Mild champignon- suppe

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Husk også, at du kan være med i konkurrencen om fede KU-hoodies
Advertisements

Småtspisende ældre ”Vidste du at… småt er rigtig godt!”
Supper & Saucer: Af Thomas Buhelt..
Tilberednings - metoderne.
Menuteori ved Jesper Rye - hvordan man planlægger en menu til selskab.
Præsentation af Det Gode Køkken
Perlehønebryst Frisk blomme
Supper Purésuppe Veloutésuppe Cremesuppe Consommé Kolde supper
Hvordan kan julemaden blive sundere?
Menu teori.
Menu i Ryttercafeen Dagens ret 45 kr.
av Lajla Ellingsen og Mari By Rise Adresseavisen
Fonder Grundsupper Grundsky.
L’Histoire de la Cuisine Française
Kantineordning. KANTINEORDNING - ET TVÆRSNIT AF EN PLAN.
Mette Riis, fitness.dk 4. december 2007
Natur uger Mandag morgen gik vi ud i skoven og vi skulle klatre i trær bagefter skulle vi spise mad og bagefter skulle vi hjem.
Velkommen!.
FDF Landsdel 8, Boområde udvalg, 6/ THA
Besøg fra Ålborg Universitet, Ballerup afd. Forskningsgruppen for Måltidsvidenskab & Folkesundhedsernæring - MENU 17. Januar 2012 Teori & praksis mødes.
Mandag. først snittede vi pinde Tirsdag. vi lavede mad og legede. og så legede vi med pinde. Onsdag. vi lærte om træer. vi lærte også om birketræer. og.
Den Sensoriske rejse igennem et måltid
Kuvertprisen er 295,- pr. person
JULEFROKOST Næstved Lægecenter Tilmelding ”Først til mølle”
Frugt og grønt. 600 g om dagen 2 ▪
Island turen Jonas, Marcus og Sascha. Søndag Mandag Jonas værelse Her er frokosten Her er vi oppe i det store tårn.
Session 7 – Livsstil Undervisere:
KOST & TRÆNING.  CV  57 år, gift, 1 barn på 22 år.  Uddannet Børnehavepædagog og idrætslærer  Dyrket eliteidræt i 10 år, specielt 800 – 1500m  Uddannet.
Forslag til dagskost for en kvinde med lav fysisk aktivitet
Kost til gravide Kendskab til de ernæringsmæssige behov til gravide.
Anbefalet saltindtag Kvinder 6 g Mænd 7 g På længere sigt er målet 5-6 g Nedre grænse for indtag 1,5 g salt Kilde: Nordiske Næringsstofanbefalinger 2004.
Vitaminer – Eksempler på fødevarer som kan anprises med højt indhold af/betydelig mængde.
100 g medaljon af svinefilet 110 g grøntsager 40 g pasta MEDALJON MED PASTASALAT 1325 kJ = 315 kcal 4 g fedt Landbrug & Fødevarer.
FEDTINDHOLD I EN FRIKADELLE Fedtindhold i hakket svinekød 6% 10% 18% Fedtindhold i en stegt frikadelle 3 g fedt 4 g fedt 7 g fedt Landbrug & Fødevarer.
Morgenmad Koster 72kr Holder 1 uge.. Frokost Koster i alt 107kr Ret kylling i karry med kartofler og ris. Koster i alt 71kr Ret kyllinge-sandwich Holder.
Unge fra 14 – 17 år ( Efterskole )
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
Unge og overvægt.
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Gammeldags stegt kyllingelår
Mild champignon- suppe
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Gammeldags stegt kyllingelår
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
Mild champignon- suppe
Gammeldags stegt kyllingelår
Mild champignon- suppe
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Gammeldags stegt kyllingelår
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Silkeabe Mike og Mananda.
Menuplan for uge (Med forbehold for ændringer)
2010 Månedskalender Du kan udskrive denne skabelon og bruge den som vægkalender, eller du kan kopiere de enkelte sider og bruge dem i din egen præsentation.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Rigtig god sommer MADPLAN Mandag Tirsdag Onsdag
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
I uge 5 tilbyder køkkenet
Skolekalender Du kan skrive ut denne malen for å bruke den som veggkalender, eller du kan kopiere siden for hvilken som helst måned for å legge.
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Dato: _______/_____ Kl: ___________________________
Præsentationens transcript:

Mild champignon- suppe Blødkost Uge 51 fra den 18. december til den 24 december 2017   Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Juleaften Suppe Mild løgsuppe Mild gulerodssuppe med spidskommen Mild urtecremesuppe Mild kartoffelsuppe med porre Mild blomkålssuppe med estragon Mild champignon- suppe Mild grøntsagssuppe Frokost Pasta bolognese Speltotto med kylling Hvid labskovs Pasta cabonara Stegt medister med urtecreme Varm tartelet med høns i asparges Brændende kærlighed Torskerogn med mayonnaise Leverpostej med ristede champignon Wienersalat Tunpaté med citrus fennikelkompot Kogte æg med mayonnaise Sylte med nordisk ratatouille Hønsesalat Mild champignonsuppe Mild grøntsagssuppe Mild gulerodssuppe med spidskommen Aften Frikadeller af grisekød med stuvet hvidkål hertil kartofler og puré af marinerede grønne bønner Kalkunstroganoff med kartoffelmos hertil puré af glaserede gulerødder med sød chili Orientalske kødboller med mild tomatsauce og ris hertil puré af marineret squash med rød peberfrugt Kyllingefrikadeller med brun sovs og kartofler hertil puré af ovnbagte grøntsager Mild chili con carne med ris og puré af nordisk ratatouille Frikadeller af svinekød med skysauce og kartofler hertil puré af bagt spidskål Stegt andebryst serveres på bund af æbler og svesker hertil andesauce brunede og hvide kartofler rødkål ribsgele franske kartofler Dessert Rødgrød tilberedt af jordbær hindbær og ribs Risengrød med smør og kanelsukker Blommegrød med vanilje Hindbærfromage pyntet med flødeskum Skovbærgrød af brombær jordbær og solbær Citronfromage pyntet med flødeskum Ris á la mande serveret med kirsebærsauce Velbekomme! Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej