Nyt fra sekretariatet Mette Bryde Lind.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Caseoplæg om Facebook.
Advertisements

Årsmøde 2013 i NORDFYN. Scleroseforeningens lokalafdeling NORDFYN.
Evaluering af CSUSA’s besøg på eliteidrætsgymnasierne i uge 43.
12. marts 2013Årsmøde Forslag til handlingsplan  Handlingsplanen er et vigtigt redskab i bestyrelsens arbejde.  Ændres løbende.  Er tilgængelig.
12. marts 2013Årsmøde Orientering fra udvalg - facebook Gammel gruppe nedlagt Spritny gruppe oprettet 1. marts Lokalafdelingnordfyn Mål: levende,
A RBEJDSPAPIR, ALMENNETVÆRKSMØDE 12. SEPTEMBER Nu får du travlt!
1 Folkeskolereformen -hvilke perspektiver giver den i forhold til dagens overskrift set fra en politisk synsvinkel Søren Kristensen.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Uddannelsesaktivering - Hvad ved vi?
A&B ANALYSEs Danmarkspanel - Foreningen ”Odinstårnet” -
Dokumentboks og NemSMS Præsentation ved Myndighedsforum 24. juni 2009.
Idrættens Hus torsdag 26. april 2012 Forbindelse: WWKkMA Password: OkuJ4F Idrætsforeninger og Facebook.
Foreningen for Ataksi / HSP Generalforsamling 2014
Lærersamarbejde i Aarhus september 2011 Aarhus Social- og Sundhedsskole.
Kommunikationsstrategi Scleroseforeningen
Landlivs seminar den 24.november 2012 Hvad er der brug for på landet: Nytænkning af landdistrikter? Alt det praktiske v. Mona Hvid
Merlivs seminar 27. August 2008
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
1 Formandens rolle - I bestyrelsen. 2 • Hold øje med trivslen –Inddrag medlemmer, der ikke siger meget –Få nye medlemmer godt ind i gruppen, besøg evt.
Deltag i konkurrencen om det mest succesfulde telemedicinske initiativ på Center for Telemedicins konference den 9. oktober Brug evt. skabelonen.
Forskning i sjældne sygdomme i Danmark - Barrierer og muligheder Patientforeningernes rolle i fremme af forskningen Torben Grønnebæk Formand Kontaktudvalget.
Inspiration og viden i din hverdag RANDERS BIBLIOTEK.
Hvad så med kirkernes sociale ansvar? Konference og høring på Christiansborg d. 22. oktober 2013.
Lav en familie I skal nu i gang med at skabe en familie
Klasseledelse Lene Heckmann.
Introkursus for frivillige
Selvevaluering ’It i folkeskolen’
4K-pårørendegruppe Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe, Gentofte, Rudersdal
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
Projekt måleredskaber
DIALOGMØDE – HB 14. NOVEMBER 2011 Det digitale i det fysiske.
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
Sådan skaber vi et kampagnekorps Baggrund Foreningen skal bruge flere frivillige til centrale og lokale events For fortsat at sikre midler til foreningens.
Implementering af brandingstrategi på nettet
Velkommen Lærersamarbejde i Aarhus august 2012 Aarhus Tech, Viby J.
Bedre udbytte af it i skolen Noter fra skolens ledelsesteams’ selvevaluering.
Marketing & Fundraising
Leder af Frivilligcenter Aarhus
Hvordan får vi indflydelse på den lokale handicappolitik? Hvad gør vi sammen med DH ? Hvad gør vi selv ? Hvordan bruger vi bedst vores indflydelse i DH.
Llælædlf. Flere ka’ mere Spastikerforeningens økonomi skal styrkes. Spastikerforeningen vil være større Spastikerforeningen vil være mere synlig Spastikerforeningen.
Overskrift 40/42 pkt, Maks 2 linjer Underoverskrift, 14/16 pkt For at vise hjælpelinjer: 1.Højreklik på slidet og vælg “Gitter og hjælpelinjer” 2.Kryds.
Læse/studiegrupper.
Hvorfor Digital Post? - og vejen dertil
Gør drømmen til virkelighed i KFUM og KFUK i distrikt nord/vestjylland.
Generalforsamling i Støtteforeningen for Kulturstedet Lindegaarden 1.Valg af dirigent og referent 2.Godkendelse af dagsorden 3.Bestyrelsens beretning om.
DIGNITY – Danmarkspanel - December A&B ANALYSEs Danmarkspanel - TORTUR - December 2014.
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
Fra model til effekt Metodisk kompetence- udvikling i det nye bibliotek 31.August 2012.
Sjældne Diagnoser – Hvem er vi? Hvad laver vi?. Hvad og hvem er Sjældne Diagnoser? Mere end 25 år på bagen Fra netværk til organisation, fra 2012 med.
Nyt fra sekretariatet ved Mette Bryde Lind Delegeret forsamling 16. november 2014.
Velkommen til Scleroseforeningens delegeretforsamling 2014.
DIF inklusive specialforbundene har behov for at forberede sig til næste spillelovgivning skal forhandles i DIF har koncentreret udviklingsmidler.
Nytænkning, konkurrence og mest kvalitet for pengene Temamøde Regionsrådet, 14. marts 2007.
KMD SAG ARKIVERING Hightlights fra mini task force KMJ, 1. oktober 2014.
På vej mod fremtidens Scleroseforeningen 11. DAGSORDEN Oplæg ved Jens Holst Gruppedrøftelse: Motivation og udfordringer Fælles drøftelse 2.
Workshop 4 Hjerteforeningens politiske arbejde
Aftenens program Kl – 19.15Velkomst på torvet – Forældre sidder på stole og elever står op. Kl. ca Elever går med lærere til teamlokaler.
Samarbejdet med sundhedsvæsnet i relation til rehabiliteringsteamet Lisbeth Jeritslev Souschef November 2013.
17. – 25. august Kl : Velkomst Kl – 17.00: Orientering og dialog om aktuelle forhold og politiske indsatser v/ Dorte Andreas og Claus.
It-partner for danske foreninger og medlemsorganisationer med vores produkter medlemssystemet Membercare og Groupcare Community Udbyder af en række service.
1940 ”Landsforeningen for Sukkersyge” stiftes i Danmark Der oprettes samme år afdelinger rundt om i landet I 1980 nyt logo (Motion, Medicin og Mad) I 1984.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Hjerteforeningens interessevaretagelse Politisk konsulent Signe Elkrog Friis Den 20. oktober 2015.
Scleroseforeningens ”kampsang”. Melodi: Marken er mejet …. 1. Nu skal I høre lidt nyt om Sclerosen. Topmoderne er de MS-ramtes ny struktur. Mange lokale.
På vej mod Fremtidens scleroseforening
Strategi 2022 Stærkere Firmaidræt – Mere kollegamotion.
Det nationale PRO-arbejde Fagligt Selskab for Lunge- og Allergi sygeplejersker d. 15. marts 2018 Sanne Jensen.
Hvad er sclerose? Hvad er sclerose? 2018.
Hvad er sclerose? Hvad er sclerose? 2018.
Inspirationsdag 2018 It-sikkerhed It-afdelingen i Sekretariatet
Præsentationens transcript:

Nyt fra sekretariatet Mette Bryde Lind

Medlemmer som vi gerne vil have et tilbud til Medlemssystem Dagsorden Intro Progressiv MS Pressesager Medlemmer som vi gerne vil have et tilbud til Medlemssystem Kampagnekorps Spørgsmål til sekretariatet Jeg vil meget gerne præsentere medarbejderne fra sekretariatet: Torben, Michael, Nadia Buchard, Mette Hapsøe, Peter P. Christensen, Ann Leitsiko, Inger Kondrup, Mikael Freund, Eva Kylov, Michelle , Finn Jarnvig, Tina Sjørslev, Erik Jensen, Hasse Nielsen, Mai Thode, Morten Rahbek-Damm, Anne-Marie Ludvigsen

Dagsorden Intro Progressiv MS Pressesager Medlemmer som vi gerne vil have et tilbud til Medlemssystem Kampagnekorps Spørgsmål til sekretariatet

Progressiv MS En kæmpe satsning på verdens plan Formelt hedder samarbejdet: International progressive MS alliance Sekretariatets betjening fra USA – styregruppen består af : USA, Italien, England, MSIF Torben Damsgaard har været med hele vejen – nu i følgegruppen

Progressiv MS Vi er stolte over at være med i det gode selskab: USA – 1 mio. kr. $ England - 1 mio. kr. $ Italien - 1 mio. kr. $ Danmark – ½ mio. kr. $ Holland Canada Spanien Australien

Progressiv MS Formålet er at samle de bedste forskere i verden til at finde en behandling til progressiv MS

Hvorfor forskning i Progressiv MS? Mere end 60 % af MS-patienter over hele verden har progressiv MS Der er i dag ikke en effektiv behandling Forskerne ved ikke, hvad de skal måle medicinens effekt op i mod! Attakker? Nej

Progressiv MS Det kræver nye modeller at vurdere behandlingen op i mod Danmark er med – 25 øre – indsamlingen i 2008 var øremærket til forskning i progressiv MS DK 3 mio. kr. over 3 3 år

Dagsorden Intro Progressiv MS Pressesager Medlemmer som vi gerne vil have et tilbud til Medlemssystem Kampagnekorps Spørgsmål til sekretariatet

Pressesager – hvordan arbejder vi med sagerne? PTU og Scleroseforeningen har samarbejdet om en fælles undersøgelse Kristeligt Dagblad onsdag den 13. november 2013

