har holdt fast ved dit ord. Nu forstår de, at alt, hvad du har givet mig, er fra dig. (Johannes evangeliet 17,6-7) For de ord, du gav mig, har jeg givet dem, og de har taget imod dem, og de har i sandhed forstået, at jeg er udgået fra dig, og de er kommet til tro på, at det er dig, der har udsendt mig. (Johannes evangeliet 17,8)

Jeg har åbenbaret dit navn for de mennesker, du gav mig fra verden Jeg har åbenbaret dit navn for de mennesker, du gav mig fra verden. De var dine, og du gav dem til mig, og de har holdt fast ved dit ord. Nu forstår de, at alt, hvad du har givet mig, er fra dig. (Johannes evangeliet 17,6-7) For de ord, du gav mig, har jeg givet dem, og de har taget imod dem (1), og de har i sandhed forstået (2), at jeg er udgået fra dig, og de er kommet til tro på (3), at det er dig, der har udsendt mig. (Johannes evangeliet 17,8)

Troens tre trins raket 3. trin: At tro på det Bibelen siger 2. trin: At forstå hvad Bibelen siger 1. trin: At beskæftige sig med Bibelen (Guds ord)

Troens tre trins raket 3. trin: At tro på det Bibelen siger 2. trin: At forstå hvad Bibelen siger 1. trin: At beskæftige sig med Bibelen (Guds ord)

1. trin: At beskæftige sig med Bibelen For de ord, du gav mig, har jeg givet dem, og de har taget imod dem (1), og de har i sandhed forstået (2), at jeg er udgået fra dig, og de er kommet til tro på (3), at det er dig, der har udsendt mig. (Johannes evangeliet 17,8) 1. trin: At beskæftige sig med Bibelen 2. trin: At forstå hvad Bibelen siger 3. trin: At tro på det Bibelen siger