1 EKSTENSION Ny klub i området? Hvordan kan det gøres? DGe okt. 2004.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PR KAMPAGNE.
Advertisements

Vil du have en fuldmagt fra en borger?
[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Skole- og Kulturforvaltningen Centralbibliotek.dk - det gode arbejdsredskab.
Det Internationale Område Studieområde 3/
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
MedarbejderUDVIKLINGSsamtale
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
Arbejdspladsudvikling
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Stiftende generalforsamling
DISTRIKTSGUVENØR- hvad indeholder denne opgave? Af DG Mona Ø.Klit.
Velkommen til temadag om Indholdskanalen. Program: : Indholdskanalens muligheder Baggrunden for Indholdskanalen : Leverandør-præsentationer.
Nyt ansvar.
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
Morten Vendelø7/2/20141 [Klubbens Bestyrelse] [4. marts 2010] Medlemsmøde i Sejlklubben Sundet om Klubudvikling.
Hvor der er fokus på klimaet.
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
SAMARBEJDE OG MEDINDFLYDELSE. Overordnede bestemmelser Ledelse og medarbejdere skal i samarbejde føre de af kommunalbestyrelsen fastsatte mål ud i livet.
3-timers møder Aarhus Universitetshospital 2014
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
HJERNE TALENT XPERIMENT AATG.DK "Udvikling af elevernes almene studiekompetencer gennem formativ evaluering". Mentorordning på 1. årgang.
1 PRINCIPPER Organisationsstrukturen bygger på en klar adskillelse af Vision, strategi, udvikling, politik og den daglige drift Der foreligger beskrivelser.
Planlægning af patruljemøder 23. september 2011 T OP ræning.
Januar Indledning Vi har i skolebestyrelsen udarbejdet et årshjul som viser de faste aktiviteter og emner, vi skal arbejde med i løbet af skoleåret.
Beslutningsreferat fra 2. smagning 08 maj 2009: Formanden bød velkommen og gennemgik referatet fra sidste generalforsamling (stiftende) Ses herunder: Navnet.
1 Centralbibliotekernes rolle Kontaktpersoner på centralbibliotekerne Aktiviteter i CB området Nedsættelse af en eller flere erfa-/ brugergrupper Forslag.
GENERALFORSAMLING 2011.
Puljerådsmøde - Oliebranchens Miljøpulje marts 2011 Miljøpuljerådsmøde 25. marts 2011 Oliebranchens Miljøpulje 1.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
UMV Borbjerg Skole 07/08 Det psykiske arbejdsmiljø.
1 Arbejdet med frednings-, planlægnings- og miljøopgaverne.
Eksamen i AT Vejledningsplan Ma2VINTERFERIEVINTERFERIE 2Afle- vering Ti23 On32 To2223 FrSkrive -dag.
Til etablering af science klubber Materialet kan give: Inspiration til opstart af science klub Indblik i andres erfaringer Bud på, hvilke overvejelser.
Beslutningsreferat fra 3. smagning 07 november 2009: Tony havde ikke glemt sin Malt i toget og opfyldte dermed betingelser for medlemskab og bydes velkommen.
Relation mentee/mentee`s forældre/mentor – bud på, hvordan mentee og forældre involveres, så de spiller en aktiv rolle i relationen og selv opsøger mentor.
Erna Storgaard - Kastanievænget Vonge - tlf Regler omkring tavlen Det.
Thisted FC Ungdom. Vi vil gerne optimere vores forberedelser før sæsonstart. Vi vil gerne spille mod andre modstandere,end vi normalt spiller mod. Vi.
Præsident Introduktion til arbejdet som klubpræsident Præsident1.
MEDLEMSTILGANG – hvordan? NØRRE-SNEDE ROTARY KLUB
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
Webmaster Introduktion til arbejdet som webmaster Webmaster1.
ISO = international service organiser Introduktion til arbejdet som ISO ISO1.
Sekretær Introduktion til arbejdet som klubsekretær Sekretær1.
Tag ejerskab for afdelingsmødet
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Dinbundlinje.nu Tilbud om Kampagne Kick-off på jeres center.
Navn på oplæg - Navn på oplægsholder - Dato for afholdelse af oplæg Program den 3. februar Velkomst og nyt fra grupperne - Oplæg om finansiering,
Forløbsbeskrivelse for indkaldelse til og afholdelse af koordinerende møde Kontakt til borger – Kender borger tovholder?
Rammeaftale om samarbejde og medindflydelse. Formål: …at styrke medarbejdernes interesse for effektivitet i kommunens forvaltning og i dennes institutioner.
Generalforsamling ASNET generalforsamling 12. marts 2009.
Koordinator på børneområdet Henvendelse til handi- caprådgiver på baggrund af bekymring 2 2 Øvrige afdelinger/ forvaltninger el. eksterne samarbejds- partnere.
Klub Afdeling Forbund LO / Karteller.
V ORBASSE - H ER HANDLER VI Områdefornyelse
Dialogmøde om træningspakker målrettet mennesker med demens
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Overordnede bestemmelser
Hjertecafèer - tilbageblik
DTHS Synsfaglige Netværksdage 2017
Eksamen på B-niveau Af Signe Elise Bro, formand for Religionslærerforeningen og medlem af ministeriets læreplansudvalg.
SMTTE-Modellen Sammenhæng Evaluering Mål Tiltag Tegn Hvad vil vi?
Princip for kontaktforældre
Indsatsplaner og rammerne for grundvandsbeskyttelse i Favrskov Kommune
Afholdelse af journal club i egen klinik:
Fra anledning til udvikling
Introduktion til arbejdet som klubsekretær
Introduktion til arbejdet som klubmester
Møde 11. april 2019 GRØNT RÅD.
Præsentationens transcript:

1 EKSTENSION Ny klub i området? Hvordan kan det gøres? DGe okt. 2004

2 1. Nedsæt et ekstensionudvalg  4 – 6 ”ildsjæle” med Y’s men erfaring  Udpeg en formand for udvalget  Afsæt et beløb til arbejdet  Orienter naboklubberne om initiativet  Kontakt distriktet for materialer, ideer mv.  Giv udvalget et kommissorium og en foreløbig tidsplan (vejledende)

3 2. Profil af den nye klub Udvalget skal udarbejde en grundig beskrivelse af den nye klub med henblik på:  Køn, alder, erhverv, bopæl (geografisk område)  Fastlæg et foreløbigt mødested  Fastlæg mødetidspunkt  Udarbejde et forslag til navn på nye klub  Chartring i efteråret xx PS. ”Værdidebatten” i moderklubben kan være en udmærket inspirationskilde til profilering af den nye klub.

4 3. Medlemshvervning  Hvor finder vi nye emner? (tænk på de naturlige rekrutteringsområder og tænk så utraditionelt)  Udarbejd en liste over emner. Bed om hjælp fra moderklub  Lav en informationsfolder  Kontakt personligt mulige emner!  Lav en pressemeddelelse til lokalavisen

5 4. Første introduktionsaften  Fastlæg dato, tidspunkt og sted  Lav en spændende dagsorden  Udsende indbydelser  Aftal hvem der henter hvem  Orienter pressen – både før og efter mødet  Lav et kort referat og send det til alle deltagerne

6 5. Første klubaften  Tilrettelægges som almindeligt klubmøde (Toastmasterplanen følges)  Præsenter et spændende program for det næste ½ år Efter klubmødet kan man med stort udbytte bruge noget tid på at spørge de enkelte deltagere om hvordan de oplevede det, og hvad de gerne vil have uddybet, og i øvrigt få afklaret deres mange spørgsmål. Her kan man med fordel bruge gruppearbejde. Det vil være en god ide, at man sørger for at få nogle klubkammerater til at komme og være med i grupperne. Husk at evaluere aftenen, således at alle går hjem med samme oplevelse!

7 6. Anden og efterfølgende klubaften  Det fastlagte program følges  Nedsættelse af udvalg med deltagelse af kontaktpersonerne - programudvalg - aktivitetsudvalg - charterudvalg - osv.  Der findes præsidium (Y’s Men’s håndbogen udleveres) De nye medlemmer overtager mere og mere af arbejdet, og ekstensionsudvalget trækker sig gradvist tilbage, men er stadigvæk synlige og altid klar til at hjælpe og vejlede.

8 7. Stiftende generalforsamling  Kan afholdes når charterdato er fastlagt  Love og vedtægter skal være færdigbehandlet i klubben  Afvikling af stiftende generalforsamling som ordinær generalforsamling, dvs. med de sædvanlige punkter. Nu er den nye klub klar til at stå på egne ben og klar til chartring