Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar 2010 1 A&B ANALYSEs Danmarkspanel - Boligselskabernes Landsforening - Januar 2010.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Præsentation af resultater for projekt ”Analyse af samarbejdet mellem kommunerne og Region Midtjylland, Jord og Råstoffer” Jord-ERFA-Midt,
Advertisements

KiMs – Maj KiMs SMAGSTEST - franske kartofler - Maj 2012.
Analyse af rejsekortet for
Den danske befolknings syn på handicappedes rettigheder
Børns indflydelse på familiens købsbeslutninger
Bogens klasser   Klasserne i bogen er defineret sådan (tallene er deres andel af de årige, når studerende ikke regnes med): Overklasse.
Evaluering af Projekt Unge
Uddannelsesaktivering - Hvad ved vi?
Uddannede færingers tilpasning til arbejdsmarkedet og erfaringer med studieophold i udlandet En spørgeskemaundersøgelse blandt færdiguddannede
BL – Danmarkspanel - oktober A&B ANALYSEs Danmarkspanel - BL − Danmarks Almene Boliger - Oktober 2011.
A&B ANALYSEs Danmarkspanel - Foreningen ”Odinstårnet” -
Evaluering af årets projektledermesse Radisson Blu Falconer, Frederiksberg Den 17. november.
Fremtidens ældrepleje udfordringer og krav
Analyse for Ældre Sagen: Anvendelse af nye teknologiske kommunikationsmidler Rapport Oktober 2008.
v/ Professor Lars Ehlers, Aalborg Universitet
Gate 21 – Fælles DNA Gate 21 – Fælles DNA • 31. marts 2014 • Jørgen Lindegaard Olesen, PlanEnergi.
1 DSB og Bibliotekerne Personlige interview foretaget 20. til 25. januar respondenter Holdning til evt. ny portal.
Analyse for Ældre Sagen:
Bolig selskabernes Landsforening– Almene lejeboliger - Maj/Juni Almene lejeboliger - Danmarkspanelet - Maj/Juni 2010.
Sortering af affald Dato: 17. december Agenda Sortering af affald Dato: 17. december 2010 TNS Gallup A/S Kontaktperson Celia Paltved-Kaznelson Danmarks.
Analyse for Ældre Sagen: Trafikundersøgelse: Cykel, cykelhjelm mv Rapport Marts 2010.
Illustration fra Kort om kræft figur 4.1.
Highlights fra Lederpejling 6, 2008 Hovedrapporten kan læses på Undersøgelsen er gennemført som internetbaseret spørgeskema, der.
Trivselsundersøgelse og ledelsesevaluering
Kristelig Arbejdsgiver- forening – Den Danske Model August 2012.
Baggrund Summary Grafikker Slide 1 Resultatrapport – Thorsager trinbræt undersøgelse Thorsager distriktsråd.
Efteruddannelsesindsatsen 2007 Analyse Danmarks undersøgelse januar 2008 Oplæg på Kompetencerådets møde den v./ Merete.
Naboskabet - en undersøgelse af 3 boligområder 473 beboere besvarede undersøgelsen 6-11 år: år: år: 4 Voksne: 454.
1 KVINDELIGE IVÆRKSÆTTERE et statistisk portræt.
DCS/DTS fællesmøde januar 2010 Denne præsentation har været fremlagt ved DCS / DTS Fællesmøde 2010 og Poul Erik Mortensen har alle rettighederne til gengivelse.
Rusmiddelundersøgelsen Ordrup Skole 9. klassetrin Skoleåret 2011 – 2012.
Jobrådgivernes Brancheforening Brugertilfredshed hos ”anden aktør” København 30. november 2011.
Gennemført af YouGov for Bolius Omnibus – mandag uge 31.
Naboskabet - en undersøgelse af det sociale liv i Skovengen Skovengen.
Østjysk rapport om udligning og tilskud Seminar om udligning den 26. April 2010 Job og Økonomidirektør Asbjørn Friis Jensen, Favrskov.
MEGAFON undersøgelse af VINTERMAN.DK VINTERMAN brugermøde
Indhold Kort om sundhedsprofilen Hvad kan man bruge sundhedsprofilen til? Udvalgte data Hvordan skal den læses? Kommunikationsstrategi 2.
Trivselsundersøgelse og ledelsesevaluering Anæstesiologisk Afdeling Flere ledere
Naboskabet - en undersøgelse af det sociale liv i Egedalsvænge Egedalsvænge.
Lederforeningen for VUC:
Statistik om kvindelige iværksættere - udviklingen
1 Borgerpanelet i Silkeborg Kommune.
Udvikling i GODS Transporten Sammenfatningsrapport maj 2010.
DIGNITY – Danmarkspanel - December A&B ANALYSEs Danmarkspanel - TORTUR - December 2014.
Uddannede færingers tilpasning til arbejdsmarkedet og erfaringer med studieophold i udlandet En spørgeskemaundersøgelse blandt færdiguddannede
Et af verdens bedste pensionssystemer
Globaliseringsredegørelsen 24.mar. 14 Figurer fra Danmark tiltrækker for få udenlandske investeringer i Sådan ligger landet
Grunde til at jeg elsker dig
Resultater fra: Diskriminationsundersøgelsen blandt mennesker med psykisk sygdom Som et led i EN AF OS kampagnen er der gennemført en undersøgelse af oplevet.
Borgerservice Undersøgelse af brugertilfredsheden med Borgerservice Marts
4B Analyse & Marketing A/S – 1 Borgerundersøgelse Randers Kommune Affaldshåndteringen Januar 2010.
Spørgekit 2 Rådighedsbeløb / bolistøtte. 4. Hvor meget er det acceptabelt at reducerer enlige forsørgere på kontanthjælps rådighedsbeløb, for at øge incitamentet.
Deltagerne i undersøgelsen. Deltagernes køn? Læsevejledning: Figuren viser, at 52,5% af deltagerne er kvinder (n=1.103) Side 2.
BL - Boligstøtte Danmarkspanel uge Om analysen Metode Undersøgelsen er foretaget i et såkaldt Danmarkspanel. Panelet består af mere end
Forældres opfattelse af Den Danske Folkeskole
Digitaliseringsstyrelsen
Om analysen Vil du vide mere? Metode Univers & stikprøve Tidsperiode
Kommunerne - Kommunernes boligplacering af flygtninge 2016
Danmarkspanel uge BL - Boligstøtte.
Om analysen Vil du vide mere? Metode Univers & stikprøve Tidsperiode
Den kriminelle fødekæde i bander og
Præsidiet for Reformationsjubilæet 2017
Danmarkspanel Uge Bolius – Sex-vaner.
Danmarks Biblioteksforening Opinionsmåling, juni 2014
Den kriminelle fødekæde i bander og
Danmarks Biblioteksforening Opinionsmåling, juni 2014
Danmarkspanel uge
Det regionale område Udviklingen i fordelingen af ansatte, årsværk og lønsum, 4. kvartal 2008 til 4. kvartal 2018 Kilde: Egne udtræk fra KRL.
Danmarkspanel uge
Præsentationens transcript:

