Projekt:værktøjsdagen 2018

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Spørgsmål 1/25 Hvor ofte benytter du 3M’s intranet? A) Hver dag
Advertisements

Hvordan får vi arbejdet med kvalitet og afbureaukratisering forankret på vores arbejdsplads, så både ledere og medarbejdere er involveret og bidrager i.
Lean Salgskonsulentuddannelsen
BUREAU FOR MARKEDSANALYSER Din genvej til viden, indsigt & overblik Man får et hurtigt overblik ved at kigge på farverne. De grønne farver viser, at her.
UDVIKLINGSKATALOG - A •være mere direkte og krævende overfor andre •påtage sig nye varierede opgaver noget oftere •bruge sin autoritet noget mere •træffe.
Vi gennemførte en række interview ifm
Erna Storgaard - Kastanievænget Vonge - tlf Målnedrulning At have fælles.
- 1 - © 2008Autorisationskursus Checkpoint Vores ledere er da meget gode 1) Så hvorfor i alverden skulle vi pludselig begynde at bruge penge på at gøre.
Indledning Verden er blevet mindre – afstanden er ingen hindring
Unge & IT. Kampagne og rekruttering af rollemodeller.
Et oplæg til diskussion i plenum
Sådan skaber du værdi som leder i din virksomhed
Overvejelser for bestyrelsen
Fra idé til virkelighed Den innovative Skole 2007 I V Æ R K S Æ T T E R.
MUNDTLIG FREMSTILLING
Fokus på personlige kompetencer
Kvalitetsstyring som ledelsesværktøj.
IS-Strategi.
Få overblik over dine kunder Inspirationsseminar 31. oktober 2006.
SLP 4 Samarbejde med vejleder Planlægning og styring
Budgetkontrol KAPITEL 12 ss. 504 – 519 samt
Det handler om at følges med nogen og skabe resultater.
Obligatorisk projekt 5: ERP-systemer
Microsoft / Multidimensionel marketing til Small Business Fra multidimensionel segmentering til multidimensionel marketing - En analyse af SME markedet.
Introduktion til Microsoft CRM Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
SAPA netværksmøde den 10. juni 2014
Morten Elbro HR Chef SILVAN-Kæden
Videnskabsministeriets arbejde med åbne standarder Vicedirektør Mikkel Hemmingsen, Videnskabsministeriet
Vejlederens kommunikation
Innovation Camp uge 46 Innovation og entreprenørskab René Meyer Erhvervskonsulent, Norddjurs Kommune Cand. Mag. i Oplevelsesøkonomi, Aarhus Universitet.
DUBU Superbrugerrollen
Uafhængige LifeWave Distributører
Fremtidens arbejdsmiljø 2020
September 20031KUP - Projektstyring Formålet med projektstyring Formålet med projektstyring er at planlægge og styre et udviklingsprojekt, således at projektet.
Produkt præsentation Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
DIGITAL ANTI-MOBNING - FIN Morten Ovesen - konsulent i dansk, it og medier14. marts 2012.
15. april 2004 Åbent Universitet på IT-Universitetet i København kompetenceudvikling for professionelle Mads Tofte, rektor.
Tommy Engedal Kronborg
Nedbryd de strukturer, der forhindrer vidensdeling Mette Mønsted
Sådan bruger du præsentationen
Med LADEGAARD Nordic A/S
Opsamling på cafeseminaret i går Hvad siger I selv om god velfærdsledelse - i praksis?
Velkommen til EBIT ledelse FSR – danske revisorer | Dagsorden: Baggrund De 4 hovedområder Nøgletallene Rapporten.
Et samarbejde mellem: BAT Kartellet | Bygherreforeningen | Dansk Byggeri | Danske Arkitektvirksomheder | DI Byggematerialer | Foreningen af Rådgivende.
Når udfordringer bliver muligheder Nadia El-Gendi, seniorkonsulent 29 april 2016.
INDSATSTEORI I UNGNORD EKSEMPLER – UDFORDRINGER - FORDELE.
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
Status efter stormen Overgangen har været en stor omvæltning Ny version af vores system hver uge Net og handel er isoleret fra hinanden Stor ros til Energinet.dk.
En lille reminder: nu har du brugt tid på at snakke om, ærgre dig og gerne ville ha lavet om på fortiden …det har ikke ført til noget som helst godt, at.
E-handel ER DET VEJEN TIL RIGDOM …. ELLER VORES UNDERGANG ?
Betaler en professionel bestyrelse sig ?. Professionel bestyrelse og ejerskifte… Mindre pres på virksomhedens daglige ledelse En rigtig pris Mindre bøvl.
Effektiv vækst - Workshop
5 veje til produktivitet og bedre bundlinje (Dansk Byggeri og 3F, 2011)
Pris som handlingsparameter
Hvordan får vi arbejdet med kvalitet og afbureaukratisering forankret på vores arbejdsplads, så både ledere og medarbejdere er involveret og bidrager i.
Personale og Organisation
Der er få, der elsker styring, men færre der kan leve uden
Din kollega får alle de gode ture
Den værdifulde arbejdsplads
Virksomhedsnavn Virksomhedens navn, adresse, www
KONCERNSERVICE STRATEGI 2020
Post Danmark eKommunikation – Post-let
SAPA netværksmøde den 10. juni 2014
Historie og organisation
Introduktion til virksomhedsdelen
Torsdag den Oplæg ansøgning og cv Start med at lave et cv
MUNDTLIG FREMSTILLING
[Projektnavn] Post mortem
DENNE SLIDE SLETTES – GOD ARBEJDSLYST!
Er din virksomhed en hobby med indbygget job i
Præsentationens transcript:

