Future Vejle inspiration

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
HJØRNESPARKS STRATEGI GÅ DIREKTE TIL HJØRNESPARK VARIANT
Advertisements

På det efterfølgende dias (startsiden) er vist formationen.
Kidsbasket Pilotprojekt SFO Absalonskolen, Holbæk Kommune
Skriftlig progression Italiensk FIP. Disposition Skriftlighed og respons Progression Feedback-former (feed up, feed back og feed forward) Karakterer Værktøjskasse.
ET SPORTSPSYKOLOGISK PERSPEKTIV BEDST NÅR DET GÆLDER…
+ Hold af dig selv - en workshop om at finde styrken I sig selv. Marie-Louise Wegener.
Verdens bedste klasse. Working on What Works LØFT-SKOLEN Verdens bedste klasse.
Til et badmintonbarn. Forældre – til et badmintonbarn Citat fra en ungdomstræner: Man skal have i baghovedet, at det hurtigt kommer til at fylde en stor.
Referencegruppemøde om den nye skolereform 26. November 2013 Annette Ohm – FIR.
MOTIVATION OG VEDVARENDE VANER. HVORFOR GØR VI IKKE DET VI ”BURDE” GØRE?
Tekniktræning træningslære Træner 2 1. Tekniktræning hvad er teknik? Træner 2 Hvad er (god) teknik i idræt? 2.
Dagens program Aktiv lytning + øvelse Forumspil om aktuelle situationer.
Julius’ geniale fodboldoplæg I samarbejde med AJAX og FC Barcelonas fodboldskoler.
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. GOD FORNØJELSE.
VSBs Værdier: Kvalitet Vi gør os umage i alt, hvad vi gør. Vi følger VSBs formål og principper. Vi tilsikrer en høj standard i driften af klubben. Udvikling.
Rationel klinikdrift Et bud. Rationel klinikdrift Rimelig arbejdstid.
Performance. Feedback Vigtigheden ved at give korrekt feedback Man kan få karten til at køre, ligesom man vil have den. Hurtigere konkurrencedygtig.
Præsentation nye regler Proces Skadet spiller Passivt spil Sidste 30 sekunder Blåt kort Målmand som markspiller.
Samtalen Fokus på handleplan og delmål. Indhold Indledning Nysgerrighed Positionering Styrkelse af motivation Gennem samtalen Som mål Arbejde med tro.
Præsentation nye regler 2016
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
S1.
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Læseløft Syd og ”Den sproglige Dimension”
Lektion 1A Formålet med denne lektion er at give eleverne et billede af Netwerk for at forberede dem på forløbet og på, hvor lang tid det varer, samt at.
Relationer på arbejdet.
Arbejdsmiljø og ledelse går hånd i hånd
ÅBNE RUM Metode og Praksis.
Kundeservice dag 4: Samarbejde og videndeling højner serviceniveauet
Forberedelse til eksamen
Dommerbordskursus.
Organisering af procesarbejde
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
45. Konflikthåndtering Indhold: Man får redskaber til at tackle konflikter med forældre på kanten, i en anerkende og nedtrappende facon. Du vil lære,
UDDANNELSE OG JOB 8. klasse
Velkommen til DGI Miniton
En tur i galleriet….
Aktiv idræt for alle Gentofte Kommunes indsatser de sidste 3-4 år
Velkommen til DGI Miniton
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
Vi udfordres til at leve i opstandelsens frihed
Future Vejle inspiration
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
Placering, orientering og tegngivning
FOAS + A2B Arbejdstid TR-uddannelsen 1 A, Arbejdstid.
Knallertens udstyr.
Firmanavn Produkter og serviceydelser
Dialogspil om lærerarbejdsliv
Danmarks Vejlederforening
Future Vejle inspiration
Future Vejle inspiration
Future Vejle inspiration
Future Vejle inspiration
Future Vejle inspiration
Skrivedag 3: Fra skriftlig opgave til mundtligt oplæg
Future Vejle-inspiration
Future Vejle inspiration
Future Vejle inspiration
Alberts historie Af forfatter Signe Rhode og illustrator Anja Løfkvist
Future Vejle inspiration
med Five-a-side Håndbold og Håndboldfitness?
Indsæt billede af din skole
Future Vejle inspiration
Lektion 1-2 i Blok 8 Teknologiforståelse som fag - Mellemtrin
Reaktionen ved små snitsår
Hvad ser du på næste side?
Metakognitiv behandling til børn med generaliseret angst
Undervisning i det der er anderledes end nu August 2019 via video
Præsentationens transcript:

