ROF/KOF møde, Nøglepersonelsseminar

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
BRUGERPEJLING PÅ SOFIELUNDSKOLEN OG ELVERDAMSSKOLEN FORÆLDRE UDARBEJDET AF FOLKESUNDHED MAJ 2016.
Advertisements

EVALUERING AF LÆREPLANER SNULLERNE Krop og bevægelse.
Værktøj 3: Personlige og kollektive strategier Vi forebygger stress sammen.
Når I skal ansætte en ny medarbejder Ledernes rolle i ansættelsesprocessen Regionalt ledertræf 10. December 2009.
Stevns satser på guldklumperne – et 3 årigt udviklingsprojekt.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Profil-værktøj til unge på uddannelseshjælp Kursus April 2014.
VELFÆRDSTEKNOLOGI & INNOVATION KOMPETENCEMÅL 23: ELEVEN KAN SELVSTÆNDIGT ANVENDE RELEVANT VELFÆRDSTEKNOLOGI SAMT DELTAGE VED IMPLEMENTERING AF VIDEN OG.
Manja – socialrådgiver Marianne – psykolog Karin - socialrådgiver.
TNS Gallup - Public Tema: Hjemmehjælpere 23. – 25. august 2010 Public
Aulum-foredrag 4. okt. 2015: at være pårørende til psykisk sårbare
Workshop 4 Anerkendelse i praksis Psykolog Susanna de Lima Aarhus Kommune Ungdomscentret Socialforvaltningen.
Oplæg Region Sjælland. Michelle Knudsen 33 år. Har tidligere haft en spiseforstyrrelse- anoreksi. Var ”syg” fra jeg var år. Anoreksien var et tegn.
Økonomi og Personale Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune Gennemgang af budgetmål Oplæg på udvalgsmøde den 13. maj 2013 v. Thor Davidsen, Afdelingschef,
Vejen til speciallæge -hoveduddannelsesansættelse Helle Christiansen H1-kursist /kursusreservelæge/ hoveduddannelseslæge/ ?
Barnets nej Erik Sigsgaard, Rikke Sværke Madsen og Rie Haslund Professionshøjskolen UCC.
Inddragelse af børn og unge med særlig fokus på det udviklingsstøttende perspektiv Work shop 2 Socialrådgiver, lektor Birthe Elholm, Institut for Socialt.
Oplæg om DUKH - retssikkerhed Specialcenter Kornvangen 29. oktober 2014 Faglig leder og socialfaglig konsulent Hanne Petersen.
Psykoedukation skizofreni Session 1. – introduktion til psykoedukationsforløbet Undervisere:
Lærerens møde med eleven Af Jan Tønnesvang In Press , 16/12-09
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" 11.marts.
TVÆRFAGLIGT SAMARBEJDE LIAM VERBAL OG ORALMOTORISK DYSPRAKSI.
Samtalen Fokus på handleplan og delmål. Indhold Indledning Nysgerrighed Positionering Styrkelse af motivation Gennem samtalen Som mål Arbejde med tro.
Hvem er jeg? Indlægsholderen præsenterer sig selv og kører bordet rundt.
handel, event og mediegrafik
Persondata – kortlægning af skolens behandling
At styrke barnets selvstændighed
STX Uddannelse.
Vi hører altid “reglerne” fra kvindernes side
Når hørenedsættelse begrænser menneskers deltagelse i samfundet
Fra Dansk Golf Union Juniorugen Landsseminar Juniorkonsulenter
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
- for samarbejdspartnere
Relationer på arbejdet.
THY Business Breakfast.
Børnebakkens Indsatser
Forberedelse til eksamen
Grundlæggende intensivsygepleje - Den nyansattes udfordring
VVS-møde 2012 Aftræk Efter GR-A skal HMN som myndighed forhåndsgodkende vandret aftræk i kæde-, række- og dobbelthuse. Tidligere brug og placering.
Kært barn har mange navne
45. Konflikthåndtering Indhold: Man får redskaber til at tackle konflikter med forældre på kanten, i en anerkende og nedtrappende facon. Du vil lære,
Anerkendende pædagogik
Skriv ansøgning 10 gode råd.
FRA DIAGNOSE TIL DØD Tidlig palliation
ÅRHUS AFDELING.
Styrelsen for Patientsikkerhed Tilsyn og Rådgivning Syd
Line Leth Jørgensen Dysleksivejleder og læsekonsulent
Uddannelse af samtaleholdere vedr. E-rekruttering
«Men drives I af Ånden, er I ikke under loven» (Gal 5,18).
VISIONSSEMINAR – PÅ VEJ MOD STRATEGI 2022
Erfaringer fra virksomhedsbanken
Placering, orientering og tegngivning
Maslows behovspyramide
Knallertens udstyr.
ROF/KOF møde, Nøglepersonelsseminar
Perspektivskifte Arbejdsmiljøloven Op
MUNDTLIG FREMSTILLING
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
SPS på ungdomsuddannelser
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
«Livets Ord» Februar 2019.
Introduktion til arbejdet som webmaster
Introduktion til arbejdet som klubsekretær
Indhold - Religionssociologisk viden om børnefamilier
ISO = international service organiser
Introduktion af CV og ansøgnings kurset
Alberts historie Af forfatter Signe Rhode og illustrator Anja Løfkvist
Velkommen Dagens program.
Mental sundhed Beskrivelse: Da Socialtilsynet var på tilsyn i august. 2017, blev begrebet ‘mental sundhed’ drøftet. Vi blev optaget af at identificere.
Borgermøde.
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Præsentationens transcript:

