Hvad bidrager vi med – uden beregning

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Et samarbejde mellem: BAT Kartellet | Bygherreforeningen | Dansk Byggeri | Danske Arkitektvirksomheder | DI Byggematerialer | Foreningen af Rådgivende.
Advertisements

IværksætterSelskab – IVS En kort guide til den kommende selskabsform - IVS Få 3 tilbud på stiftelsen her:
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Nytteindsats V/ Anne Riis.
Anvendt markedsføring Begrebet markedsføring var det første nye begreb I stødte på i faget for snart to år siden. Nu skal vi arbejde med den praktiske.
Uddannelsesparathed Niels Nygaard Silkeborg Tekniske Skole.
Navn på oplæg - Navn på oplægsholder - Dato for afholdelse af oplæg Program den 3. februar Velkomst og nyt fra grupperne - Oplæg om finansiering,
Certificeringsordning for transportable telte og konstruktioner Rikke Holgersen.
Kapitel 18 Kreditaftaler. 1.Hvad er en kreditaftale? 2.Sikkerhed i kreditkøb 3.Misligholdelse af kreditaftaler 4.Købers indsigelse i kreditaftaler Formålet.
Bo Christensen professor praktiserende læge ph.d 2011 KVALITET I ET SAMMENHÆNGENDE SUNDHEDSVÆSEN – HVORDAN KAN DET LADE SIG GØRE?
KØBENHAVNS KOMMUNE ØKONOMIFORVALTNINGEN / KONCERNSERVICE Informationsmøde Udbud af håndværkerydelser til løbende drift og vedligeholdelse - Fagentrepriser.
Ungeindsats i jobcenter Middelfart Middelfart. Ungeindsats i jobcenter Middelfart 2008 politisk fokus på ungeindsatsen, herunder deltagelse i UTA Januar.
Projekt : ”Styrket samarbejde mellem borgeren, myndighed og udførende virksomheder ” Deltagere er Ledere og medarbejdere indenfor Handicap og Socialpsykiatriområdet.
Oplæg om DUKH - retssikkerhed Specialcenter Kornvangen 29. oktober 2014 Faglig leder og socialfaglig konsulent Hanne Petersen.
Gode råd om indkøb for institutioner uden egen indkøbsorganisation Oplæg ved Henrik Dyrehave Rasmussen, Økonomi- og ressourcedirektør ved CELF (Center.
GODT BEGYNDT ER… Et samarbejde mellem: BAT Kartellet | Bygherreforeningen | Dansk Byggeri | Danske Arkitektvirksomheder | Foreningen af Rådgivende Ingeniører.
Et samarbejde mellem: BAT Kartellet | Bygherreforeningen | Dansk Byggeri | Danske Arkitektvirksomheder | DI Byggematerialer | Foreningen af Rådgivende.
Forslag til Lov om ændring af byggeloven (LBK nr 1185 af 14/10/2010) I høring indtil 23. november Forventes at træde i kraft 1. juli 2016.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Brug for alle – elementerne i indsatsen v/ kontorchef Marianne Sumborg.
Elselskabernes energispareindsats Koldinghus 25. Oktober 2006 Hans Duus Jørgensen.
TVÆRFAGLIGT SAMARBEJDE LIAM VERBAL OG ORALMOTORISK DYSPRAKSI.
Kandidatspeciale Klinisk Biomekanik Institut for Idræt & Biomekanik.
Effektivisering Kredsmøde BL’s 4. kreds 8. marts 2017.
Afsluttende opgave ”Digitalisering”
Fordybelse i et projekt
Hvor gør du af din bekymring for dit barns skolegang?
VVM-screening ENVINA 1 October 2015 COWI Powerpoint presentation
Studieretningsprojektet
krav, dokumentation, opfølgning og erfaringer
QA-håndbog del 2A – faglig rådgivning
Faglig udvikling i praksis 2017
- for samarbejdspartnere
Landsdækkende virksomhedskampagne
Center for Vejledning i Grønland
Studieretningsprojektet
Skolernes kvalitetsrapport
1. Virksomheden Virksomhedsbeskrivelse.
(s. 1) De projekterende og udførende sammen med bygherren gennemgår grundigt og udfordrer projektet i overgangen fra projektering til udførelse. Ved projektoptimering.
Et godt samarbejde er en afgørende faktor for at skabe en værdiskabende byggeproces og opnå et vellykket byggeri. Dårligt samarbejde udpeges tit som årsag.
Værktøj 2: Kan og skal krav - fokus på kerneopgaven
Portfolio IT B.
Det gode møde i folkeskolen
Spørgsmål til og svar fra TBST.
Indhold Visualiseringer Trafiksikkerhed Støj og Støv Der henvises i øvrigt til strategisk miljøvurdering, Lokalplan samt beslutningssag inklusiv bilag.,
Anerkendende pædagogik
Kursus for nye efterskoleledere
UDDANNELSE OG JOB 8. klasse
Odense den 20/8 samt Århus den 28/8
Odense den 20/8 samt Århus den 28/8
Velkommen til info-møde om Indkøbs-ABC
Aktivitet/Kerneelement Resultater (kort sigt) Resultater (lang sigt)
Aktiv idræt for alle Gentofte Kommunes indsatser de sidste 3-4 år
- Fælles forståelse af kerneopgaven
Kvalitet i dagtilbud Pointer fra forskning Juni 2017
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
Bofællesskabet Stavnholthave
Sven Jon Jonsen Arkitekt maa a/b Andel
OK18 Det statslige forlig
Samtale om folkeskolen i
Øvrige økonomistyrings-aktiviteter- og roller
Kapitel 14 Kaution.
Room for people.
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Formålet med kommunikationsstrategien
Agenda:. - Om WILLBRANDT. - Strategi
Greve Kommune Parternes ønsker til samarbejde om ny LUP
Forretningsnetværk Cirkulær ressourceøkonomi i byggebranchen med fokus på forretningsudvikling Grith Bech-Nielsen Sektionsleder, Ph.d., Bygninger og Miljø,
Lektion 1-2 i Blok 8 Teknologiforståelse som fag - Mellemtrin
Anvendelse af konventionalbod ved projektmangler – hvad er nyt?
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Center for Vejledning i Grønland
Præsentationens transcript:

Hvad bidrager vi med – uden beregning FÆLLESBYG KØGE KYST Agenda: Parterne Hvad bidrager vi med – uden beregning Hvad bidrager vi med – mod beregning Hvem er vi og hvorfor ar vi fået denne idé Hvad bidrager vi med – GRATIS Og hvad skal vi have betaling for.

FÆLLESBYG KØGE KYST Parterne Selskabet for billige boliger er ejet af FONDEN for billige boliger. ”Fondens formål er på almennyttigt grundlag at fremme udvikling og opførelse af boliger i danske byer – hovedsageligt billige boliger for husstande med almindelige indkomster….”. Vi er alle sammen optaget af en trend i tiden hvor det har skabe rum ofr fællesskaber bliver mere og mere vigtigt. Køge Kyst er som grundbesidder og en vision om mangfoldighed en vigtig part. Vandkunsten har fra en af partnerens forside på visitkortet en vision om at den arkitektur de skaber er Fællesskabets. Billig bollig selskabet er ejet af Fonden for Billige boliger. Vores formål er at fremme tilvejebringelsen af boliger for husstande med almindelige indkomster Og hvordan så det ?

Selskabet for Billige boliger FÆLLESBYG KØGE KYST Fonden er en non-profit-virksomhed, der ikke har nogen bagvedliggende kapitalejere. Fortjenesten fra Kuben Byg tilføres derfor Fonden, som herefter kan anvende kapitalen til at understøtte udviklingen af billigere boliger. Kuben Selskabet for Billige boliger Fonden Forretningsmodel: Fonden ejer foruden ”selskabet for Billige boliger” også Kuben Byg Fonden er non-profit og skal derfor ikke overordnet tjene penge. Kuben byg udvikler og sælger boliger på markedsvilkår med fortjeneste. Fortjenesten afleveres til Fonden der så kan skyde udviklingsmidler i at fremme formålet via aktivitet i selskabet. Vi er ikke store så derfor er det meget begrænset hvad vi kan udlodde fra Fonden, men vi skal i hvert fald ikke tjene penge. Vi SKAL faktisk sætte til på gyngerne hvad vi tjener på karusellen.

Hvad bidrager vi med – uden beregning? FÆLLESBYG KØGE KYST Hvad bidrager vi med – uden beregning? Stiller grunden til rådighed indtil 1. juli 2018 – altså en option uden omkostninger Personaletimer i form at deltagelse i div møder og workshops Stiller mødefaciliteter til rådighed hos Køge Kyst Udarbejder overordnede principskitser som beslutningsgrundlag for Byggegruppen ”Fællesbyg Køge Kyst” Print af skitser og tegninger til workshops Personaletimer i form at deltagelse i div møder og workshops Stiller mødefaciliteter til rådighed hos Vandkunsten Afholdelse af omkostninger til hjemmeside indtil 1. juli 2018 Personaletimer i form at deltagelse i div møder og workshops Bistand ved kontakt til diverse rådgivere Stiller mødefaciliteter til rådighed hos Selskabet for Billige boliger Bistand til at samle byggegruppen og styre workshops Facilitering af workshops Opfølgningsmøder med Byggegruppen ”Fællesbyg Køge Kyst” i de grupper der etableres Det er jo en stor og kompliceret proces at udvikle byggeri. Det kan også være en rejse at skabe enighed i Fællesskabet. Vi bistår derfor med al vores viden, gode råd og vejledning. MEN der er også noget vi nødvendigvis må have betaling for:

Hvad bidrager vi med – mod beregning? FÆLLESBYG KØGE KYST Hvad bidrager vi med – mod beregning? Sælger grunden til 3.200 kr. ekskl. moms/m2 byggeret Udarbejder skitseprojekt for godkendelse hos Køge Kyst Udarbejder projekt for opnåelse af byggetilladelse Programmering og individuelle tilvalgsmøder Færdigprojektering for udførelse (tegninger og beskrivelser) Bistå efter nærmere aftale ved indgåelse af aftaler med: Advokat Finansieringspartner Tekniske rådgivere Totalentreprenør Bistand ved møder med arkitekt og ingeniører Bistand ved indhentning af tilbud fra totalentreprenører Der skal laves meget arbejde i at få alle ønsker opfyldt. Lovgivninger skal overholdes og lokalplaner skal følges. Dette krævet en broget samling af mange forskellige personer og rådgivere med hver deres kompetencer. Vi vil her gerne bistå i forbindelse med indgåelse af aftaler med alle disse rådgivere i det omfang Fællesskabet ikke selv har mulighed.

FÆLLESBYG KØGE KYST