Future Vejle inspiration 1v1 defensivt 2018

1v1 defensivt Vi holder fokus på få ting i vores 1v1 defensive træning: Sprinte i pres Løb fremad i pres Mand før bold (”rør manden”) Når spillerne bliver ældre, så lærer de mere om følgende (men derfor må det gerne berøres nu – hold dog fokus på de 3 røde punkter): Fodstilling Presafstand (1v1) Timing på sit pres (bold undervejs, dårlig 1. touch, svag pasning m.fl.) Tvinge offensive spiller til en side Reparation efter dårlig 1v1

Opvarmning 1 2 og 2 sammen (uden bold) Forklaring: Stiller sig over for hinanden. 1v1. Det gælder om for grøn og rød mand om at klappe hinanden på låret. Man får et point for hvert klap man får sat ind. Hvad træner vi: - Tyngdepunkt (bøj knæene) - Fodstilling Reaktionsevne Arbejdstid: 30 sekunder Pause tid: 15 sekunder Antal set: 3

Opvarmning 2 Forklaring: Hvad træner vi: Stiller sig over for hinanden. 1v1. - 1v1 defensivt/offensivt Det gælder om for grøn mand, som starter med bolden, at drible rød mand. - Mand før bold Hvis det lykkedes, så prøver han igen. og igen. Arbejdstid: 45 sekunder Hvis rød mand får fat i bolden, så er det rød mands tur til at udfordre og drible grøn mand. Pause tid: 15 sekunder (bruges til at finde en ny modstander) Antal set: 3 Når tiden er gået, så er det spilleren som står med bolden til slut der får et point. Eneste regel er, at spilleren med bolden SKAL udfordre sin modstander. Herefter pause på 2 minutter (pulsen ned igen) Hvad vi coacher på: Pausetid: 15 sekunder (bruges til at finde en ny modstander) Mand før bold (gå på krop af modstanderen/rør ved modstanderen) Turde udfordre og sætte bolden på spil (mod)

1v1 defensivt (”højre stolpe”) Forklaring: Hvad træner vi: Stiller sig over for hinanden. Ved to mål. - 1v1 defensivt/offensivt Det gælder om for grøn mand, som starter med bolden, at score i modsatte mål. - Mand før bold Efter sin aktion (ved scoring eller bold ud af spil) så bliver han forsvarsspiller. Hvis det lykkedes ham at erobre bolden, så starter han forfra (han skal score). Arbejdstid: 3 minutter Pause tid: 1 minut Antal set: 3 Hvad vi coacher på: Mand før bold (gå på krop af modstanderen/rør ved modstanderen) Være aggressive i vores pres (løb fremad i presset) Træneren kan med fordel bemærke følgende: Hvem bliver på banen i lang tid af gangen? (Dygtig 1v1 offensivt/Defensiv) Hvem løber retur i sprint, selvom bolden ser ud til at være tabt (Vilje)

1v1 defensivt (”trekantspres”) Forklaring: Hvad træner vi: Stiller sig skråt overfor hinanden (som vist i illustrationen). - 1v1 defensivt Træneren sætter en bold i gang. - Sprinte i pres (SPRINTE!!) Angriberen forsøger at få fat i bolden og afslutte drible igennem én af de blå kegle- porte. Arbejdstid: 3 minutter Forsvarsspilleren sprinter i pres og skal forsøge at forhindre dette. Pause tid: 1 minut Antal set: 3 Hvad vi coacher på: Sprinte i pres (forberedelse på bold undervejs) Være aggressive i vores pres (løb fremad i presset) Tip: Mand før bold Når vi træner de yngste spillere, så kan det være en fordel, hvis træneren kaster en hoppende bold til angriberen. På den måde når forsvarsspilleren tættere på angriberen i sit pres og får derved flere succesoplevelser.

3v2 defensivt (”forsvarsspil i overtal”) Forklaring: Der spilles på to små mål som 3v2. De 2 spillere i undertal starter altid med bolden. Hvad vi coacher på: Sprinte i pres (store krav til at tænke fremadrettet pga. overtallet) Være aggressive i vores pres (løb fremad i presset) Mand før bold Hvad træner vi: Bemærk: - 1v1 defensivt Når man er i undertal, så er det sværere at spille sig ud af presset og derfor stiller det store krav til de to røde spilleres offensive færdigheder 1v1 – på den måde træner vi også 1v1 (mand før bold) Sprinte i pres (SPRINTE!!) Aggressive i pres

INTENSITET!!! 4v4 (intervalspil) Tema: 1v1 defensivt Intervalspil 4v4 (spillere som keepere) ved scoring startes fra eget mål (1:1 arbejde/pause). INTENSITET!!! Hold fokus på 1v1 defensivt – kig efter følgende: Sprinter spilleren i pres? Forsøger spilleren at fjerne manden eller bolden? (Rører vi ved manden?) Løber vi fremad i pres eller venter vi på modstanderne?