Organiser Erhvervsnabohjælpen !

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PEG Hvilke typer PEG sonder findes der Hvordan skal PEG sonder skiftes
Advertisements

Fortolkning af AMO reformen
Dialog og samarbejde om uddannelsesparathed
Caseoplæg om Facebook.
SIKRING af Guldsmede- og Urmagerforretninger
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Læringsstile og lektier
Roskilde Tekniske Skole
I dag er temaet Visualisering
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
De sidste undervisningstimer
Vi gennemførte en række interview ifm
Velkommen 8C Velkommen 8C Håber I har haft det godt- Håber I har haft det godt- Det har jeg, som I får at se...
SIKRING af Guldsmede- og Urmagerforretninger
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Hvad kan jeg gøre for at blive bedre til at gå til eksamen?
Netværkskoordinatormøde MDI d. 5. februar At koordinere… koordinator, (lat.koordinere + -ator), person, der er udpeget til at samordne noget. koordinere,
Evaluering af ”Røgfrihed for alle”
Ledelse af frivillige i det kirkelige arbejde v. Dorte Kappelgaard Roskilde d. 5. september 2011.
Stress og ledelse.
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Relationer – børn og voksne
Hvordan afgør vi væsentlighed? Kursus: ‘Væsentlighed’ og miljøvurdering Miljøvurderingsdag 2012.
Arkitektur - Sikkerhed
1 Wischmann Innovation © BESTYRELSENS OPGAVER. 2 Wischmann Innovation © - udvikle visioner, mål og strategi Det er generalforsamlingen, som godkender.
Samarbejde eksternt/Netværk Et inspirationsværktøj Det er ikke, hvad du ved, men hvem du kender, der tæller!
Circle of change Benægtelse Reaktion Accept Handling
Vejlederens kommunikation
Sociale Medier og Jobsøgning - Facebook. Intro  Så blev det Facebooks tur.  Nogen af jer har måske en Facebook profil?  Facebook er endnu et socialt.
Lægedage Sammenhængende patientforløb – hvad skal der til? Oplevelser fra en kommunal hverdag og en hjemmesygeplejerskes beretninger Kommunalt perspektiv.
H. LUNDBECK A/S Kortlægning af modstandene. H. LUNDBECK A/S Mine medarbejderes synspunkter Ingeniørerne inddrager os ikke De inddrager os i sidste øjeblik,
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Status for arbejdet med KVIK Tal og fakta Hvad viser evalueringen af KVIK projektet og hvad siger I selv om arbejdet med KVIK? Hvad kan vi så lære af det?
Læsning.
Problemformulering En problemformulering er et sæt af åbne spørgsmål.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Ti bud på det gode menighedsrådsmøde Inspirationsdag for menighedsrådsmedlemmer, præster og medarbejdere ved kirkerne i Fyens Stift Odense 18. april 2015.
Godmorgen - og velkommen til alle de nye. Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog.
Zakæus Luk 19,1-10. Zakæus deler ud. Jesus forandrer mennesker.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
Patientundervisning 6. Session Unipolar depression Håndtering af kognitive vanskeligheder.
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Introduktionsperioden 1.
Ka´du klare det? Dialogredskab - Krav i arbejdet HR Arbejdsmiljø, O&P 2015.
Hvad er god kommunikation i borgernes øjne? Karsten Pedersen Roskilde Universitet.
EVALUERING AF LÆREPLANER KRUSEDULLERNE Sociale kompetencer.
VELKOMMEN TIL MELLEMTRINNET 4. KLASSE, 5. KLASSE OG 6. KLASSE.
Center for Offentlig Innovation har udviklet denne spredningsguide for at hjælpe offentlige arbejdspladser med at dele egne innovationer og genbruge andres.
Køreteknik Sæt I gang Før du kører ud i trafikken, skal du kunne køre din knallert sikkert. Du skal kunne holde balancen, trække, sætte i gang, standse,
STRATEGI FOR INDFØRING AF RØGFRI ARBEJDSTID
Tips til dig, der har ansvaret for at arrangere Awareness Day på din arbejdsplads Forbered dig godt, og brug tjeklisten på næste side til at sikre, at.
Evalueringsspørgsmålene fra udgivelsen: Styrk jeres realkompetencevurderinger - En guide til selvevaluering.
Modul 3.3 – At arbejde med læring
STRATEGI FOR INDFØRING AF RØGFRI ARBEJDSTID
Velkommen til undervisning af arbejdsmiljøgrupper
Kære vært Dette er et oplæg, som kan hjælpe dig, der skal holde møde med naboerne om indbrudssikring. Oplægget fokuserer på Nabohjælp Vi har lavet noter.
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Evalueringsspørgsmålene fra udgivelsen: Styrk jeres realkompetencevurderinger - En guide til selvevaluering.
Livets Ord Februar 2018.
Undgå falske beskeder Hackerne beder om dine personlige oplysninger i en mail eller sms. Det ville pengeinstitutter, virksomheder eller myndigheder aldrig.
Design Thinking Consultant Agnete Design Thinking Consultant
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Arbejdsmiljøgruppens ansvar, etik og samarbejde
Trafikpolitik for Durup Skole.
- og hvordan du undgår dem…
Værktøj 10: Forandringer og stress - Arbejdsgruppen
Jeg er ved at lære, at få overblik over nogle særligt vigtige dele af orienteringsløbet der gør, at alle er med, og alle lærer noget. - for når alle kan.
Præsentationens transcript:

Organiser Erhvervsnabohjælpen ! Erhvervsnabohjælp skal sættes i system på forskellige planer. En overordnet strategi for hele området - inddrag det lokale politi ”Lokale” aftaler i mindre / tætte ”Nabogrupper” Vær ærlige og læg udfordringerne på bordet - det skaber en tillidsfuld proces Lær af hinanden og hjælp hinanden - der er intet der er for småt Få styr på de svage punkter, der gør livet let for en tyv eller hærværksmand Lad virksomheden få et sikrings- og sikkerhedstjek af en fagmand Opret kommunikationsplatforme til hurtig formidling af tekst, lyd og billeder Sæt skilte og mærkater op så det er meget synligt ved indkørsel til området og i området og de enkelte virksomheder Hold jævnlige ”møder” - så I holder dampen oppe (husk lokalsheriffen :o)) Ret til - efterlev - ret til - efterlev o.s.v.

Hold øje med hinanden   Når I vil starte erhvervsnabohjælp op, er det vigtigt, at I taler med hinanden og aftaler, hvad der skal gøres. I holder øje med hinandens virksomheder I opfordrer alle medarbejdere til at køre forbi virksomheden, hvis de er i området - vær synlige I kontakter politiet, hvis I ser et indbrud eller forsøg på indbrud. Vurder om I, måske sammen med andre kollegaer, kan holde øje, indtil politiet kommer. Sæt ikke liv og helbred på spil - Men !! Virksomheden har en klar holdning til sikring og sikkerhed Virksomheden udpeger/ansætter én sikringsansvarlig i virksomheden - hvem har ansvaret for hvad, hvornår? Den sikringsansvarlige er en medarbejder, som har overblik, kan tænke taktisk, har interessen Gør det til et højstatusjob at være sikringsansvarlig Virksomheden har en skriftlig sikringspolitik - der er synlig for alle medarbejdere Virksomheden sørger for, at den sikringsansvarlige formidler sikringsprocedurer til nye ansatte.

Aftaler Derudover er det godt at indføre nogle daglige rutiner -   Derudover er det godt at indføre nogle daglige rutiner - en fyraftens tjekliste kan nemlig forebygge indbrud og skader. Aftal fx.: Hvem, der har ansvaret for at lukke virksomheden efter arbejdstid? Det bør I afklare og gerne skrive ned! Lav en fyraftens tjekliste. Virksomheden bør have et systematisk eftersyn ved fyraften, så arbejds-pladsen bliver checket for, om der er lukket, slukket, tilsluttet alarmer og så videre Luk og lås! Mange indbrud sker, fordi indbrudstyven har alt for let adgang til ejendommen. Luk alle vinduer og lås alle udvendige døre, når ejendommen forlades Hold orden i og omkring ejendommen. Signalværdien af orden skal ikke undervurderes. Det er en god måde at vise tyven, at der er styr på tingene, og at tyven ikke vil komme let til sit bytte.

LAD OS GÅ EN TUR