Netplan A/S.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
v/ afdelingsledelsen VELKOMMEN!
Advertisements

Interaktiv kommunikation - strømninger indenfor kommunikation
Hvordan vil Region Midtjylland engagere sig i indsatsen?
Når to mennesker gør det samme… …og så alligevel ikke.
Aalborg Universitet og Aalborg Kommune.  Gearing af organisationen til at understøtte et højt specialiseret neurofagligt niveau i kommunen gennem målrettet.
Opstart af netværk - fælles vision v/Henrik Mikkelsen Vækstgruppen Vordingborg.
By og Byg Debatmøde 2002 Innovation i byggeriet Forskeren Samarbejde om innovation mellem vidensystemet og erhvervet Jørgen Nielsen.
Velfærdsteknologi Oplæg til Rådgivende udvalg for velfærdsuddannelse og velfærdsteknologi.
Planlægningsarbejdet for testmøller frem mod 2020 Workshop 14. september 2010 Østerild Deltagere: Miljøministeren Forligskredsen Danmarks Naturfredningsforening.
Med blik for at bruge markedets, virksomhedernes og samfundets bevægelse -Region Midtjyllands initiativ DK i front på Cirkulær Økonomi.
Faglig kvalitet i socialpædagogisk arbejde
Tele- og dataudbud 6 kommuner i Midt- og Vestjylland
Tillid Temadag for AMIR
De unges vandring i uddannelsessystemet – uddannelsesmønstre i Region Midtjylland og betydningen af geografi og social baggrund Handels- og Ingeniørhøjskolen.
Samarbejde og koordineret indsats Kompetencerådsmøde den 4. marts 2011
NordDanmarks EU-kontor ”Lokale visioner – Internationalt samarbejde”
Socialtilsyn Midt Dialogforum Midtjylland mandag den 16. september 2013.
Modtagelse, fastholdelse og integration af udenlandsk arbejdskraft.
Organisering af sundhedsberedskabet og forberedelserne vedr. influenzapandemi Orienteringsmøde vedr. influenza-situationen 18.
Demokratisk underskud i informationssamfundet?
KABS – Konference Stofmisbrug 2008 Undersøgelse: Stofmisbrugsområdet efter kommunalreformen.
BKF – regionsbestyrelsesmøde, 15. maj 2009
Ringkøbing-Skjern Kommune
27 FEBRUAR 2013 XXX 1 Region Midtjylland OPP og OPI Ulf Kjellerup, COWI.
ERHVERVSPHD Hvordan gør vi ordningen til en succes i Nordjylland?
Turisme i Region Midtjylland. Potentialer Turismen kan give regional identitet og dermed sammenhæng, bosætning osv. Fælles problemstillinger i regionen.
Greenkeeper ERFA-gruppe Golfens Grønne Regnskab - Et godt formidlingsredskab!
Strategiproces Fællesmøde 29. oktober 2011
CARMA- konference Jobcenterpraksis og kvalificering til arbejdet januar Karsten Simensen - Beskæftigelsesregion Nordjylland.
Kommunernes nye rolle i bæredygtig byudvikling Boligdag 2012 ”Bæredygtig byudvikling: Erfaringer med integrerede strategier” Jesper Ole Jensen,
Landsbrancheklubbens regionsudvalg Velfungerende Regionsudvalg er som 5 cylinder i maskinen/Landsbrancheklubben. Antal registrerede medlemmer i regionsudvalgene.
Et samlet overblik over landdistriktsordningerne
Udviklingen i sommerhuspriserne fra de toppede til 4. kvartal 2009
Sven Allan Jensen as – Kbh. Landskabsmæssige interesser i regionale landbrugsstrategier Hvad er en regional landbrugsstrategi? Hvad kan den bruges til?
Det regionale samspil med VEU- centrene Lotte Holten-Møller Kontorchef, Kontor for regional udvikling og EU.
Kaplan og Norton: The balanced scorecard
Trafikdage på Aalborg universitet 28. august 2006 Special session: Kørselsafhængige afgifter for tunge køretøjer Ole Kveiborg Danmarks Transportforskning.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
GeoBox Fleming Colstrup, Anvendelse & Rådgivning.
IKT omstilling af undervisningsinstitutioner Forskning og udvikling på AAU V. Tom Nyvang
FTF FTF er danskere − FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. − FTF har 81 medlemsorganisationer. − FTF er.
Køn, arbejde og økonomiske muligheder Landstingssalen 8. marts, 2010 Bent Greve Roskilde Universitet.
Dispositionsfonden Udamortiserede lån 100 % 1999.
Blenstrup et godt sted at bo Visioner for fremtid og udvikling i Blenstrup Unik for privat-bosætning og erhvervs-etablering Blenstrup har alt dét der skal.
#DCHårsmøde2016 #DCHårsmøde2015 Afstemning. #DCHårsmøde2016 Så længe afstemningen er åben, kan du ”skifte mening”. #DCH-Årsmøde2015 bruges ikke blinker.
Bredbånd til alle - også på landet Kaj Møldrup Christensen – formand for Panel for Udvikling i Landdistrikter og Fiskeriområder.
3.14 X AXIS 6.65 BASE MARGIN 5.95 TOP MARGIN 4.52 CHART TOP LEFT MARGIN RIGHT MARGIN Gallup for Region Sjælland © TNS 17. marts
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Virksomhedsberedskabet Teamledernetværksmøde d. 6. maj 2014.
Temamøde: Arbejdskraftreserven, de unge og nyorientering på arbejdsmarkedet” Den 12. februar 2010, Fuglsøcentret, Knebel.
1 Viden om arbejdsmarkedet i Midtjylland  Kontrakt 2012  Årlig analyserapport  Kommunebeskrivelser (april)  Udviklingen på det lokale arbejdsmarked.
14. november 2016 Hospitalsindberetninger 2010 samt vurdering af effekt af ”Reager på alvorlige og uventede bivirkninger” samt pandemi vaccination.
Nyt fra AAU Matchmaking
SE/Stofas erfaring med bredbåndspuljer
Mobil- og bredbåndsdækning
Analysebehov og bredbåndsdækning
VELKOMMEN TIL HALVÅRSMØDET DEN 16. NOVEMBER 2016
randers kommunes waN-udbud
Hverdag med Handicapkonventionen
MTV i Danmark – kommunernes perspektiv
Optakt til samarbejdet om sundhedsaftaler og praksisplan 2014
Vækstkaution og Kom-i-gang-lån
OPP som effektiv samarbejdsform!
Nøgletal for Beskæftigelsesreformen
Socialtilsyn Østs takster for 2017
Det kommunale område Udviklingen i fordelingen af ansatte, årsværk og lønsum, 4. kvartal 2008 til 4. kvartal 2018 Kilde: Egne udtræk fra KRL.
Det regionale område Udviklingen i fordelingen af ansatte, årsværk og lønsum, 4. kvartal 2008 til 4. kvartal 2018 Kilde: Egne udtræk fra KRL.
Hvordan vil vi samarbejde fremover?
Temadag om vækst og højtuddannet arbejdskraft – Studiejob
MEDARBEJDER-INDDRAGELSE
Jobfunktionsroller 8. Marts 2016.
Præsentationens transcript:

Netplan A/S

Seniorkonsulent Michael Jensen Michael har over 10 års forsknings- og udviklingsbaggrund fra Aalborg Universitet. Han har været med til at udvikle og afprøve avancerede planlægningsmetoder til udbredelse af faste og trådløse bredbåndsteknologier. Metoder som er benyttet til udbredelse af bredbånd i store dele af Danmark. Siden 2015 har Michael været ansat i Netplan, hvor han har deltaget i flere kommunale bredbåndsprojekter herunder projekter i Randers, Læsø, Guldborgsund, Vordingborg, Lemvig, Herning, Ringkøbing-Skjern, Lejre, Roskilde, Ballerup, Næstved, Halsnæs, Region Sjælland, Syddjurs, Norddjurs, Region Nordjylland, Region Midtjylland m. fl. Han er i dag stadig tilknyttet AAU.

Hvordan arbejder Netplan for udbredelsen af bredbånd Netplan leverer uafhængig teknisk rådgivning i krydsfeltet mellem offentlige og private kunder, myndigheder, lovgivning og markedsaktører.

Hvad eller hvem forhindrer os i at nå 2020-målene - og hvad gør vi for at nå dem alligevel? Der er ikke nogen eller noget, der forhindrer os i at nå målet, men når vi ikke når det, er det fordi at der er en grænse, for hvor langt markedet alene kan drive udviklingen. Nogen gange får man en fornemmelse af, at vi afprøver halve og kortsigtede løsninger – måske fordi de har større (kortsigtede) politiske signalværdier end langsigtede effekter?

Hvordan understøtter markedet og det offentlige hinanden bedst? Der findes ikke et entydigt og enkelt svar. Markedet fungerer forskelligt – selv i et lille land som DK. Derfor er det ikke de samme modeller der fungerer overalt. Et godt udgangspunkt er en velfungerende og ikke mindst sober dialog mellem interessenterne, samt en gensidig forståelse af hinandens udfordringer. Og så er der behov for at tale nuanceret om de eksisterende modeller.

Fun Facts Bredbåndspuljen tæller mere end 250.000 adresser Af dem kan ca. 30.000 ikke få mobilt bredbånd på mindst 30 Mb/s Til gengæld kan ca. 100.000 af dem få mindst 100 Mb/s mobilt bredbånd

Fun facts Næsten 19,000 adresser med over 200 Mb/s mobildækning!