Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
At bruge disse to ord rigtigt
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
Så er ordbogen endelig kommet. Enhver Kvinde og Mand bør eje den
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Nonne historie.
Samsø Outdoor Explorer.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
…ny Muhammed krise ??.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Middelalderaften på Ikast Nordre Skole Skrevet af eleverne: Pernille Bjerg Iversen 5A og Mia Søndergaard Jepsen 5B.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Det svære liv i en sportstaske
Børnemiljøvurdering 2013 Trinitatis Menigheds Børnehus
Musik: Nightengale Serenade
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Den urolige chef kigger på uret,
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Smileyen, som fik en ven.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2012 UU Lolland-Falster.
Dansk 1. klasse.
”Kaldet til kærlighed”
Engelbert H – og den sidste chance
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Et stort danseshow.
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Browny og Peli´s store Eventyr.
At vente på Guds time.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
Bogskabeloner i PowerPoint
Her står Mina Gilia Saber og Zaira Kousar Mina er væk.
Joken, der bringer dig held!
Modul 1 Rød løber (A). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Mekanikeren ser spørgende på hende: „Hvad er en "710"???"
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder, midt i engles julekor, med Himlens frakkeskøder. Du var dreng i Nazareth, stod i tømrerlære,
»En mand havde to sønner
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Børn og unge med handicap siger deres mening
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Historien om de gode venner.
A. SØDE, SJOVE, PÆDAGOGER B. SKOLE, SOCIALFORVALTNING, POLITI C. SUPER, SEJT, POLITI.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Sammenligningsspejle
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Præsentationens transcript:

Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning

Indhold Interview Side 3 Interview Side 4 Landsbyhuset Side 5 Vitser Side 6 Elevernes mening om skolen Side 7 En lille tegning Side 8 Gåder-Spørgsmål Side 9 Gåder-Svar Side 10 Afstemning Side 11 Tak Side 12

Interview Hej Jakob. Først vil vi spørge dig: Hvorfor skal du flytte? Mine forældre ville gerne hjem til Amager. Okay. Næste : Hvad er det bedste ved skolen? Jeg havde en masse rigtig gode venner. Det er godt at høre. Hvis du nu skulle sætte procent på skolen hvor mange ville det så være. 100%. Til sidst: Hvad er din største drøm? At blive pro. Fodboldspiller i Manchester United. Tak for det Jakob. Vi kommer til at savne DIG!!!

Interview Hej Rose. Vores første Spørgsmål er: Hvor skal du hen på sommer ferie? Jeg skal en tur til Bornholm. Okay. Næste: Hvor lang tid har du været lærer? Jeg har været lærer i 24 år. Næste: Hvad er det bedste ved at være lærer? Man er sammen med en masse søde børn. Det var godt. Er der nogle ulemper ved at være lærer? Nej. Okay. Sidste spørgsmål: Hvad er din største drøm? At komme til at bo ude på en gård med en masse dyr. Tak fordi du ville være med!!!

Landsbyhuset Landsbyhuset blev bygget for et år siden. Alle kan bruge det. Der er både vandrehjem, fitness, sportshal og festsal- der er meget man kan lave der.

Vitser Alle børnene havde hånden nede i blenderen, undtagen Bente, det var hende der tændte. Alle børnene fiskede undtagen Røde det var ham der var føde. Alle børnene sprang med faldskærm undtagen Henning, han sprang uden for han elskede spænding Det var en Dansker, en Tyrker og en Somalier de fandt Aladins lampe, gned på den og ånden kom ud og gav dem 1 ønske hver, somalieren ønskede at alle somaliere kom hjem til Somalien og blev lykkelige, tyrkeren ønskede det samme for sit folk, Danskeren spørger: "er det nu helt sikkert at alle tyrkere og alle somaliere er hjemme nu?" "ja" svare ånden, hvorpå Danskeren siger: "så skal jeg bare ha en cola" Ole: Mor jeg ved hvordan du bliver slank. Mor: Hvordan? Ole: Drik opvaskemiddel. Mor: Hvordan? Ole: Fordi der står på flasken at den fjerner alt overflødigt fedt! 2 blondiner sidder og snakker så siger den ene ”Jeg har lige taget en graviditetstest” så siger den anden ”Var spørgsmålene svære”

Elevernes mening om skolen Maja (Indskolingen) ”Sjov og god” Nicholas (Mellemgruppen) ”Den er god” Sebastian (Indskolingen) ”Reglerne er retfærdige” Mads (Mellemgruppen) ”God” Roald (Indskolingen) Matematik er sjovt” Celine (Mellemgruppen) ”God og sjov” Mathilde (Mellemgruppen) ”God, sjov og rar” Eleverne synes ret godt om skolen.

Gåder-Spørgsmål Hvorfor har Anna & Lotte så store øjne ? 1 Hvad er der i blade og bøger men ikke i aviser? 2 Hvad kalder man en boomerang der ikke kommer tilbage? 3 Hvilken Bue kan man ikke skyde med..? 4

Gåder-Svar Det ville du også have hvis du havde en hånd oppe i røven 30 min. hver fredag. 1 svar: bogstavet b 2 svar: en pind 3 svar: en Albue og en Regnbue

Afstemning Nu til sidst har vi en afstemning om hvor mange der kan lide bladet. Kom op på kontoret hvor der er en kasse. I kan gi bladet fra 1 til 3 stjerner. skriv det på en lille stykke papir og put det i kassen. Resultatet vil blive afsløret i næste blad.

Tak Vi vil gerne sige tak til jer alle sammen fordi i læste dette blad. Lavet af: Marie (Mellemgruppen) Redaktør Andrea (Mellemgruppen) Fotograf Denise (Mellemgruppen) Hjælpefotograf Julie P (Mellemgruppen) Journalist