Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

OS2indberetning – tjenestekørselsindberetning og ferie

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "OS2indberetning – tjenestekørselsindberetning og ferie"— Præsentationens transcript:

1 OS2indberetning – tjenestekørselsindberetning og ferie
ERFA og udviklingsmøde d Hvorfor er jeg her i dag Hvem jeg er og kort om min baggrund. Har arbejdet med Open Source igennem de sidste 10 år. Primært aktiv i Drupal communitiet.

2 Velkommen Agenda: OS2indberetning – Kørsel version – kort beskrivelse af nye funktioner Mulighed for at stille spørgsmål til systemet Version 3.2. – muligt indhold? IT-Arkitektur, cloud, mv? Ideer til ændringer og videreudvikling Økonomi OS2, OS2viden og kommunikation generelt Koordinationsgruppens arbejde nu og fremad… Status på OS2indberetning - Ferie (og enkeltudlæg)? Andet

3 OS2indberetning – Kørsel version 3.1.1
Nye funktioner; Mailadvis til administrator, hvis der opstår fejl Leder kan se de kørsler, som en stedfortræder skal godkende 60 dages reglen Medarbejder kan redigere i og derved genindsende afviste indberetninger 4 km reglen – der fratrækkes kun 4 km en gang dagligt, selv om reglen anvendes flere gange dagligt…

4 Version 3.2. – muligt indhold?
SAML (mangler endelig dokumentation) Sikrer adgang for ikke AD brugere Tager udgangspunkt i OS2SAML Installeres pt hos Ballerup Kommune Cloud løsning – drift af løsningen hos en driftsleverandør (estimering i gang). Fordele: Nemmere at supportere og fejlsøge. Nemmere at opgradere Ulemper: Altid samme version i alle kommuner Der kan stadig være plads til kommunespecifikke tilretninger (opsætninger) Ændring af datasæt (estimeret – ca.17 timer) Skal tage højde for at leder ikke altid er ansat i samme organisation som medarbejder Mangler endelig dokumentation (ballerup Kommune/Miracle) Kræver mindre ændring i SOFD

5 Ideer til ændringer og videreudvikling?
Planlagte: Ideer?

6 Ideer til ændringer og videreudvikling?
Mulighed for at differentiere i mellem administratorer Markering af om administrator skal have adviseringer om adressevask, log'en mm. Alternativt får man ingen mails, men har en administrators rettigheder Konfigurerbar mailtekst til udsendelse af mails om manglende godkendelser Mulighed for at administrator kan ændre teksten i den mail der sendes ud omkring manglende godkendelse af kørsler. Datoer i mailadviseringer Den dato der står som næste lønkørsel i mailen er datoen før den angivne dato for lønkørsen (fejl). Administrator skal kunne godkende indberettede kørsler Fx ved sygdom, dog skal der sendes et mailadvis herom til leder og indberetter, (hvis de er ansat). Skal fremgå hvem der har godkendt/afvist kørslen. Automatisk overførsel af fil til lønsystem med selvvalgt kalenderfunktioner

7 Ideer til ændringer og videreudvikling?
Mulighed for at kunne tilknytte en specifik transportform på brugerniveau Fx hvis kun enkelte brugere må køre til hør takst. Skal det sættes på afd. eller medarbejder? Mulighed for at kunne tilknytte flere stedfortrædere på en organisatorisk enhed Specielt relevant for større organisationer hvor fx samme person skal godkende et stort antal kørsler Ingen oprettelse af afvigende adresse der ikke findes Det skal ikke være muligt at oprette adresse under afvigende adresser, der ikke er valgt fra drop down. Ændring i tekst når taksten er skattepligtig Er det mon et ændringsønske? 10. Andre ideer?

8 Økonomi Alle tilsluttede kommuner betaler 2 x 20.000 kr/år
Har i 2017 fået opgjort fejlregistreringer af timer på klippekort Ca. 200 timer på klippekort til brug i 2018 ved udgangen af 2017 Større projekter vs. mindre betaling i 2019?

9 OS2, OS2viden og kommunikation generelt
OS2 sekretariatet kommer til at spille en større rolle i forhold til kommunikation og information til nye kommuner OS2indberentings-koordinationsgruppen vil primært tage sig af support, ændringer, videreudvikling og tests Modtager I advis, ses ting på Yammer – og kan de genfindes? Overgang til OS2viden på sigt… Kommunikation generelt – nok nyhedsbreve og udmelding i forhold til, hvad der sker med OS2indberetning? Skal der flere fysiske eller skype-møder til?

10 Status på OS2indberetning – Ferie/fravær
Mulighed for indberetning af ferie, 6. ferieuge, omsorgsdage, seniordage og andet planlagt fravær. Ved indberetning af andet fravær sker der ikke nogen overførsel til lønsystemet, og det kan bruges til eks. flex, afspadsering og godkendte fridage. Andre nye faciliteter i ferie-/fraværsindberetning: Nye farver til fravær på oversigter, således at gul angiver, at leder endnu ikke har taget stilling til fraværet. Grøn angiver, at lederen har godkendt fraværet og rød angiver, at lederen har afvist fraværet. Overblik, så du kan se dine nærmeste kollegers fravær. Saldo, så lederen kan se, hvor meget ferie og 6. ferieuge, hver medarbejder har til gode.

11 Ferie/fravær Overgår til Miracle snarest, hvorefter Syddjurs og Ballerup Kommune kommer på. KMD og SD løn har meldt priser ud til snitflader… Er I interesserede i ferie-/fraværsindberetning er I velkomne til at kontakte Karsten Karlsen, for yderligere information og/eller demonstration.

12 Andet


Download ppt "OS2indberetning – tjenestekørselsindberetning og ferie"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google