Det virker utroligt ! General Dwight D. Eisenhower havde ret, da han gav ordre til, at man skulle optage filmene og tage billederne.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
HNX Årgang 2011/2012.  Optagelseskrav  Personlige krav  Hvor?  Forløb  Indhold  Muligheder.
Advertisements

Husk at lukke døren efter dig!
Hvis du har mad i køleren, tøj at tage på, tag over hovedet og en seng at sove i ... Så er du rigere end 75% af verdens befolkning.
Forestil dig en landsby, hvor der bor 100 mennesker
Måske er I gode venner i et år,
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Music: Nightengale Serenade
Benzinpris Hej! Jeg har hørt, at benzinprisen i den nærmeste fremtid kan komme op på kr 15,00.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Musik: Nightengale Serenade
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
3 Historier fra det virkelige liv
”Fatter vi Guds hjerte for de fattige”? Guds glæde gennem generøsitet.
Livets Ord Livets Ord December 2011 December 2011.
Hvis du har mad i køleskabet, tøj at tage på, tag over hovedet og en seng at sove i ... Så er du rigere end 75% af verdens befolkning.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Blu-ray Mystery Shopping Analyse 6. Maj 2010
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
At skabe den livsnære samtale David Viftrup. Kristne venner Relation til præst Kristne aktiviteterBibelenÆgtefælle BørnForældre Resarch by John Finney,
Emne: Kirke og gudstjeneste
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
En guddommelig vækkelse (4), Salomo
Munke og kloster.
All You can do is tickle it, and see how it jumps
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Å.
Det kan være, du tror, du har set denne før…. da især mænd har synes, det har været vældig sjovt at videresende den…. MEN… se den igen og se den kloge.
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Irak.
Livets Ord December 2009 “Således skal jeres lys skinne for mennesker, så de ser jeres gode gerninger og priser jeres fader, som er i himlene ” (Mt 5,16)
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
Tillykke med dagen... og nu en lille gætte leg...
At vente på Guds time.
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Introduktion til Kongen og hans Rige
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
Moderne Kvinder Frøkongen.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008.
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Virker vi sammen? - Regionalsamlinger, februar 2011.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud
Aben Aben er en af verdens klogeste dyr.
Samson Og Dalila.
Historien om Jesus’ fødsel
Lyset i mørket. …………… . Tema: Skabelsen
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
Skabt som mand og kvinde
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Bradley Associates
”Som Faderen har udsendt mig, sender jeg også jer” (Joh 20,21)
Den gældbundne tjener med Lego-figur
kr 15,00 Benzinpris Hej! Jeg har hørt, at benzinprisen i den nærmeste
kr 15,00 Benzinpris Hej! Jeg har hørt, at benzinprisen i den nærmeste
Hvis du har mad i køleren, tøj at tage på, tag over hovedet og en seng at sove i ... Så er du rigere end 75% af verdens befolkning.
Livets Ord April 2018.
Præsentationens transcript:

Det virker utroligt ! General Dwight D. Eisenhower havde ret, da han gav ordre til, at man skulle optage filmene og tage billederne.

HOLOCAUST Nøjagtigt, som det så ud for cirka 60 år siden…

Det er vigtigt at huske, at da general Dwight D Det er vigtigt at huske, at da general Dwight D. Eisenhower fandt koncentrationslejrenes ofre, beordrede han, at man skulle tage så mange fotos som muligt og befalede, at tyskerna i nabobyerne skulle føres til koncentrationslejrene, og desuden at de skulle begrave de døde.

Grunden dertil sagde han, var denne: “Dette skal dokumenteres så godt som muligt – film alt, optag vidnesbyrd – for der kommer en dag da en eller anden idiot vil sige at det her aldrig har fundet sted”.

‘All that is necessary for evil to succeed is that good men do nothing (Edmund Burke) (Alt hvad der skal til, for at ondskab skal vinde er, at gode mænd ikke gør noget.)

For nylig, fjernede Storbritanien holocaust fra skolernes læseplan, fordi det var “stødende” for den muslimske befolkning, som påstår at holocaust aldrig fandt sted...

Dette er et skræmmende memento om det, som verden frygtede: at land lod sig påvirke alt for let. Der er gået mere end 60 år, siden 2. verdenskrig sluttede.

Denne mail sendes nu rundt for at minde alle om de 6 millioner jøder, 20 millioner russere, 10 millioner kristne, og katolske præster som blev myrdede,voldførte, krænkede, brændt og udsultet, mens tyskere og russere lod som om de ikke så noget.

Nu mere end nogensinde, når lande som blandt andet Iran påstår at ‘holocaust bare er en myte’, opfordres alle til at sørge for, at verden aldrig glemmer. Formålet med at videresende denne mail er, at den skal læses af mindst 40 millioner personer over hele verden.

Vi håber, du vil sende mailen videre til alle, du kender Vi håber, du vil sende mailen videre til alle, du kender. Oversæt også til andre sprog, hvis det er nødvendigt !!

Det tager mindre end 1 minut af din tid at sende den videre. Slet ikke denne mail ... Det tager mindre end 1 minut af din tid at sende den videre.