Rådgiverpuljen Mette Thybo. Hvem kan søge puljen? Det er en forudsætning for at opnå tilskud til køb af privat rådgivning, at:  virksomheden er registreret.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PostDK momsmodul Mange netbutikker overser, at der ikke er moms på forsendelser, når de sender varer til privat kunderne med Post Danmark.
Advertisements

Automatic Delivery Rewards Hovedtræk. Automatic Delivery Rewards •ADR eller Automatic Delivery Rewards er et program, hvor en distributør eller kunde.
Status for de lokale uddannelsesudvalgs rolle efter lovforslag om VEU-centre på Konference for Lokale Uddannelsesudvalg og repræsentanter fra udbydere.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Skolebestyrelsesvalg 2012
Proces – trin for trin Leder afsøger alternativer til udpegning
Sådan kommer I i gang med digital signatur
NemID og Fællesskema 2014 v/Signe Hansen Blegmand
Datakvalitetsstrategi Engrosmodellen
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Program 9:30-12:00 P-vejledning 12:00-13:00 Frokost 13:00-14:00 forvaltningsprocedure og sidste nyt om vandprojekter ca 14:00 Kaffe.
Mette Andersen SDE Ansættelse af elev. Mette Andersen SDE
Økonomi – Moms- og afskrivningsregler
mellem Miljøministeriet og KL
Vurdering af sygehusplaner baseret på:
Velkommen til netværket der hjælper dig til +25 % bedre bundlinie i 2010 Projektejer Due & Partners November 2009 ©Plus25 er et varemærke og et management.
Væksthus Nordjylland v/ Flemming Jørgensen
Folkeoplysningsloven •En frivillig folkeoplysende forening, der er godkendt i henhold til Folkeoplysningslovens bestemmelser i § 4 stk. 2, er berettiget.
Green Building Council Denmark Forslag til forskellige typer af medlemskab af DK GBC Oplæg til nye medlemstyper, kontingentstruktur, medlemsfordele og.
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Beboermøde
Landbo-Limfjord Pressemeddelelse fra Økonomi- og Erhvervsministeriet, den 17. marts 2009 Pulje på 1,5 mia. kr. skal sikre vækst i byggeriet og mere energirigtige.
Momskompensationsordningen Mini-seminar afholdt af ISOBRO I samarbejde med FrikirkeNet September 2008.
Vækstfondens medfinansiering af virksomheder
Væksthusenes rolle Rådgiverkonference Århus, 20. november 2008.
Lederforum Dagsorden: Velkommen og generel orientering Aftaler 2008
_____________________________________________________________________________________________ DANSK AKTIEMESSE 2010 Årets største investorbegivenhed! 30.
Godt købmandskab Orienteringsfasen Tilbudsrunden
ProjektVærkstedet Anders Sejerøe // Kultur- og Fritidsforvaltningen.
Det midlertidige vækstforum. sommer 2005 – 1. april 2006 Det nuværende fra 1. april 2006 Etableringen af Vækstforum Sjælland.
Kommunernes fremtidige rolle i Vækstforum v/ Claus Damgaard, kommunaldirektør, Struer Kommune.
Center for Sundhedsteknologi Baggrund:  Sikre regionerne uden for storbyerne gode rammebetingelser for vidensbaseret vækst og udvikling Formål:  At etablere.
Fokus på konkret viden forud for anvendelse af jura
Puljerådsmøde - Oliebranchens Miljøpulje marts 2011 Miljøpuljerådsmøde 25. marts 2011 Oliebranchens Miljøpulje 1.
Udbetaling af tilskud. Hvad er proceduren og hvad skal man huske Louise Ilum Sørensen NaturErhvervstyrelsen.
Praktikkonference i Billund april 2010 Nyt fra AER v. Hanne Hansen og Vibeke Brask.
24. januar 2013.
Global Compact og CSR – fra principper til praksis 3. juni 2008 Muligheder for støtte gennem VÆKSTmidt programmet.
5. februar 2008Idrætsrådet1 Medlemstilskud  Til folkeoplysende foreninger (aktiviteter for kontingentbetalende børn og unge.  Alle medlemmer til og med.
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADRs) Den enkle måde at handle produkter på, med levering hver måned. Du får fordelen af en rabat på 5.
Se.dk/bigblue 1 SE Big Blue Fordi energireduktion skaber værdi og synergi.
VE til procesordningen Hjallerup Fjernvarme Temadag 11. december 2014
Opgaven og dispositionen ”Beskriv med afsæt i høringsmateriale og høringssvar erhverv Silkeborg” 1.Organisation & jura 2.Points of excellence 3.Køreplan.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE JOB MED LØNTILSKUD TIL FØRTIDSPENSIONISTER MØDE.
Egenbetaling på sygeplejeartikler til sårbehandling i Odder Kommune.
Vækstforum Lovgivningsmæssige rammer for den regionale og lokale erhvervsfremme. Vækstforums møde den 25. marts 2008 v/Bent Mikkelsen.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Oplæg.
Når der er givet en projektbevilling…. Opfølgning på projekter med tilskud fra Udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker.
8.1 Faktura 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo for at se.
Oplæg til LO Torsdag den 30. august 2007 Bedre vejledning og rådgivning.
Pulje: udbredelse af erfaringer fra forsøg med fritidspas
Styringsaftale Oversigt over indhold 2012 Styringsaftale for 2012 Fordel for: DriftsherreBetalingskommune 2% reduktion af driftsherrens (kommune og region)
Uddannelsesudvalget Metal Tele Vest Hvad er Selvvalgtuddannelse/IKUF? Der er oprettet en fond (kompetancefonden) Alle under Dansk Metal/Dansk Industri.
Sanktioner – manglende medvirken LAS §§ 69 a-69I Fradrag i, nedsættelse af, eller ophør af ressourceforløbsydelsen er betinget af, at kommunen samtidig.
Kursus for kursusledere Store Praksisdag oktober 2016 Bispebjerg Hospitals Uddannelsescenter.
Classic/Sygedagpenge Myndighed Alle relevante akter skal være indscannet (sker løbende). Der oprettes enkeltsag i SB-sys: Forrevalidering, herunder delforløb.
Overgange ml. barn og voksen Borger 1 1 Borger henvender sig til kommunen om mulighed for hjælpemidler Deltagelse i.
Godkendte visioner og målsætninger Lejerbo Frederiksberg Maj 2015.
Voksenlærlingordningen. Hvorfor en voksenlærlingeordning?  Voksenlærlingeordningen startede i 1997 for at modvirke de begyndende balanceproblemer på.
Præsentation til Arbejdsmarkedsudvalget Den 3. april 2017
25. januar 2017 Kontorchef Kirsten Brix Pedersen
Der startes mange nye danske virksomheder hvert år
Alle typer døgninstitutioner Private opholdssteder
Automatic Delivery Rewards
Vækstiværksættere indenfor klyngerne
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
Vækstkaution og Kom-i-gang-lån
Projektordninger Revision, fejlrater, bilagskontrol
Tillægsprocent 2018.
§ 18-teamet Socialforvaltningen Center for Socialpolitik og Udvikling
Præsentationens transcript:

Rådgiverpuljen Mette Thybo

Hvem kan søge puljen? Det er en forudsætning for at opnå tilskud til køb af privat rådgivning, at:  virksomheden er registreret med et CVR-nummer  virksomheden ikke har over 25 ansatte  det regionale Væksthus foretager et screeningsforløb – væksthjulsanalyse - hvilke behov for rådgivning virksomheden har  væksthuskonsulenten vurderer, hvilken type rådgivning der sikrer at virksomheden kan udfolde det bedste vækstpotentiale.

Puljen  Der kan ydes tilskud på 50% af en virksomheds samlede omkostninger til rådgivning ekskl. moms. Beløbet kan maksimalt udgøre kr., og samme virksomhed kan kun modtage tilskud fra puljen én gang.  Tilskuddet kan omfatte køb af rådgivning fra op til 3 private rådgivere. Iværksætteren eller virksomheden kan frit vælge privat rådgiver eller få henvisninger fra det lokale Væksthus.

Hvad kan man søge til?  Puljen kan ikke anvendes til kursus- eller kompetenceudviklingsaktiviteter og heller ikke deltagelse i netværk eller medlemskab af interesseorganisationer.  Til gengæld er brug af puljen forholdsvis bredt defineret, så længe målet med at udfolde virksomhedens vækstpotentiale kan nås.

KLIK HER Flowdiagram

1. Henvendelse til Væksthuset Virksomheden henvender sig på almindelig vis, eller fordi de har hørt om puljen. TILBAGE

2. Screening De regionale Væksthuse screener virksomheden ved hjælp af en væksthjulsanalyse og meddeler, om den kan søge puljen ”vækst gennem rådgivning”. Såfremt virksomheden kan søge puljen, sender det regionale Væksthus et link til rekvisition/tilsagnsskrivelse til virksomheden. Virksomheden har max. 1 måned fra modtagelsen af rekvisition/tilsagnsskrivelse til at sende den udfyldt tilbage til det regionale Væksthus. TILBAGE

3. Virksomheden indhenter tilbud Virksomheden indhenter tilbud fra private rådgivere. Virksomheden udfylder rekvisition/tilsagnsskrivelse. Virksomheden kan maksimalt få tilskud til køb af rådgivningsydelser fra op til 3 forskellige rådgivere. Det står dog den enkelte virksomhed frit for at indhente yderligere tilbud, så pris og ydelse kan sammenlignes. TILBAGE

