Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tema: Nye danske børnebøger

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tema: Nye danske børnebøger"— Præsentationens transcript:

1 Tema: Nye danske børnebøger
Bliv inspireret i temaet på Bliv inspireret i temaet på Bliv inspireret i temaet på

2 Tema: Nye danske børnebøger
Billedbog. Lili er vild med at få store gaver, for sløjfen, papir og papkassen er det sjoveste at lege med sammen med hendes hund.

3 Tema: Nye danske børnebøger
Billedbog. Kaj får en bog af mor, som hun læser for ham. Men Kaj kan også læse den for dukke Lise.

4 Tema: Nye danske børnebøger
Billedbog. Willi er med børnehaven på en besøgsbondegård. Han ser mange dyr og kører i traktor. På vejen hjem opdager han en killing i sin taske.

5 Tema: Nye danske børnebøger
Pegebog med flapper. Den lille, legesyge elefantunge viser sine dyrevenner alle de ting, han er så dygtig til.

6 Tema: Nye danske børnebøger
Billedbog. Møgungen William er blevet spejder og Vitello går med ham ud for at finde nogen de kan gøre en god gerning for. Men hvorfor bliver folk ikke rigtig glade for at blive hjulpet?

7 Tema: Nye danske børnebøger
Billedbog. Carl vil lege alene med veninden Fanny. Men storebror Albert får hende ud på sin tømmerflåde. Carl falder i vandet på vej ud på tømmerflåden. Han bliver våd og rasende. Alligevel ender alt godt.

8 Tema: Nye danske børnebøger
Billedbog. Stormen blæser i Byen ved Skrænten. Lille Madsens hus river sig løs og lander på toppen af Ben-Brækker-Bjerget. Hvordan skal Lille Madsen få mad, og kan man redde ham tilbage til byen?

9 Tema: Nye danske børnebøger
Billedbog. Lasse-Leif har smidt bleen og lært at tisse på toilettet, men det er ikke let, når hans bedsteven, dukken Luske-Lise, er misundelig og prutter højtlydt i Lasse-Leifs bukser. 

10 Tema: Nye danske børnebøger
Billedbog. Sola og hendes mor har to kaniner - Plet og Langøre - som giver meget arbejde, for de to kaniner kan ikke være ude samtidig, og de lægger lorte alle vegne. Måske skulle de få sig en hund i stedet?

11 Tema: Nye danske børnebøger
Anton og nabopigen Molly vil finde den perfekte mand til Antons mor. Antons mor er ostehandler, og hun er vild med skuespilleren Don Amore. Så ham skal de have fat i. Men tror du, det er nemt og uden komplikationer?

12 Tema: Nye danske børnebøger
Villads er rigtig god til at lege. Det er de voksne bare ikke helt enige i. Især ikke når Villads laver vulkaner, eller når Fridas prinsessekrøller bliver til strittende hiphophår.

13 Tema: Nye danske børnebøger
Hullerikkerne Birk og Ask fra Syvstammetræet har taget lille Ella med op i toppen af træet, hvor hun bliver bortført af en krage, så de må på en farlig rejse for at redde hende.

14 Tema: Nye danske børnebøger
Julius, ca. 8 år, møder heksekenderen Pæremadsen ude i den farlige Pæremose. Pæremadsen har kun et øre. Men det kan mærke når der er en farlig heks i nærheden. Og det er der nu. Julius bliver Pæremadsens hjælper på den farlige heksejagt.

15 Tema: Nye danske børnebøger
Billedbog. Drengen Torsten er bekymret for den nye baby, der er på vej. For babyer er nuttede og lugter godt. Men hvad vil hans forældre så synes om ham?

16 Tema: Nye danske børnebøger
Iqbals onkel bliver kidnappet af en kutteklædt sekt. Han tager med vennen Muhammed, Hr. Wibrandt og hippien Christian til Jylland i forsøget på at redde onklen fra sekten og dens leder, Mørkets Fyrste.

17 Tema: Nye danske børnebøger
Fantasy. Følfod og hendes fire venner har på rejsen mod hjemlandet mødt Vind, som overdrager hende et magisk sværd. Da de bliver taget til fange af jægerfolket, og herskeren Grum vil skære halsen over på dem, udfordrer Følfod ham til tvekamp.

18 Tema: Nye danske børnebøger
Pelle bliver mobbet i skolen. Han er Terror-Tvillingernes yndlingsoffer, lige indtil den dag, han bliver bidt af en tissemyre - og bliver til superhelten Antboy - Myredrengen. Og så sker der ellers ting!

19 Tema: Nye danske børnebøger
Fantasy. Clara er en helt almindelig pige på 12 år. Tror hun da. For et møde med en sort kat fører hende ind i vildheksenes verden, hvor hun selv er heks.

20 Tema: Nye danske børnebøger
Benjamin på 11 år er næsten for opfindsom. Som da han sammen med sine brødre, Adam og Christian, køber is for husholdningspengene. Det var dog gået fint, hvis ikke skolens bølle, den mystiske dreng Parly, eller pigerne havde blandet sig.


Download ppt "Tema: Nye danske børnebøger"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google