Vodskov Bibliotek Hvad laver de når vi går hjem

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
•Hvad kan man gøre for at stoppe volden i parforhold?
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Det svære liv i en sportstaske
Vodskov - det åbne bibliotek
De 10 små forskelle mellem Mann & Frau.
Buskelundskolens børnehave Fokus for år
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
I dette shoppingcenter havde kvinder en unik mulighed for at vælge sig en passende mage blandt forskellige mænd.....
Vi gennemførte en række interview ifm
Biblioteket er ”godt tidsfordriv” til at få tiden til at gå.
Et ægtepar i begyndelsen af 60'erne fejrede deres 35års bryllupsdag i en rolig og romantisk lille restaurant. "Fordi i altid har været sådant et eksemplarisk.
Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede.
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
Favrskov Bibliotekerne som åbne biblioteker?
Kinesisk visdom er ikke at foragte!
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
Inspiration og viden i din hverdag Brugerundersøgelse Åbne biblioteker Randers Bibliotek 2012 BCF Middelfart.
Hvor der er fokus på klimaet.
Tradition og Fornyelse
Transport Transport  Morten, Johan og Mikkels undersøgelse:  Vi ville finde ud af, hvor mange der kører, cykler eller går i skole. Vi vil lave en film.
?.
Formålet At rumme børn i vanskeligheder i klassen.
Nemt på nettet at understøtte og øge borgernes brug af NemID og digitale selvbetjeningsløsninger med udgangspunkt i den fælles offentlige digitaliseringsstrategi.
MÆRKK - Markedskommunikation & Æstetik: Kultur & Kognition 1 Åbne biblioteker – pilottests G ode forslag og metodeforslag v/ Rasmus Grøn.
I dette indkøbscenter kan kvinder vælge mellem forskellige typer mænd..
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
”Skodjobs og gode gys!” - Unges forhold til risiko i arbejdslivet Ph.d. Mette Lykke Nielsen
Af Pernille Mathiesen og Rikke Wiuff
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Beboere med anden sproglig eller kulturel baggrund end dansk
MARTS 2013 NATIONAL BENCHMARKUNDERSØGELSE RESULTATER OG ANBEFALINGER BEDRE BIBLIOTEKER 2013 NATIONALE RESULTATER Alternative title slide.
Står i stedet for et navn
Efteruddannelsesindsatsen 2007 Analyse Danmarks undersøgelse januar 2008 Oplæg på Kompetencerådets møde den v./ Merete.
Naboskabet - en undersøgelse af 3 boligområder 473 beboere besvarede undersøgelsen 6-11 år: år: år: 4 Voksne: 454.
Svar venligst på nedenstående spørgsmål, før du besvarer spørgsmålene om din hørelse Navn: Dato: Alder: Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Synger regnvejrsdag i november
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
Naboskabet - en undersøgelse af det sociale liv i Skovengen Skovengen.
Navn (Sidehoved/fod)Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler Adfærdskampagner Mandag den 17. juni 2013 FM | enheden.
Spørgeskemaundersøgelse
”Du har rørt mit hjerte” Kampagne for Sundhedsklinikken i Hørsholm.
Læse/studiegrupper.
Naboskabet - en undersøgelse af det sociale liv i Egedalsvænge Egedalsvænge.
Ældre fodgængere og cyklister i byerne Formål: –at belyse de ældres trafikale situation risikoopfattelse adfærd brug af tiltag påvirkning af mobilitet.
Patienters oplevelser på færøske sygehuse 2010 Spørgeskemaundersøgelse blandt 886 indlagte patienter Enheden for Brugerundersøgelser på vegne af det færøske.
Fordomme om malerfaget.
Kvinder Ser sig i spejlet..
Digte om immigration i New York
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
Affald og genbrug.
Senior Festival Hvor ord svigter, ”taler musikken” Udarbejdet af: Peter, Younas, Katarina og Nina.
PERIODE Uge 36 – august 2009 – 30. oktober 2009
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Projekt Lavet af Jonas og Marcus. Idéen går ud på: Idéen går ud på at når man sætter nøglen i hoveddøren tænder lyset i entréen. Lyset slukker efterfølgende.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Velkommen til opdagelsesrejsen!. 2 Hvorfor tage på opdagelsesrejse? I de gode gamle dage tog man på opdagelsesrejse for at blive rig og berømt (og måske.
Organiser Erhvervsnabohjælpen !
“Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile” (Matt 11,28). Livets Ord Juli 2017.
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Statistik niveau E og F Lars A. Clark.
Overlæge Poul Lundgaard Bak Komiteen for Sundhedsoplysning
Præsentationens transcript:

Vodskov Bibliotek Hvad laver de når vi går hjem Af Kristine Thorn

Kort om projektet Vodskov Bibliotek har været under observation i den ubemandede tid Vodskov bibliotek er blevet sammenlignet med Trekanten og Haraldslund Spørgeskemaundersøgelse har været i gang på biblioteket 36 ud af 50 spørgeskemaer er blevet afleveret.

Resultater 14 mænd og 21 kvinder, samme gennemsnitlige statistik i observation. Gennemsnitsalder 40’erne Alle har været på biblioteket imens det har været ubemandet. Ingen respondenter føler sig utrygge biblioteket Alle er tilfredse med det ubemandede bibliotek I gennemsnit kommer der flest brugere alene på biblioteket

Aktivitet Den første viser spørgeskemaundersøgelsen, i forhold til alder og alene, og det andet viser dage og alene.

Aktivitet

Observation, afl/udl/Intet

Anbefalinger 1. Fjerne den ene selvbetjeningsmaskine så den ikke udløser alarmen hele tiden. Da mange brugere ikke ved hvor alarmen kommer fra bliver de lidt forskræmte når den begynder. 2. Placer postkasse under telefonen som på Haraldslund bibliotek, så den får en fast plads under telefonen, og så ser man måske begge ting endnu mere, måske især hvis postkassen er en lidt mere skrigende farve. Eller mange forskellige farver. Det ville også hjælpe på pladsen på bibliotekarbordet, som brugerne kan bruge når biblioteket er ubemandet, og hvis biblioteket satte et skilt op ved bordet hvor der stod ”Vidste du at du godt måtte bruge bordet imens biblioteket er ubemandet?” så ville personer sikkert bruge det, især hvis klistermærket hvor der står ”bibliotekarbord” bliver fjernet.

Anbefalinger 2. 3. Lave en vejledning ved udlånsmaskinerne i forhold til hvad man skal gøre hvis man fx ikke kan udlåne, eller aflevere materialet. 4. Lave en kasse til materialer hvor stregkoderne ikke virker, som Trekanten gjort 5. En anbefaling til alle de ”Åbne biblioteker” er at de skal samarbejde om at skabe gode biblioteker, og de åbne biblioteker må have meget tilfælles nemlig at skabe det bedste miljø for brugerne i de ubemandede timer, derfor kunne Vodskov, Haraldslund og trekantens biblioteker nyde godt af at besøge hinanden og se hvad det ene bibliotek har som de andre biblioteker ikke har.

Anbefalinger 3. 6. En automat hvor man kan få kaffe/the/drikkevarer. Det kunne holde brugerne i længere tid. 7. Skabe hvor folk kan smide deres ting ind i imens de er på biblioteket, det kunne tænkes at det kunne holde på dem i længere tid, og der er chancer for større udlån fordi hænderne er mere frie.