Gaffeltruck konference Koldingfjord 22 August 2017

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
1 Børnehuset Troldehøj Kreativitet i leg og bevægelse som udviklings potentiale. Helle Rømer.
Advertisements

Klar til håndtering af fritagelse af borgers fra Digital Post
Automatiseret GUI-test Lars Kjølholm Testnet maj 2009.
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Roller og rettigheder I Administrationsportalen
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Netbank Det offentlige Dk e-Boks
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
Udvikling af informationskompetencer hos folkeskoleelever i 9. klasse
Kan en Internet tilkoblet bruger sende en til andre Internet tilkoblede brugere uafhængig af hvilket operativsystem modtageren har? •Ja •Nej.
Introduktion til Blackboard og netmedieret kommunika-tion
DDB CMS april 2014 Lanceringsplan • Hostingplaner • Migrering • Undervisning • Manualer • Inddragelse.
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Problemløsning på D!ng og fælles kommunikation Ewan Andreasen
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
SkoleIntra og integration med kommunale platforme - digital Signatur
Nyt fra TUR Fusion mellem HTS-A og DI TUR TEST – nu ”MULTITEST” Ny softwareleverandør fra august 2007 Grundlæggende kvalifikationsbevis – i drift Svendeprøverne.
Velkommen til Hvordan vises skolens værdier bedst muligt i SkolePorten? SkolePortens fleksibilitet kan medvirke til at understøtte skolens værdier. Oplægget.
Den teoretiske undervisning og teoriprøven
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
2010.  ¤Opslagssider:  Find denne adresse:   Det officielle Danmarks hjemmeside - Statens Information - især med statistik. Oversigt over alle myndigheder.
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADRs) Den enkle måde at handle produkter på, med levering hver måned. Du får fordelen af en rabat på 5.
Hvad kan borgerne på sundhed.dk?
NYT FRA SKOLEBESTYRELSEN Karaktergennemsnit og skolekvalitet på Niels Ebbesen Skolen Vi har i dette nyhedsbrev valgt at sætte fokus på Skanderborg Kommunes.
Hvordan kommer vi i gang? HHX og HTX i Elevplan. Medarbejder log-on fra internettet - Elevplanbrugernavn Kontaktlærere: Medarbejdere der i EASY-A knyttes.
MEDICINKORTET PÅ SUNDHED.DK VEJLEDNING TIL APOTEKER.
Konference for det administrative personale TUR Test 17. december 2007 Esbjerg Højskole.
Konference for det administrative personale Trin 1 afstignigsprøven - Rutebilchauffør 17. december 2007 Esbjerg Højskole.
Onsdag 5. september 2007 Telefoni Telefoner i Gribskov - anvendelse - betjening – kultur 18. januar 2007 onsdag 5. september 2007.
Erhvervsrettet innovation - elektrikeruddannelsen Uge 26 – Aalborg Dag 2 1.
Konference for faglærere inden for gaffeltruckuddannelserne Hotel Scandic Bygholm, Horsens den 10. og 11. august 2015 Velkommen!
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
Brædstrup 2012 Nye hjemmesider. Status 2 måneder efter lancering Hvad er situationen så nu? Hvordan er det gået?
S YNKRON VIRTUEL UNDERVISNING. H VORFOR MSN. Let tilgængeligt chat program, gratis Elever bruger / kender det. Mulighed for kamera, lyd. Mulighed for.
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
IT-eksamen i dansk Foreløbig evaluering af 1.forsøgssæt fra forsøgsklasser og –lærere.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Fjernundervisning MULIGHEDER OG UDFORDRINGER. Hvad står menuen på? Generelt om..  Hvorfor fjernundervisning  Udfordringer med fjerundervisning  Økonomien.
STUDIERETNINGSPROJEKTET 2016 Marselisborg Gymnasium.
HOW TO BLACKBOARD DETTE ER EN VEJLEDNINGSMANUAL TIL ANVENDELSE AF BB.
Selandia Medarbejdere: Eva Rosengren, 2888 Virksomhed navn eller åbent hold? Åbent hold. Kursus: AMU mål.
Oplæg til medarbejderne
SRP Høje-Taastrup Gymnasium 2017
Kommunikation Kommunikationskanaler 2 Hjemmesider 3 Reklamer 4
Analyse af prøveformer og test i BAI´s arbejdsmarkedsuddannelser gennem forsøg og evaluering BAI OUP 2015.
Introduktion til selvbetjening for
MEDvirk - et nyt hjælpemiddel til at nå i mål med arbejdsmiljøet
OS2indberetning – tjenestekørselsindberetning og ferie
i Dansk Arbejdsgiverforening
Overblik med Instruktørrollen
Virksomhedens brug af Elevplan og Skolepraktik i Elevplan
Skabelon mailopsætning
Nye digitale løsninger
Mundtlig prøve og mindstekrav på matematik B
Virksomheden og Elevplan
SOSU NORD, praktikken og elevplan
Superbrugerkonference
Udrulningsperioden er slut Kommunikation om Aula begynder
Inspirationsdag 2018 It-sikkerhed It-afdelingen i Sekretariatet
Nyt fra Færdselsstyrelsen
Anvendelsen af FIP – et værktøj til måling af ledige flygtninge og indvandreres progression i arbejdsmarkedsparathed Vejledning til projektadministrator.
Præsentationens transcript:

