Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
2. klasse har forsøgt at finde den.
Advertisements

Hvor klog er du?? Her er 4 spørgsmål.
Gammelheds-Philosophy
Den lille Mads.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Game maker.
At bruge disse to ord rigtigt
Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
James Bond går tur i en park...
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Det svære liv i en sportstaske
Indholdsfortegnelse Kendte der er blevet mobbet som unge.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Den urolige chef kigger på uret,
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
SJOVE GÆTTERIER Micro Trivial 2 hold.
At holde Hansen–weekend er blevet tradition, hvert år, når sommerferien den slutter. Så skal vi ud at prøve, om vores kondition er god, og om af energi,
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Fætterjagt oktober 2005 Billeder fra Lauras album.
Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet.
Tema: Nye danske børnebøger
Jeopardy Navneord Udsagnsord Brug af tegn
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Mindre grimt, tak.
Dansk 1. klasse.
Joken, der bringer dig held!
og de danser, danser rundt i ring.
1 Danseafslutning marts 2008 H U M Ø R D A N S E R N E V E J L E Skal vi ikke snart i gang med dansen. Lene byder op.
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En helt normal samtale ved morgenbordet:
En ganske from historie….
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
Står i stedet for et navn
Bogskabeloner i PowerPoint
Joken, der bringer dig held!
Smølfens død.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Du ønskes en rigtig glædelig jul
......der møder han en rigtig Bond-pige og stopper op....
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Stikker Stikker Præsentation af de første kapitler.
Historien om Jesus’ fødsel
A. SØDE, SJOVE, PÆDAGOGER B. SKOLE, SOCIALFORVALTNING, POLITI C. SUPER, SEJT, POLITI.
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
KATTE. DET JEG VED OM KATTE  En kat kan få 4 til 6 killinger  Så snart moren har født slikker hun dem regne  Killingen vokser hurtigt. Efter to uger.
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Skatteopkræveren Zakæus
Bulbjerg.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Stormen på søen Luk 8, Billede af vand og en båd.
At bruge disse to ord rigtigt
På loftet sidder nissen
Præsentationens transcript:

Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød, Find svarene Giv dem til Vibeke. Hun har fine bogpræmier – måske er du den heldige vinder. På loftet sidder nissen med sin julegrød, sin julegrød, så god og sød ….

Nissen på tur Dvs. nissen PLEJER at sidde på loftet med sin julegrød Men i år er han taget på tur Kig på de næste billeder og gæt, hvem nissen besøger på sin tur PS. Katten blev hjemme. Den var bange for at møde gale hunde på turen

Den første, nissen besøger, bor i huset her. Hvem er det?

Her sidder nissen sammen med Ida. Hun bor i Sverige Her sidder nissen sammen med Ida. Hun bor i Sverige. Men det er egentlig hendes storebror, nissen vil besøge. Hvad hedder han?

Nissen er på besøg hos ham, der har en hund, der hedder Terry Nissen er på besøg hos ham, der har en hund, der hedder Terry. Men Terrys ejermand leger vist spøgelse. Hvem er han?

Nu er nissen kommet langt væk hjemmefra Nu er nissen kommet langt væk hjemmefra. Men ham, han ville besøge, er vist faldet af tæppet. Hvem er han?

Så er nissen stukket til søs med det gode skib Mary Så er nissen stukket til søs med det gode skib Mary. Men én af vennerne er gået nedenunder for at tage en lur. Hvem er han?

Pas på. Det er ikke den store bølle, nissen vil besøge Pas på! Det er ikke den store bølle, nissen vil besøge. Men ham den bette med hunden. Han har vist gemt sig inde i huset

Her skal nissen holde godt fast Her skal nissen holde godt fast. Hvem er det, der også stadig hænger på cyklen?

Bare nissen ikke falder i vandet eller bliver taget af frøerne Bare nissen ikke falder i vandet eller bliver taget af frøerne. Hvem er den lillebitte pige, nissen deler sin grød med?

Her er en, som er rigtig glad for at få besøg af nissen, selv om han hverken mangler mad, slik eller penge. Han er nemlig helt alene. Hvem er han?

Nej, hvem er nissen nu kommet på besøg hos Nej, hvem er nissen nu kommet på besøg hos? (Mon han overhovedet får hende vækket?)

Hov, har I set de to arrige gravhunde Hov, har I set de to arrige gravhunde ? Det var vist godt, katten blev hjemme. Hvad er det, de har på hovedet? Hvem tror du, nissen vil besøge nu?

Nej, stop nu. Er nissen også her Nej, stop nu! Er nissen også her? Nu er han da vist på besøg hos en, vi kender?

Nissen på tur Nu er det vist på tide, nissen rejser hjem og kravler op på loftet igen - før han begynder at lave for mange nissestreger Han er nok også savnet af katten Der kommer ikke flere opgaver