Projekt:værktøjsdagen 2018 Projektstyring i en kreativ virksomhed? 29/11/2018

Agenda Kort om LEAD Fokus på forretningen … Barrierer og muligheder Værktøjer: En hjælp eller forhindring?

Vores ydelser Lidt generelt om Lead og vores branche, Kommunikation, der generelt har udfordringer med at skabe lønsomhed og tjene penge i forhold til mange andre brancher. Forklar, hvordan vi er skruet sammen – vi lever af at sælge timer. Research, udvikling, direkte kundearbejde etc.   3

Udvalgte kunder

Fokus på forretningen …

En organisation – kreativ virksomhed – vil bare gerne lave det, jeg er gode til – finde på kreative løsninger osv. Men vi lever af at sæge timer Budget? Tidsregistrering? Lønsomhed? Det er på ingen måde noget, der tænder mine kollegaer og medarbejdere…

But why? Kreative løsninger Eksekvering Research Budget? 30% Konceptudvikling Kundearbejde Kreative løsninger Budget? Tidsregistrering? Lønsomhed? 30% Virkeligheden er, at de to første ofte fylder rigtig meget – udfordring vi har haft – hvordan budgetterer man så det , tidsregiserete og sikrer lønsomhed. Eksekvering 70%

Barrierer og muligheder Kan føles som spild af tid. Det større formål, hvorfor gør vi det? Hvorfor skal vi bruge tid på det? Vigtigt med tydelig kommunikation om, hvad vi bruger det til: Tjene penge, mere interessante opgaver, flere kollegaer. Værktøjer, så det ikke er tidskrævende. Men hvem er det, man snyder, når man ikke har styr på timerne – det er meget ofte os selv. Både som firma og som medarbejder Hvordan har registrering (EAzyP) kunne hjælpe os. Giv nogle eksempler på findings. Travlhed. Hvad det koste os at byde på opgaver (forklar udbud) – eller hvad det nu kan være. Farhsad må kunne hjælpe her. Hele tiden genbesøge – italesætte hvorfor – sikrer, at hele organisation drejer i takt. Gøre det, vi siger.

” Systemer er ikke noget, man gider at engagere sig i … Eller tale om. Det skal bare fungere. Problemet er, at det kræver en indlæring – en rutine

Værktøjer – Keep it simple Tidsregistrering Projekter Rapporter NewBizz  Fakturerbar tid  Pipeline Kigge på de rigtige knapper – fylder ikke mere end en skærm. Newbizz reduceret til et projekt. Færre projekter – lettere at følge. Kompleksitet er blevet mindre – ved hjælp af overblik og systematisering. Medarbejdere kan selv følge med – når jeg mit personlige mål. Pipeline - lavet, så det passer til vores verden. Projektopfølgning – ved at blive lavet. Skræddersyet, så det passer til os. Vi har været ambitiøse – og det har E<zy P kunnet se potentiale i – så andre kan bruge det. Hvad har det betydet for vores forretning? Hvad var mine bekymringer? Hvad vil vi bruge det til – overvejer, hvor mange detaljer vi har brug for.  Budget og projektopfølgning Antal projekter 150 → 85