Fra ufaglært til faglært på kort tid!

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvad er Meritvejen? Meritvejen er den direkte vej til at blive faglært og få svendebrev for erfarne chauffører og andre ansatte i transportbranchen. Være.
Advertisements

IKV i den politiske kontekst
Præsentation til forældremøder
EN HELHEDSORIENTERET UNGEINDSATS? ERFARINGER FRA NULPUNKTSANALYSEN AF ROUTE 25 V/ANNE MØLGAARD, RAMBØLL Alternative title slide.
Fra ufaglært til faglært på kort tid!. IKV – GVU • Individuel kompetence vurdering = IKV • Grundlæggede voksenuddannelse = GVU • 25 år, mindst 2 års.
Indgange til samt roller/ansvarsområder i forbindelse med RKV & IKV i AMU i VEU-centrene TUP 2012 Organisering VEU-centrene i Region Syddanmark VEST, FYN,
med Tech College Aalborg
Fredag den 20. september 2013 ”Kvalitetssikret IKV – et bidrag til løft fra ufaglært til faglært” og ”RKV i Region Midtjylland”
Meritordninger på TURs område Er fastsat i uddannelsesbekendtgørelsen for indgangen transport og logistik. • 2.3. Elever, der har haft kørekort B i mindst.
Hvad er AMU’s placering i uddannelsessystemet? Hvem laver AMU?
”Vi når målet – men hvordan?”
Det Danske Voksen- og Efteruddannelsesystem VOKSEN PÆDAGOGISK CENTER
Hvad er realkompetencevurdering?
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Vejledning Alle skal have en uddannelse (95 %) Flere elever skal vælge erhvervsuddannelse Mål med udskoling: Eleverne klar til at træffe valg Ansvar:
Kort videreuddannelse (KVU)
Valg af introduktionskursus. 8. Klasse efterår/vinter.
AMU som element i jobpakkerne Annette Ramsøe Kontor for livslang læring 19. August 2009.
KVALITETSSIKRET IKV OG RKV I REGION MIDTJYLLAND IKV konsulentseminar, Silkeborg 20. september 2013Ulla Nistrup1.
Forældremøde 8. kl. UEA-undervisning
360 graders kompetenceløft Netværkslokomotivet og VirksomhedsnetværkCabi 17. september 2014 Anette Barnhøj Uddannelseschef Mobil
Individuel kompetencevurdering - hvad er det, og hvordan kan de ledige få glæde af det? Seminar den 24. november 2014 Ole Stenholt, Stenholt træning.
EUD reformen Voksensporet. Vad ved hvorfor Vad ved hvordan måske ikke.
Velkommen til afslutningskonference i TUP2012 Vurdering Af Kunnen mod nye job.
Fra ufaglært til faglært på rekordtid - Region Hovedstadens Uddannelseskonference d. 9. november 2012.
Noget om refusioner.
Oplæg fra EPOS på Augustseminar 2014 Nyborg 15. august
”Kvalitetssikret IKV – et bidrag til løft fra ufaglært til faglært” ”RKV i Region Midtjylland” Mandag den 24. november 2014.
Meritvejen til faglært status Betingelser Meritvejen er for voksne - alder mindst 25 år Der kræves mindst 4 års relevant erhvervserfaring inden for transport.
Lars Olsen, journalist og forfatter
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Erhvervsuddannelser.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Hvor bevæger det danske erhvervsuddannelsessystem sig hen? Oktober 2013.
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling Kompetenceudvikling af administrative medarbejdere.
”Det er i handlingen, at magien ligger”
Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Digital vidensdeling på DE´s årsmøde 2014
Dette er en automatisk lønforhandling
Ungdommens Uddannelsesvejledning UU Mariagerfjord
Konference for faglærere inden for gaffeltruckuddannelserne Hotel Scandic Bygholm, Horsens den 10. og 11. august 2015 Velkommen!
Erfaringer med RKV. Hvad er RKV? Real Kompetence Vurdering Alle kurser, uddannelser, erhvervserfaringer, frivilligt arbejde, foreningsarbejde osv. tæller.
Bliv faglært i industrien – der er brug for dig Som voksen kan du blive faglært på kortere tid, end du tror. Se dine muligheder, og test hvor langt du.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Faglært.
FOA vil arbejde for: At arbejdspladserne prioriterer uddannelse og efteruddannelse At medlemmerne får gode fleksible tilbud At udvikle og oprette de uddannelser,
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Fagpilotordningen et jobrettet redskab til unge under 30 år med en erhvervsuddannelse Kontorchef Kirsten Thomsen.
Landsorganisationen i Danmark Bedre erhvervsuddannelser til unge og voksne Ejner K. Holst LO sekretær.
Ungdommens Uddannelsesvejledning UU Mariagerfjord.
Uddannelsespolitik og Beskæftigelsespolitik Direktør Lars Kunov Danske Erhvervsskoler.
Udviklingen i bygge- og anlægsbranchen og strategi for indsatsen på området V. Palle Christiansen Beskæftigelsesregion Midtjylland.
Hvad betyder erhvervsuddannelsesreformen for voksne? Vicedirektør Mette Tram Pedersen.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Realkompetencevurdering Netværksmøde for teamledere 30.april 2014.
Ungdommens Uddannelsesvejledning UU Mariagerfjord.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Orientering om nye tendenser på området (Reform af beskæftigelsesindsatsen mm.) Kontorchef Kirsten Thomsen.
Voksenlærlingordningen. Hvorfor en voksenlærlingeordning?  Voksenlærlingeordningen startede i 1997 for at modvirke de begyndende balanceproblemer på.
Kompetenceudvikling og uddannelsesplanlægning
Fra ufaglært til faglært
Forebyggelse af rekrutteringsudfordringer
Erhvervsuddannelse for voksne - EUV
Velkomstmøde i MA
Velkommen til: Seminar for medarbejdere der gennemfører Realkompetencevurderinger (RKV) Torsdag den 6. november 2014.
Velkomstmøde i MA
Velkomstmøde i MA
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Velkomstmøde i MA
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Velkomstmøde i MA
Velkomstmøde i MA
Præsentationens transcript:

Fra ufaglært til faglært på kort tid!

IKV – GVU Individuel kompetence vurdering = IKV Grundlæggede voksenuddannelse = GVU 25 år, mindst 2 års. Relevant erhvervserfaring Skolekundskaber svarende til 9. klasse

IKV – GVU Hvem har adgang? GVU giver mulighed for at få et uddannelsesbevis som faglært, hvis du er ufaglært, men har praktisk relevant erhverserfaring Faglært med en forældet uddannelse Faglært med en udenlandsk uddannelse, der ikke kan godkendes direkte i Danmark

IKV - GVU Du får en erhvervsuddannelse på kortere tid og (normalt) uden praktik. Hel eller deltid – max 6 år Resultatet af GVU er et svendebevis

IKV - GVU Alle ufaglærte i beskæftigelse kan gå i gang med en GVU. Du modtager lønrefusion i de perioder, du er i skole (VEU-godtgørelse). Regler for VEU-godtgørelse

IKV - GVU Film om IKV/GVU

Cases fra virkeligheden IKV - GVU Cases fra virkeligheden Ufaglærte tjenere fra Scanlines, tilbydes alle en GVU som tjener. 13 sagde ja tak, og blev på 20 uger faglærte tjenere. De er alle i job nu! Så GVU var et rigtig godt tilbud.

IKV - GVU Hvad gør du nu! Hvis dette har fanget din interesse? Kontakt VEU-center Tlf: 70 10 10 75