Gaffeltruck konference Koldingfjord 22 August 2017 Nice to meet you, Gaffeltruck konference Koldingfjord 22 August 2017

Lidt statistik Hvad hvis/når Multitest crasher Hvor finder man information Ny rapport for undervisere Forbedret info på ”Status for kursushold” NemID (AMU afkortning). Agenda 2017!

”Multitest er et stort fælles online testsystem som benyttes af mange brancher” Afholde teoretiske prøver Administrere praktiske prøver Drift, videreudvikling og support styres af TUR. Af hensyn til nye lyttere gennemgår jeg kort Multitest.. ”Multitest er et stort fælles online testsystem som benyttes af mange brancher” Klik! Afholde teoretiske prøver -Administrere praktiske prøver Administrere kursushold, elever og resultater Vise resultater set fra mange synsvinkler Drift, vedligeholdelse og videreudvikling styres af TUR Hvad er Multitest?

Eksempel på et spørgsmål Eksempel på spørgsmål, tal foroven som skifter farve, lyd, svar ved klik Eksempel på et spørgsmål

Multitest i tal Startede i 2007 Siden 2009 gennemført ca. 40.000 tests per år uden nedbrud, nu er vi oppe omkring 65.000 pr år Multitest i tal

Multitest i tal statistik på Gaffeltruck prøver

Multitest i tal, statistik på Gaffeltruck A prøver

Multitest i tal, statistik på Gaffeltruck A prøver Er det tendensen? Multitest i tal, statistik på Gaffeltruck A prøver

Multitest i tal, statistik på Gaffeltruck A prøver Tendens er let faldende på ny prøve 2014 Multitest i tal, statistik på Gaffeltruck A prøver

Multitest i tal, statistik på Gaffeltruck B prøver Hvad sker her? Multitest i tal, statistik på Gaffeltruck B prøver

Multitest i tal, statistik på Gaffeltruck B prøver

Alt kan fejle.. Uforudsete hændelser force majeure, har i en plan i år?

Det anbefales at gennemtænke dette scenarie! Risikoen er meget lille, men selv Multitest kan en dag fejle og et antal prøver må aflyses og flyttes. Det anbefales at gennemtænke dette scenarie! Gør opmærksom på at Multitest en dag kan fejle og et antal prøver må aflyses og flyttes. Det anbefales at gennemtænke dette scenarie. Først og fremmest bevare roen! Ingen er døde.. Vi forventer max nedetid på 24 timer og max tab af ca. 1 times information. Alt kan fejle…

Læs nyhedsoversigt i Multitest I tilfælde af problemer vil information vil være at finde i nyhedsoversigten. Er denne ikke tilgængelig vil vi forsøge at informere via TUR hjemmeside Klik for forstørret tekst. OBS!!! Ændre så nyhed kun ses i bokse og indhold er skjult, afslut med kort view med PKS nyhed Læs nyhedsoversigt i Multitest

Tilmeld dig til TUR’s nyhedsbrev

Ny benchmark rapport

? Hvorfor var det nu vi holder tests og prøver? Mange årsager men feedback til underviser er en af dem! Hvorfor var det nu vi holder tests og prøver?

Ny rapport til underviser! Der findes mange rapport muligheder i Multitest men de benyttes mest af administrativt personale og ikke mindst af organisationen bagved Kun denne ”Status for kursusholdet” virker Ny rapport til underviser!

