Information til Bioanalytikeruddannelsen Professionshøjskolernes Censorsekretariat (PC)

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bekendtgørelse om samarbejde om sikkerhed og sundhed
Advertisements

Netværksmøde 18. marts Vibeke Gadegaard
Praktikcentre – en nyskabelse i erhvervsuddannelsesloven
Egedals byudviklingsområder skal være eftertragtede for deres fokus på klima, energi og sundhed – kombineret med spændende arkitektur, inviterende byrum.
Samspil med den offentlige sektor er afgørende
Mundtlig eksamen og årsprøver Retningslinier 2014 v. LH og KS.
Strategi for brug af digitale medier i undervisningen
Censorformandskabets møde 25. oktober 2012
Danmarks Pædagogiske Universitet Side 1 De nye VEU-centre fra januar i et rådgivnings- og vejledningsperspektiv Kontorchef Kirsten Overgaard.
Hvad er et nationalt videncenter? Centrene er knyttet til CVU-erne/professionshøjskolerne Centrene er støttet af Undervisningsministeriet i en tidsafgrænset.
Fælleskommunal indsats på geodataområdet Jens Ole Back KL.
1. november 2012Erling Birkemose Eksaminators rolle Censormøde 1. november 2012.
Fjernlånskonference den 26. maj PROFESSIONSHØJSKOLE  Fra 1. januar 2008 er ”professionshøjskole” en fællesbetegnelse for otte af de uddannelses-
Nanna Højlund, FOA, formand for PASS
Censormøde Censorformandskabet for VVU fagområderne, ved censorformand Pia Lindkvist: Fagområdet for service, produktion, it, bygge og anlæg m.v., Fagområdet.
Velkommen til Bacheloropgaven! Dagens korte program: 1.Valg af linjefag og linjefagsvejleder 2.Opgavens rammer og prøveform 3.Temaer v. plenumkonferencer.
Velkommen til nye censorer
Praktik i 07 læreruddannelsen Niels Grønbæk Nielsen
Anbefaling til afklaring af arbejdet i LUU Forretningsorden og organisering af udvalgsarbejdet. Forventninger til samarbejde mellem udvalget og skole samt.
Uddannelse for unge med særlige behov Produktionsskoleforeningens konference, Middelfart den 12. juni 2007 Fagkonsulent Preben Siersbæk, Undervisningsministeriet.
Bacheloropgavens mundtlige dimension torsdag d. 19/1-12 Mål med mødet: 1.At etablere et forum for refleksion over opgavens mundtlige del. 2.At I efterfølgende.
En opfølgning Herlev Sygepleje- og Radiografuddannelse 9.Marts 2006
Digitaliseringsstyrelsen
Eksamen.
PÆDAGOGIKUM-KONFERENCE MARTS 2010
Tove Laasholdt Censorrollen Bioanalytikerunderviser
Elevplankonference september
Bacheloropgavens mundtlige dimension onsdag d. 4/5-11
Integration af undervisning om kliniske retningslinjer i professionsbacheloruddannelsen - ideer og tanker Lea D. Nielsen, Cand. Cur, Adjunkt, UC Syddanmark,
TUR’s gaffeltruckkonference 2010 Indlæg fra Arbejdstilsynet
Konference for det administrative personale Trin 1 afstignigsprøven - Rutebilchauffør 17. december 2007 Esbjerg Højskole.
Videregående uddannelser Ansøgere til videregående uddannelser i 2008: ca og et fald på 7% De videregående uddannelser i Sønderjylland i Sønderjylland.
Implementering i Region Midt
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Om censoretik og forventninger til censorers rolle oplæg til censorlandsmøde 19. marts 2014 Line Folsgaard Petersen på vegne af de 7 danske Ergoterapeutuddannelser.
TIBRGA Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum” er pensum.
ITNET2 Præsentation 22: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum”
Proces Ministeren beslutter, hvilke anbefalinger der skal følges, og hvordan de skal følges Lovgivning Forligskreds.
 Karakterfastsættelsen sker på baggrund af en samlet vurdering af, i hvilken grad præstationen eller standpunktet opfylder de mål, som skal.
Censorlandsmøde 2014 Tjek ind -Hvad forventer du at få med hjem fra mødet i dag? -Snak med din sidemakker og noter på de sedler, der ligger rundt på bordene.
Censormøde i Odense tirsdag den 29
Præsentation af studieordning /vejledning. Studievejledning 2 Modul Vf8: Mentorskaber og mentorordninger ECTS-point: 5 Læringsmål: Viden Skal have indsigt.
Censormøde efterår 2015 v/censornæstformand Marianne Bech Larsen Z1e0alYFBKh2 materialet er udarbejdet af censornæstformand Marianne.
Natur- og Miljøklagenævnet. Nævnet er den centrale klageinstans på hele natur-, plan- og miljøområdet. Vi har til opgave at tage hensyn til borgernes.
INFORMATIONSMØDE OM 4. SEMESTER PÅ SIV Forår
OBS: E2012 programmet fra 2009 til juni Herefter revideres mål og indsatsområder på baggrund af den fælleskommunale og fællesoffentlige digitaliseringsstrategi.
Studieretningsprojektet og Det internationale område Studiekompetence i fokus også på 3. år Flerfaglige forløb Faglige udfordringer både for elever og.
Jan Christiansen Nyborg Gymnasium
Erfaringer med brug af 7-trins-skalaen, DPU 27. august 2007
Private opholdssteder Alle typer døgninstitutioner
Ny karakterskala – nye mål?
Alle typer døgninstitutioner Private opholdssteder
Om formandskabets arbejde og beretning 2013/14
Evaluering af censorordningen i Danmark
Principerklæring for DBU Bredde - til vedtagelse på års-/delegeret-/repræsentantskabsmøder 2018 FLU indgik i 2015 en ny breddeaftale med DBU for perioden.
Censormøde i Aarhus Campus C. onsdag d kl
Censorformandskabet for læreruddannelsen. Bachelorprojektet v
Orientering fra censorformandskaberne
Dagsorden Velkomst ved censorformanden Hans Krab Koed
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
EASY-P Konference april 2012
Praktik. Censorformand: Niels Tange Lokaler: Århus: D2.02 Kbh: K5.18
Introduktion til nye censorer
Erfaringsmøde om prøverne i dansk som andetsprog
Dagsorden Kristendomskundskab / Religion
Oplæg om pædagogisk forvaltning af fjernundervisning.
Censorformandskabets dialogmøde med censorkorpset, den 6. februar 2019
Praktik – en orientering
Uddannelsespladser – hvad styrer?
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
Præsentationens transcript:

Information til Bioanalytikeruddannelsen Professionshøjskolernes Censorsekretariat (PC)

Baggrund for PC •Pædagoguddannelsen •Ungdomspædagogik •Pædagogiske Diplomuddannelser •Læreruddannelsen •Tekstildesign, -håndværk og formidling •Voksenunderviseruddannelsen •Ungdoms- og voksenunderviseruddannelsen •Sygeplejerskeuddannelsen •Radiografuddannelsen •Fysioterapeutuddannelsen •Administrationsbachelor •Bioanalytikeruddannelsen •Sociale Diplomuddannelser •Socialrådgiveruddannelsen •Sundhedsfaglige Diplomuddannelser Begyndte som allokeringssekretariat og database i Pædagoguddannelsens Censorformandskab Varetager i dag allokering inden for: censorer allokeringer eksaminander

Formål •Service og støtte til censorformandskaber •Effektiv udnyttelse af kompetencer og ressourcer ved allokering •Sikre overholdelse af bekendtgørelsen –”Om prøver og eksamen i erhvervsrettede videregående uddannelser” (BEK nr 714 af 27/06/2012)

Driftsikkerhed, variation, habilitet § 27. Censorerne må ikke være ansat på den uddannelsesinstitution, hvor de skal virke som censorer. Stk. 2. Ved fordeling af censorarbejdet skal det sikres, medmindre særlige forhold gør sig gældende, at der 1) inddrages censorer fra flere uddannelsesinstitutioner og censorer fra det relevante arbejdsmarked (aftagercensorer) ved tilrettelæggelse af censuren inden for en given uddannelse, 2) jævnligt inddrages nye censorer ved fordeling af censorarbejdet, 3) og de samme bedømmere ikke sammen medvirker ved censur inden for en periode på 2 år ud over én eksamenstermin, ét semester eller ét halvår.

Opgaver •Fordeling af censorer til prøver. •Administration af censorbeskikkelse samt vedligehold af censorkorpsenes data. •Datamateriale til censorformandskabernes årsberetninger samt evt. høringssvar (f.eks. censorberetninger, karakterstatistik, censorstatistik mv.) •Løbende kommunikation med censorer, administrationer og censorformandskaber •Administration af kurser og konferencer afholdt af censorformandskaberne. •Øvrige opgaver efter aftale.

Censor-IT •UVMs ”Ambitiøs IT” –Effektiv administration i uddannelser vha. IT •Hjemmeside og database, der varetager allokering •Nye uddannelser, nye censorer (?) •Navn på både eksaminatorer og censorer •Særlige oplysninger tilgængelige for censorformænd •”Nærhedsprincippet” og ”spredningsprincippet” •Sidst anvendt forrest i bunken •Fortsat udvikling

Censorbestilling