4. Virksomheder sender ansøgning Virksomheden sender udfyldt rekvisition vedlagt tilbud fra op til 3 private rådgivere til det regionale Væksthus. TILBAGE

5. Vurdering af ansøgning Væksthuskonsulenten vurderer om de konkrete tilbud på privat rådgivning er relevante i forhold til det afdækkede behov i virksomheden og giver det formelle tilsagn. Tvivlsspørgsmål drøftes og afgøres i puljeudvalget. Puljeudvalget består af en repræsentant fra Væksthus Syddanmark, en repræsentant fra Erhvervs- og Byggestyrelsen samt 2-4 tovholdere fra de øvrige Væksthuse. Puljeudvalget vil træffe afgørelser ved telefonmøder. Både væksthuskonsulenten og den regionale væksthusdirektør /afdelingschef underskriver den udfyldte rekvisition/tilsagnsskrivelse. Væksthuset scanner den godkendte rekvisition/tilsagnsskrivelse, som returneres til virksomheden. Virksomheden får tilsendt et link til et evalueringsskema af rådgiveren. Den godkendte tilsagnsskrivelse sendes til Væksthus Syddanmark. Behandlingstiden er max. 15 arbejdsdage. Ved tvivlsspørgsmål kan behandlingstiden tage yderligere 15 arbejdsdage. TILBAGE

6. Rådgivningsforløb Virksomheden betaler selv fakturaen fra den/de private rådgivere. TILBAGE

7. Virksomheden evaluerer brugen af private rådgivere Virksomheden udfylder evalueringsskema. Virksomheden sender følgende til det regionale Væksthus: - kopi af faktura - kopi af betalingsdokumentation TILBAGE

8. Refusion Det regionale Væksthus godkender det gennemførte rådgivningsforløb og sender det videre til Væksthus Syddanmark, som udbetaler tilskuddet direkte til virksomheden. Fra virksomheden indsender refusionsdokumenterne til de modtager midlerne, må der max. gå 15 arbejdsdage. Fra virksomheden modtager den underskrevne tilsagnsskrivelse og til virksomheden fremsender de ovenstående dokumenter, må der max. gå 6 måneder, ellers frafalder tilsagnet. TILBAGE

Fordelingsnøglen: Pct.2009 og 2010Tilsagn* Region Hovedstaden28, Region Sjælland16, Region Syddanmark21, Region Midtjylland22, Region Nordjylland12, I alt100,

Rollefordelingen Virksomheden:  henvender sig til regionalt Væksthus og gennemgår væksthjulsanalyse  indhenter flere tilbud fra private rådgivere  udfylder rekvisition/tilsagnsskrivelse inden for 1 måned fra modtagelse  indsender udfyldt rekvisition vedlagt tilbud fra op til 3 private rådgivere til det regionale Væksthus  betaler faktura fra den/de private rådgivere  udfylder evalueringsskema af den private rådgiver via link  indsender følgende til regionalt Væksthus:  kopi af faktura  kopi af betalingsdokumentation

Væksthuskonsulenten:  finder sammen med virksomheden frem til virksomhedens behov for privat rådgivning ved brug af væksthjulsscreening  sender link til rekvisition/tilsagnsskrivelse til virksomheden  vurderer om det/de konkrete tilbud er relevante i forhold til at afdække udviklingspotentialet  underskriver den udfyldte rekvisition/tilsagnsskrivelse  godkender det gennemførte rådgivningsforløb  følger op telefonisk på virksomheden ca. 1 måned efter rådgivningsforløbet.

Det regionale Væksthus:  direktøren/afdelingschefen underskriver den udfyldte rekvisition/tilsagnsskrivelse  scanner den udfyldte rekvisition/ tilsagnsskrivelse Rekvisition/tilsagnsskrivelse sendes retur til virksomheden samt Cc til Væksthus Syddanmark. Regional tovholder:  holder de øvrige konsulenter orienteret om puljen  hjælper med hurtig ekspeditionsgang fra indlevering af slutkorrespondance til videresendelse til Væksthus Syddanmark  sender kvartalsvis status på forbrug af midler til Væksthus Syddanmark  tilser løbende, at den regionale pulje ikke overskrides.

Væksthus Syddanmarks opgave: Administration og koordinering af puljen, herunder bl.a. at:  udbetale tilskuddet direkte til virksomheden  overvåge at midlerne finder anvendelse i de enkelte regioner – hvis ikke kommer de i en fællespulje, som skal administreres og fordeles  indsende kvartalsvise opgørelser til Erhvervs- og Byggestyrelsen  foretage samlet afrapportering til Erhvervs- og Byggestyrelsen.