Ny rapport til underviser! Der findes mange rapport muligheder i Multitest men de benyttes mest af administrativt personale og ikke mindst af organisationen bagved For at hjælpe underviseren med at evaluere det netop overståede undervisningsforløb kom ideen om at lave en særlig rapport Kun denne ”Status for kursusholdet” virker Ny rapport til underviser!

Ny rapport til underviser! Der findes mange rapport muligheder i Multitest men de benyttes mest af administrativt personale og ikke mindst af organisationen bagved For at hjælpe underviseren med at evaluere det netop overståede undervisningsforløb kom ideen om at lave en særlig rapport Vi har lagt vægt på at det er en rapport som er lettilgængelig og som bliver brugt Kun denne ”Status for kursusholdet” virker Ny rapport til underviser!

Ny rapport til underviser! Der findes mange rapport muligheder i Multitest men de benyttes mest af administrativt personale og ikke mindst af organisationen bagved For at hjælpe underviseren med at evaluere det netop overståede undervisningsforløb kom ideen om at lave en særlig rapport Vi har lagt vægt på at det er en rapport som er lettilgængelig og som bliver brugt Kun denne ”Status for kursusholdet” virker Ny rapport til underviser!

Ny rapport til underviser! Kun denne ”Status for kursusholdet” virker Ny rapport til underviser!

Rapport til underviser Michael Ses kun fra ”den grå menu” og ikke inde fra Kursushold Forventes at have god værdi for AMU afkortning da de emner der ikke er undervist i også ses Rapport til underviser

Rapport til underviser https://ts.multitest.dk/Administration/Content/CourseTeamStatus/CourseTeamReport.aspx?CourseTeamID=43718 Kursushold: Org multitest Multitest quiz 28-10-2016 Eksempel: org. Multitest, Multitest quiz 28-10-2016 Rapport til underviser

Status for kursushold viser score og eller karakter, også hvis man er dumpet

Dumpede kursisters resultat vises nu også, ingen score= ikke deltaget Ikke bestået Ikke deltaget Dumpede kursisters resultat vises nu også, ingen score= ikke deltaget

Nem-Id

Traditionel prøveklargøring https://mt.multitest.dk Enkelt at bruge, Google mv Traditionel prøveklargøring

Traditionel prøveklargøring https://mt.multitest.dk Enkelt at bruge, Google mv Traditionel prøveklargøring

Prøveklargøring med Multitest og NemID https://mt.multitest.dk/nemID/nemID/ Enkelt at bruge, Google mv Prøveklargøring med Multitest og NemID

Prøveklargøring med Multitest og NemID https://mt.multitest.dk Enkelt at bruge, Google mv 00:08:10 Prøveklargøring med Multitest og NemID

NemID som login til Multitest NemID har nu kørt som krav hos Trafik, Bygge og Boligstyrelsen siden 1 maj og i PKS siden juni. Der nu er aflagt rigtigt mange prøver med NemID login Det er gået godt! Mange melder at det giver tidsbesparelse og letter arbejdet NemID som login til Multitest

Dagens største nyhed fra Multitest! For mange kurser er der, og vedbliver med at være, et ufravigeligt krav om NemID ved prøvestart For alle øvrige prøver er der nu to måder for at klargøre en prøve: Tilsynsførende forbereder computerne med CPR og koder Kursisten logger ind med NemID Hvis skolen meddeler kursisterne at de skal medbringe fungerende NemID vil meget tid kunne spares før prøvestart Det kan især være en stor fordel ved kurser med mange deltagere, for eksempel Gaffeltruck Nyt!

Organisation Kursusforløb NemID login Aktiveringskode Trafikstyrelsen Alle prøver Krævet Nej PKS BAB prøver TUR Alle undtagen GK Valgfrit GK prøver Ikke muligt Ja Beredskabsstyrelsen Valgfri = enten NemID eller koder (forudsætter at ”Normal” er valgt ved oprettelse af Kursushold * det er muligt at bestille en prøve ved kontakt til TUR men den indeholder support fee Status 22-8-2017

Vejledning i brug af NemID Alle er velkomne til at tage NemID i brug Som altid er TUR klar med support Dokumentation findes på Multitest Vejledning i brug af NemID

Vi har nu en del erfaring med fejlfinding, en god måde er at teste med borger.dk Fejlfinding NemID 

Kollektiv afkortning i AMU

Fra Undervisningsministeriet

31 AMU kurser dækket af Multitest prøver De skoler som er relevante skal have tilføjet de aktuelle fagområder 31 AMU kurser dækket af Multitest prøver

Tak for i dag!