Boblende nydelse og luksus

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvad hedder det ????. Hvad hedder det ???? Portvin.
Advertisements

Hvordan man opretter en cache
Måske er I gode venner i et år,
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
I gyseren kan man prøve kræfter med det monstrøse og være sikker på, at det hele ender godt. Gyser-fortællinger handler om noget ondt der skal bekæmpes.
Fra æble til cider Sådan gør du!.
TOP GESCHMACK En ny dimension med fokus på nydelse af druer og stenfrugt.
Nordvestjysk Lederforum 1. november 2012
Danske dyr Dette er en oversigt over de største danske dyr.
Velkommen til vores side!!!
Mad og vin – det lykkelige ægteskab
CLOU Prisliste Priserne er beregnet til privat salg og er inkl. Moms
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Æbler har været populære i mange tusind år.
Velkommen til Spanien, Andalusien Af Mariann Præstegaard
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Velkommen til vinsmagning. ALSACE Robert & Astrid Muhlberger er 4. generation i Muhlbergers historie Ejendommen er på 13,5 ha. Deres filosofi er at udvikle.
Aficionados Diñamarca …vintur Frankrig Vintur til Frankrig Hvilke område og vine Hvornår Overnatning Transport Budget …uddannelse ?
Annex 2: Røde vine Centre d’Information des Vins du Roussillon Vignobles et grands crus du Roussillon På opdagelse blandt Roussillons vine.
Dansk – fransk Menulære
F RANSK V INLOV Vin de Table Vin de Pays VDQS AOC Cru Classe systemet.
På opdagelse blandt Roussillon vinene. På opdagelse blandt Roussillon vinene - 2 Geografisk Placering Roussillon: Den østlige del af departementet Pyrénées-orientales.
Kan Bordeaux klare konkurrencen fra ”de nye vinlande” ? 3 udfordringer til Bordeaux.
BORDEAUX THE WORLD’S FINEST WINES. HISTORIEN I 1600-tallet begynder Haut-Brion som de første at arbejde med forbedringer af vinen. I 1600-tallet begynder.
Praktiske erfaringer med mellemafgrøder fra projekt under Landcentret efterår 2009 v. Planteavlskonsulent. Hanne K. Kristensen Agri Nord.
Vinfremstilling: Af Thomas Buhelt..
Naturfag 9.klasse Kredsløbet.
1 New Right September Hvordan skabes politik Supply side – fokus på staten som bestemmende aktør Demand side – fokus på grupper som bestemmende.
Brugerstyret animation Nu skal du lære at lave en animation. Det er vældig sjovt for den der laver præsentationen, men ikke altid for den der skal se.
Atomer Atomer betyder udelelig på græsk
»En mand havde to sønner
Anneks 8: Geografi, geologi og produktion ROUSSILLON-INFO Vindistrikter og Grand Cru Vine i Roussillon På opdagelse blandt Roussillon vinene.
Døm ikke, for at I ikke selv skal dømmes.
Anneks 3: Tørre AOC vine ROUSSILLON-INFO Vindistrikter og Grand Cru vine i Roussillon På opdagelse blandt Roussillon vinene.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
1 Datalogi C Datastrukturer og algoritmer ved Keld Helsgaun.
Anneks 4 til 7: De Naturligt Søde AOC vine ROUSSILLON-INFO Vindistrikter og Grand Cru vine i Roussillon På opdagelse blandt Roussillon vinene.
Sådan laver man vin En vinøs historie. Processen som helhed.
Markedsandele Rolf og Jonas.
Innovative elever løser virksomhedsproblemer Se Roslev Frugts reklamespot.
Priorat – den grimme ælling Vinsmagning 9/9-04.
Historien om Jesus’ fødsel
Rengør og desinficér en gærtank med horolith
COTES DU VENTOUX CONTRA CHATEAUNEUF DU PAPE Er de store pengene værd?
Vindmøller Priser på vindmøller, Hvor meget strøm kan den producere?
Affald og genbrug.
Sicilien Fra Bulk til Kult Vinskolen 17. august 2006.
Lagringstider Non vintage Minimum tre års lagring Vintage Minimum fem års lagring.
Islands- hesten.
Første gæring Champagnehusene Krug og Bollinger de eneste som udelukkende har første gæring på træfade Alle andre gære på ståltanke med temperaturstyring.
I et land uden høje bjerge… Opgiv bønderne. De tror stadig de udgør landets vigtigste erhverv og mest kulturbærende. Det er forlængst historie – men det.
Sydamerika Grænsen ligger lige ved Panama kanalen
”Tilpas markplanen” (efter EU-reformen) v/ Ole Schou Planteavlskonsulent LandboCentrum.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder.
Sprogsituationen i Norge
Jeg bestemmer Medborgerskab – Tema 1. 2 Tema 1 – Dag 1 Medborgerskab 1. Jeg bestemmer 2. Vi bestemmer 3. Med i samfundet 4. Indflydelse De 4 temaer.
Få det bedste ud af pressen - op til og under de Paralympiske Lege - Lær at lokke medierne - Lær at give det lækre budskab.
Afrikas store elefant Af Juliane Trier. Hvem (1/3) -Navn: Brit Trier -Alder: 45 år -Udseende: - kort brunt hår - altid velklædt - trænet -Job: Praktiserende.
Landbruget for godt 100 år siden. Landbruget krævede meget arbejdskraft. De fleste maskiner, vi kender fra landbruget i dag, var endnu ikke opfundet.
To change the document information in the footer, press [Alt + F8] and use the “FORM“ Chaîne des Rôtisseurs du Danemark.
Stæren Når stæren synger, er det forår. Stæren er en af de fugle, som vi er mest glade for. Mange mennesker føler, at det er forår, når stæren er kommet.
Jellingestenen blev sat op ca år 965. Den er meget vigtig fordi den viser hvordan Danmark blev kristen. Jellingestenen er over 1000 år gammel. Man kaldte.
V INSMAGNING 22. SEPTEMBER 2016 Officersklubben Tordenskiold.
Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150.
Polarklima.
Sådan udvikler du din tro til modenhed
276 – Nu titte til hinanden 1, S1
Inspiration til dit vinvalg
Præsentationens transcript:

Boblende nydelse og luksus Champagne Boblende nydelse og luksus

Historien Tilskrives som opfinderen af Methode champenoise Môet & Chandon grundlagt i 1743 Engelske læge Chrisopher Merret lavede mousserende Vine 30 år før Dom. Perignon Dom Ruinart var Ven af Perignon Tilskrives også æren for opfindelsen af metoden Huset grundlagt 1. sep. 1729 af Ruinarts bror. Det ældste stadig eksisterende hus i champ.

Hvor Et område i det NØ hjørne af Frankrig Kun mousserende vin kommende fra dette område må kaldes Champagne Nordligste vinområde i Frankrig Fordelt på tre områder: Montagne de Reims(Pinot Noir) Cotes de blancs (Chardonnay) Vallee de la Marne (Pinot Meuniere)

Druerne Pinot Noir Modnes tidligt og giver dybde og finesse Dyrkes mest i Montagne de Reims Pinot Meunier Dyrkes mest i Vallée de la Marne Hårdfør og sent modnende drue. Må ikke bruges i Grand Cru eller Premier Cru vine Chardonnay Eneste tilladte drue i Côte de Blancs Giver vinen lethed og finesse Sen modning i meget kridtholdig jord

Høst og presning Håndplukning bestemt ved lov Sortering af druerne Kun hele og ubeskadigede druer bruges Presses tit ude i markerne i små pressehuse Mosten gæres til en stille vin Tre presninger af 4000 kg druer La Cuvée som giver 2050 liter La Taille som giver 410 liter La deuxiéme taille med 205 liter