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar A&B ANALYSEs Danmarkspanel - Boligselskabernes Landsforening - Januar 2010

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar OM UNDERSØGELSEN

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar Metode Undersøgelsen er foretaget i A&B Analyses Danmarkspanel. Panelet består af tilfældigt udvalgte danskere. Indsamling er foretaget via internettet som selvudfyldt spørgeskema. Univers Alle danskere 16 år+ Stikprøve personer deltog i undersøgelsen. Tidsperiode Dataindsamling er foretaget fra d. 8. januar – 12. januar Vægtning Data er vægtet på køn, alder og geografi, således at stikprøvens sammensætning matematisk matcher den fordeling man finder i hele den danske befolkning. Om undersøgelsen

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar DELTAGERNE I UNDERSØGELSEN

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar Om deltagerne Deltagernes køn Læsevejledning: Figuren viser deltagernes køn. Af figuren fremgår det, at 48,9% af deltagerne er mænd. Besvarelserne er vægtet på dette kriterie. (n=1.202) Efter vægtning fordeler deltagerne sig i to lige store grupper. Som i alle andre typer af undersøgelser er viljen og lysten til at deltage i undersøgelser størst blandt kvinder, hvorfor andelen af mænd er vægtet op.

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar Om deltagerne Deltagernes alder Læsevejledning: Figuren viser deltagernes alder. Af figuren fremgår det, at 32,6% af deltagerne er under 34 år. Besvarelserne er vægtet på dette kriterie. (n=1.202) Efter vægtning fordeler deltagerne sig som man finder det i den almene befolkning. Dvs. tre næsten lige store grupper og en stor gruppe af ældre.

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar Om deltagerne Deltagernes bopæl Læsevejledning: Figuren viser, i hvilken region deltagerne bor. Af figuren fremgår det, at 30,2% af deltagerne er bosat i Region Hovedstaden. Besvarelserne er vægtet på dette kriterie. (n=1.202) Efter vægtning fordeler deltagerne sig som man finder det i den almene befolkning. Sammensætningen af panelet afspejler nogenlunde den danske befolkning, hvorfor der ikke vægtes meget på dette kriterie.