Pressesager Sekretariatet føder ofte de store sager, Gitte Rudbeck er presseansvarlig Sekretariatet føder ofte de store sager, men vi tager aldrig ”æren” for, at sagen kommer i medierne. Æren lader vi politikerne og journalisterne få Derfor skriver vi ikke om sagerne på hjemmesiden , men linker til artiklerne Vi er kendt som en patientorganisation som har fakta i orden

Pressesager - ventelister Folketingspolitiker Sophie Løhde: 1. kontakt på Folkemødet i 2012 – deltog i sejlads med Mester – Lorry filmede 2. kontakt på Folkemødet i 2013 – deltog igen i sejlads: ”Politik med udsigt” 3. kontakt Sophie besøger sclerosehospitalet Haslev den 14. august Vi giver alle de oplysninger som der efterspørges. Sagen orkestres fra sekretariatet

Sophie Løhde Stiller § 20 spørgsmål til sundhedsministeren den 16. august om ventelisterne til sclerosehospitalerne Får et ikke svar fra ministeren Sagen kører i Ekstrabladet i oktober Penge til at nedbringe ventelisterne bliver en del af satspuljeforhandlingerne ?

Pressesager www.detoffentlige.dk Patientforeninger: Vi er nødt til at slå kommunerne i hovedet ”Man har ikke skåret ind til benet - man har skåret benet af, ” siger Nadia Buchard, ledende socialrådgiver i Scleroseforeningen. Der er et rolleskifte på vej for patientforeningerne. I takt med at velfærdssamfundet ændrer sig som følge af besparelser og fejlvurderinger i kommunerne, bliver organisationerne mere bevidste om at kontrollere kommunerne og vejlede deres medlemmer professionelt. Kræftens Bekæmpelse, Danske Handicaporganisationer og Scleroseforeningen er frustrerede over et fejlbehæftet offentligt system.

Dagsorden Intro Progressiv MS Pressesager Medlemmer som vi gerne vil have et tilbud til Medlemssystem Kampagnekorps Spørgsmål til sekretariatet

De hårdeste ramte med sclerose Vi har en opgave Film Der findes ikke tilbud til denne målgruppe på sclerosehospitalerne Vi har ikke haft et tilbud i foreningen Men vi har medlemmer som har brug for et reaktionsophold og/ eller aflastningstilbud

5 dages fordybelse og luftforandring . Trænger du til at få lidt luftforandring og blive opladet med ny energi inden vinteren? Scleroseforeningen tilbyder en uge i Dronningens Ferieby med afslapning og velvære. I ugens løb vil du få nogle nemme redskaber til at få en bedre fornemmelse af din krop og sætte nogle mål for fremtiden. Kirsten Sietam står for ugens program og vil blandt andet benytte sig af zoneterapi, afslapningsøvelser og mindfulness. Derudover vil du få mulighed for at stifte bekendtskab med berøringsterapi og musikterapi, massage og fodbehandling. Om aftenen er der fælles aktiviteter. Tilbuddet gælder fortrinsvis de medlemmer, der sidder i kørestol og har brug for hjælper. Det er godt, hvis du selv har hjælper

Dagsorden Intro Progressiv MS Pressesager Medlemmer som vi gerne vil have et tilbud til Medlemssystem Kampagnekorps Spørgsmål til sekretariatet

Medlemssystem Vi har valgt nyt medlemssystem - det er fundamentet for vores indtægtsskabende virksomhed - Alle stamdata vil blive registreret i det Det bliver taget i brug 1. marts 2014 I vil få en løbende orientering om implementeringen Event, nyhedsbreve, alle data et sted osv.

Nyt medlemssystem Digital løsning, der understøtter SMS og emails Vidensopsamling: Kan opsamle viden omkring medlemmers brug af Scleroseforeningen, fx deltagelse i arrangementer, køb i webshoppen, læsning af nyhedsmails mv. Kan opsamle respons fra spørgeskemaer, fx til brug for dialog med medlemmerne Automatiserede dialogforløb Muliggør flere differentierede kommunikationsflows  Lokalafdelingerne Understøtter lokalafdelingernes behov for at trække forskellige lister, fx medlemslister, lister til e-mails, udsendelse af SMS, segmentere lister på alder, køn, scl/ikke-scle og postnr.

Dagsorden Intro Progressiv MS Pressesager Medlemmer som vi gerne vil have et tilbud til Kampagnekorps Spørgsmål til sekretariatet

Kampagnekorps En HB-beslutning med det formål at sikre penge til foreningens tilbud Mål: Flere frivillige til indsamlingsaktiviteter En anden type frivillige Styres af sekretariatet (men LA kan også få hjælp af korpset til nogle events) Vi har også brug for jeres hjælp til at etablere korpset Første opgave: Styrke butiksindsamlingen i 5 byer

Dagsorden Intro Progressiv MS Pressesager Medlemmer som vi gerne vil have et tilbud til Kampagnekorps Spørgsmål til sekretariatet

Spørgsmål?