BUDSKABER TIL FORÆLDRE:

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Rullende indskoling på Skovbyskolen.
Advertisements

Trivsel - et fokusområde
Forældredage i indskolingen Alt hvad du skal vide om Forældredage på Hellerup Skole Mini guide Praktiske oplysninger Tidspunkt: Datoer for forældredagene.
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
Frøslev-Padborg skole
Date1 Kontakt til kontaktforældre Billede af skolebestyrelsen og skolen.
V ELKOMMEN TIL ÅRSMØDE Kollerup Skole Tirsdag d. 11. juni 2013.
Møde for nye forældre på Åløkkeskolen d. 31/10 – 2013.
Workshop 1 Styrket forældresamarbejde og elevinddragelse.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Patientsikkerhedsrunde - et ledelsesredskab
Arbejde med at give børnene empati. Den gode stol. Kort og godt.
Kontaktforældre - et vigtigt led mellem skole og forældre Kontaktforældrene er et vigtigt led mellem skole og forældre. Kontaktforældrene repræsenterer.
Strategi-oplæg for.
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Hvad laver skolebestyrelsen på Dagnæsskolen?
2014. Skolen inddeles  Indskoling – 0.-3.kl med følgende lærer: Annette, Tina, Henriette, Julie, Lisbeth, Eigil, Hans-Jørgen, Andres, Louise, Janne og.
Invitation til skolebestyrelserne
Informationsaften om folkeskolereform og skolebestyrelsesvalg Allingåbro Børneby.
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Kontaktforældremøde 20. marts maj 2012OS - Kontaktforældremøde: Støtte læring2 Mål og agenda Mål Kontaktforældrerne har opdateret viden og forståelse.
Lindegårdsskolens forældre samarbejde Forslag til Skolebestyrelsen den 11. oktober 2006 den 11. oktober 2006.
Januar Indledning Vi har i skolebestyrelsen udarbejdet et årshjul som viser de faste aktiviteter og emner, vi skal arbejde med i løbet af skoleåret.
Sådan kommunikerer vi på Dyvekeskolen
Præsentation af resultaterne fra erfaringsopsamlingen om ny klassedannelse LIM den 5. januar 2012.
- Hvad kan I forvente som forældre?
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Folkeskolereformen på vores skole
Krudtuglerne Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper,
Velkommen Skolestruktur Aktiviteter gennem året Visionsarbejdet
Kontaktforældremøde den 12/1-12 Kontaktforældrerollen?
Folkeskolereform 2014.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Formålet med mødet Gennemgå og samle de input vi fik fra møderne
Velkommen.
Skallebølle Landsbyordning ”Indsigt og opmærksomhed…”
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
Kommunikationsstrategi – det gode samarbejde Skjoldhøjområdet.
Inklusion på Skovlyskolen. Mål for inklusionsarbejdet; Udvikle inkluderende læringsmiljøer Understøtte stærke forældrefællesskaber Fastholde høj faglighed.
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
Visionsdagen Hvad kom der ud af dagenHvad kom der ud af dagen Lærernes oplevelse af dagenLærernes oplevelse af dagen Det opfølgende arbejdeDet opfølgende.
PRÆSENTATION AF PROJEKT V/AFDELINGSRÅDET, BYGADEN TORSDAG, DEN 3. APRIL 2014.
Orienteringsmøde Torstorp Skole.
Tema 7 Netværksdannelse Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Grundtanke Børn der trives kan lære, voksne der trives kan undervise.
Den Sammenhængende Skoledag På Holluf Pile Skole Odense.
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
Forældremøde 9. april.
Den usynlige klassekammerat v. Lysholm Skoles forældrebestyrelse
Overgangen fra børnehave til SFO og skole Forældremøde i Børnehuset xxx xx september/oktober 2015.
Forslag om påtænkt lukning af Tjørnelyskolen og overvejelser vedr. flytning af Tjørnelyklasserne Dialogmøde forældre Tjørnelyklasserne den 30. september.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
M ØDE OM VISIONSDAGEN D. 15. MAJ 2015 o Hvorfor har bestyrelsen taget dette initiativ o Hvad er rammerne omkring dagen o Hvad kan forældrene og hvad kan.
Præsentationsteknik Hvorfor skal I lære præsentationsteknik? Hvad kan I bruge det til i hverdagen? Det med præsentationer, er det ikke bare noget man kan.
- Kom tættere på dit barns skolegang
Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Når alle er forskellige er ingen anderledes
Udkast til principper for forældresamarbejde Et stærkt samarbejde mellem forældre og personale skal styrke vores fælles indsats for børn og unges trivsel.
Princip for kontaktforældre
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Princip for udarbejdelse af principper
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Præsentationens transcript:

HØJMESKOLENS BØRNEMILJØ I EN SAMMENHÆNGENDE SKOLEDAG: SKOLEBESTYRELSEN OG FORÆLDREKOMMUNIKATION

BUDSKABER TIL FORÆLDRE: VI VIL JERES/VORES BØRN DET BEDSTE JERES BØRN BLIVER ENDNU STÆRKERE I DEN NYE SKOLEDAG VI ØNSKER ÅBENHED, DIALOG OG SAMARBEJDE – KOM TIL OS MED JERES HOLDNINGER, TANKER OG SPØRGSMÅL TIL DET NYE BAK OP OM SKOLEN OVERFOR DIT BARN

Kommunikationsplan SB Aktivitet: Rejseholdet Målgruppe: forældrene Budskaber: Bestyrelsen/ledelsen står på mål for den sammenhængende skoledag. Sådan kommer den til at se ud i den enkelte klasse (ved lærer/pædagog) To do: Udvikling af indhold til præsentationen: Dette er visionen for den sammenhængende skoledag på Højmeskolen To do: Nedsætte deltagerne i rejseholdet og planlægge tur-planen. Aktivitet: Film, der forklarer DSS Budskaber: Det her betyder begreberne i DSS To do: Udvikling af ”ordliste”, af nye ord, der skal forklares. To do: Nedsætte film-hold bestående af blandt andet elever, der går i gang med at udvikle drejebog og filme. To do: Filmen lægges på intra Aktivitet: Café-møder, der fastholder dialogen Budskaber: Vi ønsker løbende dialog om skoleudvikling med forældrene To do: Udvikling af årsplan og koncept for café-møder. To do: Invitation og kommunikation til forældrene om formål med café-møder. To do: Gennemføre café-møder som planlagt – evt. i stærkt samarbejde med kontaktforældrene.

Om Rejseholdet Et rejsehold (personale og bestyrelsesmedlem), der møder op i klasserne og tager dialogen. Bestyrelsesmedlem/ledelsen fortæller kort om visionen for DSS og om de budskaber og spilleregler, medarbejderne har udviklet. Fortæller/reklamerer også for film og cafe-møder. Lærer/pædagog tager over og siger – sådan gør vi det i praksis. Bestyrelsen og medarbejdere er klar til at tage dialogen, hvis forældre spørger ind til det nye, f.eks: Hvor meget indhold er der egentlig i fagene? Fordybelse, aktivitetstimer, bevægelsesbånd osv.

Om filmen Eleverne forklarer (filmprojekt for de store) Hvad er fordybelse Hvad er motionsbånd Hvad er…? Filmen lægges på intra, når den er færdig

Om café-møder Cafe-møder som løbende fora for udviklingssamarbejdet Tema kan f.eks. være: procesdage – fagdage, hvad betyder det i praksis? Hvad er fordelene? Arrangeres sammen med kontaktforældre, som også kan komme med forslag fra klasserne til temaerne på café-møderne Gennemføres to gange om året (evt. august/september og marts/april)