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar Om deltagerne Husstandsbeskrivelse Læsevejledning: Figuren viser, hvordan deltagernes husstand er sammensat. Af figuren fremgår det, at 16,5% af deltagerne bor i en husstand med børn (ældste over 9 år). Besvarelserne er vægtet på dette kriterie. (n=1.202)

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar Om deltagerne Deltagernes husstandsindkomst Læsevejledning: Figuren viser, hvor stor den samlede indkomst er i deltagernes husstand. Af figuren fremgår det, at 26,6% af deltagerne bor i en husstand med en samlet indkomst kr. (n=1.202) Mange års erfaring med undersøgelser viser, at ca. hver femte person ikke ønsker at oplyse noget om deres indkomstforhold. Dette modsvares fint i denne undersøgelse.

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar RESULTAT AF UNDERSØGELSEN

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar Resultat Læsevejledning: Figuren viser, hvilken boligform deltagerne bor i. Af figuren fremgår det, at 37,7% af deltagerne bor i villa. (n=1.047) Hvilken boligform bor man i? Ikke overraskende er det primært personer over 35 år med husstandsindkomster over kr. om året som bor i villa. Derimod bor personer under 30 år, personer i Region Hovedstaden, samt personer med lavere indkomster i højere grad i lejeboliger.

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar Resultat Læsevejledning: Figuren viser, hvorvidt deltagerne er i arbejde på nuværende tidspunkt. Af figuren fremgår det, at 56,8% er i arbejde på nuværende tidspunkt. (n=1.047) Er man på nuværende tidspunkt i arbejde? Der er en lavere procentdel i arbejde i Region Nordjylland, end i de øvrige regioner. Derudover er der naturligvis en klar sammenhæng mellem indkomst og arbejdsstatus. Jo højere indkomst, des flere er i arbejde. Desuden er der klart flest i arbejde i aldersgrupperne under 50 år.

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar Resultat Læsevejledning: Figuren viser, hvorvidt deltagerne på nuværende tidspunkt er bange for at miste deres arbejde. Af figuren fremgår det, at 11,2% er bange for at miste deres arbejde på nuværende tidspunkt. (n=595) Er man på nuværende tidspunkt bange for at miste sit arbejde? Der er færre i Region Hovedstaden som er bange for at miste deres arbejde, end der er i resten af landet. Desuden er der en tendens til, at mænd er mere bange for at miste deres arbejde end kvinder er. Årsagen til dette kan evt. findes i at mange mænd er ansat i job, som periodevist bliver ramt af arbejdsløshed, f.eks. byggebranchen.

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar Resultat Læsevejledning: Figuren viser, hvor længe deltagerne har haft deres nuværende arbejde. Af figuren fremgår det, at 27,4% har haft deres nuværende arbejde i under 2 år. (n=595) Hvor længe har man haft sit nuværende arbejde? Af gode grunde er det især de unge som har været i deres job i mindre end 5 år. De ældre som har været på arbejdsmarkedet i mange år udgør størstedelen af kategorien ”Mere end 10 år”.

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar Resultat Læsevejledning: Figuren viser, hvorvidt deltagerne er medlem af en A-kasse. Af figuren fremgår det, at 83,7% er medlem af en A-kasse. (n=595) Er man medlem af en A-kasse? Der er færrest i Region Hovedstaden som er medlem af en A-kasse. Dette hænger godt sammen med, at det var i dette område, at der var færrest som var bange for at miste deres arbejde. Desuden er der klart færrest i indkomstgrupper under kr., som er medlem.

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar Resultat Læsevejledning: Figuren viser, hvorvidt deltagerne er medlem af en A-kasse nedbrudt på husstandens samlede årlige indkomst før skat. Figuren viser kun besvarelserne fra respondenter som max. er 65 år. Af figuren fremgår det, at 87,5% af respondenter fra husstande med en årsindkomst før skat på kr. eller mere, er medlem af en A-kasse. (n=573) Er man medlem af en A-kasse? – nedbrudt på husstandsindkomst (respondenten er under 66 år)

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar Resultat Læsevejledning: Figuren viser, hvorvidt deltagerne er medlem af en A-kasse nedbrudt på husstandens samlede årlige indkomst før skat. Figuren viser kun besvarelserne fra respondenter som er i arbejde. Af figuren fremgår det, at 87,5% af respondenter fra husstande med en årsindkomst før skat på kr. eller mere, er medlem af en A-kasse. (n=584) Er man medlem af en A-kasse? – nedbrudt på husstandsindkomst (respondenten er i arbejde)

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar Resultat Læsevejledning: Figuren viser, hvad deltagernes primære grund til ikke at være medlem af en A- kasse er. Af figuren fremgår det, at 9,6% anser det for at være for dyrt. (n=87) Hvad er den primære grund til, at man ikke er medlem af en A-kasse? Særligt de unge og personer med indkomster under kr. finder medlemskab af en A- kasse for dyrt.

Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar Resultat Andre primære grunde til, at man ikke er medlem af en A- kasse?