Et nyt familiemedlem ankommer til verden

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bornholm Af Jakob Volf P..
Advertisements

SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Middelalderaften på Ikast Nordre Skole Skrevet af eleverne: Pernille Bjerg Iversen 5A og Mia Søndergaard Jepsen 5B.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Heatime – hurtig og enkel registrering af brunst
Efterårets opdatering fra det høje Nord. Placering af nogle af bryllupsgaverne Bordene – som vi ønskede os !! Kalenderbamsen og den flotte ramme til vores.
Rosenborg Rosenborg slot er ikke en hvilken som helst bygning men et museum der rummer mange værdifulde genstande.
Opstandelsesfest.
Tv til hverdag. •Størstedelen af det der sendes, har et markant andet menneskesyn og værdigrundlag end biblen, og når vi ser det, påvirker det os! •Tv.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Konsulent Yvonne Tønnesen
Telefonen ringer.
I NABOSKABET.DK Børn og Unge. Naboskab i forskellige højder  Integration og sammenhængskraft i boligområdet handler ikke kun.
Børn og sorg - og sprældøde døde
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
1999 Turen går til Herning. Så er det 1999 og vi skal til Herning.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
ØBRO FRI 2020 Kick-off visionsworkshop for ansatte
Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Irak.
Overvældet af Jesu opstandelse!
De uanstændige Af Leif Panduro Kapitel 1.
Opsamling- Hvad skal jeg vide til eksamen?
Påskedag 2012 Jesu opstandelse forandrede verden Livs-vandringen mod Emmaus Luk 24.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Introduktion til Kongen og hans Rige
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
Livet i Helligånden TEMA: Pinse TEXT: Rom. kap. 8 MÅLGRUPPE: kristne og endnu ikke kristne FORMÅL: At forstå og kalde os til at praktisere fællesskabet.
Gud trøster dem, der venter med forventning.
Rom. 12:2 – Sindet fornyes Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det.
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Maskulinitet.
Hvem vil være lys? Der hvor der er brug for det?.
Jubilæumsdag den 23. juli BaptistKirkens 175 års jubilæum på Lindenborg.
»En mand havde to sønner
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
MAMMA MIA Dette er en fortsættelse af Part 1. Heri blev slået fast, at intensive forsøg har bevist, at mænd kan forbedre deres livskvalitet og helbred.
Barndommens gade Af Tove Ditlevsen.
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
Himmeriget ligner en skat, der lå skjult i en mark; en mand fandt den, men holdt det skjult, og i sin glæde går han hen og sælger alt, hvad han ejer, og.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
PARIS 2015 Informationsmøde.
Hvad er fars favorit ingrediens i hans alt godt fra køleskabet, og som han ofte putter i, blot for at kunne sidde og hovere når man har sagt, at det smager.
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
MADS, JONAS, RONNI & JESPER CAR APP. PERSONA Rasmus er 28 år og har arbejdet som automekaniker i 3 år og har som følge godt styr på biler. Rasmus lever.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Skabt som mand og kvinde
Når Kate kan - kan du måske også. Kensington eller kaos?
Forventningens glæde.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
min sommerferie på malorca
Slip vanen Neglebide, fingerknække, sårpille, hårplukke, slikspise…
Barselsstart derhjemme – noget for dig og din familie?
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
Præsentationens transcript:

Et nyt familiemedlem ankommer til verden Frederik og Kristine ankom den 12. juli 2007 kl. ca. 03.45 til fødeafdelingen på Dronning Ingrids Hospital (Sana)

Det var en hurtig fødsel. Vandet gik kl. 18. 15, og veerne startede kl Det var en hurtig fødsel. Vandet gik kl. 18.15, og veerne startede kl. ca. 24.00. Klokken 06.22 så Kristian Gudmund Ansted Schmidt dagens lys for første gang. Vejret afspejlede vores sindstemning, da vi tog imod vores lille dreng – en smuk sommer morgen udenfor fødselsstuen.

Så fik vi ro til at være sammen, og ringe til de nærmeste TV: Kristine taler med sin mor NTV: Kristine og Kristian slapper af sammen VTH: Fantastisk at denne store dreng har været inde i maven på Kristine

Så blev der målt og vejet - alt skulle tjekkes. Kristian scorede maks point i alt både ved 1 minutter efter fødslen og 5 minutter efter fødslen.

Den stolte fader Øverst: Solnedgangen over Qinngorput den 12. juli 2007 taget af Frederik TH: Frederik med sin søn

Kristian og Kristine den 13. juli 2007

Den lykkelige familie den 13. juli 2007 ØTV: Frederik sidder med Kristian – der sover NTV: Kristian slapper af på Kristines bryst efter at have fået mad NTH: Kristian sover videre i Kristines arme

Der kan ses flere billeder af Kristian www.anstedschmidt.dk Så blev det tid til at tage hjem, amningsteknikken var blevet vist, og kun øvelse kan nu gøre mester. Frederik havde sørget for det fine outfit til Kristian. Der kan ses flere billeder af Kristian www.anstedschmidt.dk