Hvor god er du til at tage beslutninger om brugen af jord i vikingetiden? Hjælp Astrid og Sune med at tage de rigtige beslutninger om deres jord. Start.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Advertisements

Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Hvis du søger nogen, der vil gøre hvad som helst for at glæde dig ...
Det er sidst i februar. Potter med
Kært barn har mange navne -
Kære Venner Dette er mit sidste show. Jeg har truffet en meget vigtig beslutning. Jeg har været igennem mange prøvelser og trængsler, men sagen er, at.
Danske dyr Dette er en oversigt over de største danske dyr.
Velkommen til vores side!!!
”Vind gratis sex når du tanker”
Globale økosystemer.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Marianne Mollerup KBH Madhus
Fætterjagt oktober 2005 Billeder fra Lauras album.
Evolution.
Livets Ord Juli 2009.
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Denne diasshow anbefales til alle personer som er dødtrætte af at modtage « blomster ».
Kapitel 4 – nogle citater
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Afslut Frem >>
Forældremøder på Kalbyris
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Bogskabeloner i PowerPoint
Jørgen Haagen & John Andersson UCSJ
Her ser du de fire slags korn, der er vigtigst i Danmark.
1 Naturbørnehavens græsserlaug. 2 Hvad er et kogræsserlaug.
 Skal fra starten være om nære og genkendelige ting  Skal være med mulighed for gentagelse  Skal give eleverne en positiv tilgang til et nyt sprog.
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
»En mand havde to sønner
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Bønder. Det gælder om at overleve… En voksen skal bruge 700 TRKR pr. runde for at overleve. Et barn det halve.
Instrumentgenkendelses-quiz #1
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 3 konturer der spilles: op, ned og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand. Melodisk.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
I denne quiz skal du høre hvilket af 8 forskellige musikinstrument der spiller. Instrumentgenkendelses-quiz #2 Bjørn Petersen 2013 – Instrumentgenkendelsesquiz.
De 5 B’er Brødrene Bønnerne Bibelen Brødet Badet
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Elever med særlige behov Lidt om allerede installerede hjælpe programmer i windows vista.
Islands- hesten.
Fortæl historien videre. En barsk virkelighed Mere opbrud i familien Mange familier kommer ikke så trofast i kirke mere Blufærdighed omkring troen i hjemmene,
Livet.
Jellingestenen.
Når det perfekte bliver det normale Niels Ulrik Sørensen Brandbjerg Højskole 18. marts 2016.
Landbruget for godt 100 år siden. Landbruget krævede meget arbejdskraft. De fleste maskiner, vi kender fra landbruget i dag, var endnu ikke opfundet.
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
Opfordringen gentages..  Tilmeld kontingentbetalingen til PBS.  Betal meget gerne for hele året på en gang.  Begge dele hjælper klubben … 1.
Jellingestenen blev sat op ca år 965. Den er meget vigtig fordi den viser hvordan Danmark blev kristen. Jellingestenen er over 1000 år gammel. Man kaldte.
Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.
Lavet af Cesilie Bitsch og Viktor Aarslev
min sommerferie på malorca
Bælgfrugter og proteiner
Grisen og den fortabte søn
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Lavet af Cesilie Bitsch og Viktor Aarslev
Center for mande indkøb
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle.
Det er sidst i februar. Potter med
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Hvordan bliver en 20’er til en kylling?
Kald det kærlighed Omk.: Kald det kærlighed
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Hvem er du? Når alle er klar: Tryk på den karakter, du har valgt.
Er din virksomhed en hobby med indbygget job i
Præsentationens transcript:

Hvor god er du til at tage beslutninger om brugen af jord i vikingetiden? Hjælp Astrid og Sune med at tage de rigtige beslutninger om deres jord. Start spillet

Sune og Astrid skal skaffe mad til deres familie. Hvad skal de gøre? Gå på jagt Dyrke jord Foto: Whaldener Endo & Myrabella

Goldt valgt! De overlever. Gå videre til næste valg. Foto: Myrabella

Der er ikke nok vildt til, at de kan leve af det. DE DØR Prøv igen med et andet valg.

Hvad skal Sune og Astrid dyrke på deres jord? Korn Kartofler

Goldt valgt! De overlever. Gå videre til næste valg.

Kartoffelen findes slet ikke i Europa endnu Kartoffelen findes slet ikke i Europa endnu. Kartofler kommer først til Europa i slutningen af 1500-tallet. Der er mange år til endnu. DE DØR Prøv igen med et andet valg.

Sune og Astrid vil også gerne spise noget kød denne uge. De har flere dyr på gården. Hvilket dyr skal de vælge at slagte? Grisen Hesten Koen

Goldt valgt! De overlever. Gå videre til næste valg.

Det er dumt at slagte den nu. Koen giver mælk og arbejdskraft. Det er dumt at slagte den nu. Prøv igen med et andet valg.

Hesten giver arbejdskraft, Det er dumt at slagte den nu. som de har brug for. Det er dumt at slagte den nu. Prøv igen med et andet valg.

Sune og Astrid er blevet gamle. De har to drenge, som kan arve gården. Men hvordan skal de fordele arven mellem deres sønner? De får halvdelen hver Den ene får det hele

Goldt valgt! De overlever. Gå videre til næste valg. Foto: Dan Sellers

Gården er ikke stor nok til at brødføde to familier. ALLE DØR Prøv igen med et andet valg.

Knuds bror har nu fået hele gården. Knud og hans familie må klare sig på en anden måde. Hvad skal de gøre? Knud tager sin familie med til Island eller Grønland, for at finde nyt jord Knud køber jord i nærheden af sin brors Foto: Dan Sellers & Keith Wright

På Island og Grønland er der masser af jord, som ingen ejer endnu. Der kan en ærlig viking få sig et godt stykke jord. Goldt valgt! De overlever. Gå videre.

Der er ikke nogen, der vil sælge deres jord. Jord er rigdom Der er ikke nogen, der vil sælge deres jord. Jord er rigdom. Det skiller man sig ikke bare af med. DE DØR Prøv igen med et andet valg.

Du er god til at tage beslutninger om livet i vikingetiden. Tillykke! Du er god til at tage beslutninger om livet i vikingetiden. Alle overlever. Alle overlever. Afslut spil