ROF/KOF møde, Nøglepersonelsseminar

Dagsorden Velkomst Konklusionsskema Uddannelse INFO og Hvervning 2017 Præsentation OPU 04, SEK 04 Præsentation af UAFD Konklusionsskema Uddannelse INFO og Hvervning 2017 ROF/KOF 2017 Bordet rundt

Præsentation OPU 04 SEK 04 Kompagnier

Konklussionsskema Havde ansøgeren egne bemærkninger: (Fx til sin værnepligt eller baggrund for evt. kassation, sygdomme (såvel fysiske som psykiske tilstande), boglig formåen (fx ordblindhed), evt. strafferetlige forhold (fx sigtelser, afgørelser, domme), boligforhold (fx lejebolig, kollegie, institution), fritidsaktiviteter (fx Sports- klubber el. andet), omgangskreds/bekendtskaber (fx nuværende eller tidligere Rocker- relationer eller lign.) Samtaleholderens vurdering af ansøger:  Ganske positivt indtryk, intet at bemærke. Vil på sigt gerne i SSR. Samtaleholderens vurdering af ansøger:  Positivt indtryk - virker som en fin fyr. Han har dog noget på straffeattesten, men det er tilbage i 02 får han var myndig.

Konklussionsskema Havde ansøgeren egne bemærkninger: (Fx til sin værnepligt eller baggrund for evt. kassation, sygdomme (såvel fysiske som psykiske tilstande), boglig formåen (fx ordblindhed), evt. strafferetlige forhold (fx sigtelser, afgørelser, domme), boligforhold (fx lejebolig, kollegie, institution), fritidsaktiviteter (fx Sports- klubber el. andet), omgangskreds/bekendtskaber (fx nuværende eller tidligere Rocker- relationer eller lign.) Louise har netop pr 30.11.15 gennemført HBU ved GHR (Bornholm). Hun har fundet sig et deltidsjob og holder vist noget, der minder om et sabbatår. Hun vil gerne bruge sin tid på at vedligeholde sine militære færdigheder, da hun har en drøm om at søge ind til Forsvaret igen. Louise synes især, at skydebanetimerne var gode og hun er ikke bange for at blive beskidt. Samtidig synes hun, at det er lidt spændende, at HVS har kurser rundt omkring i landet. Hun virker som typen, der sætter pris på oplevelser. Samtalen foregik hjemme hos Louise, der bor sammen med sin mor. Der er dækket op med kaffe, da jeg ankommer. Hjemmet fremtræder som et "ordentligt" hjem, rent og pænt. Måske er det derfor, at hverken Louise (eller hendes mor) er interesseret i VB på bopælen. Især våbenskabet og de tilhørende huller i væggen afskrækker. Louise virker åben, ærlig, udadvendt og smilende og er ikke afskrækket af, at STABSKOMPAGNIET indtil videre primært består af drenge. Det er min pædagogiske vurdering - jeg er skolelærer - at Louise sagtens vil kunne falde til i vores kultur i KMP.

Konklussionsskema – Den gode samtale Virkede som en flink fyr, der har bevæget sig lidt rundt omkring. Han er færing og gift med en grønlænder siden 1992. Parret har flere børn, hvoraf en lige er optaget som medlem i kompagniet. Har været bosat i lokalområdet i flere år. Jeg vurderer, at han kunne blive en god forsyner. Ansøger oplyste, at han havde aftjent værnepligt ved Beredskabskorpset. Han ser sund og veltrimmet ud. Familien bor i et lejet stuehus på landet med værkstedfaciliteter, hvor der bruges nogen tid til forskellige gøremål. (Rep. af biler m.m.) Under strafferetslige forhold er der ikke oplyst noget, men han har en gammel sag fra ca. 91, som må absolut forældet. derfor ingen bemærkninger-! Det er vores overbevisning, at han vil være et plus for kompagniet.

Konklussionsskema – Den svære samtale Ansøger oplyste, at af en eller anden grund ikke havde været på Forsvarets dag.? Han oplyste, at han havde været indlagt med et brækket ben og arm grundet et styrt med knallert. Han var dømt for at have "lånt" en knallert med en bøde på 8.000- skriver ottetusinde. kr. Han er idømt erstatningsansvar på 7.000 for skade på 3. parts bil i forb. med skade på knallert. i alt 15.000.kr. I fogedretten fornylig har han indvilget i, at afdrage med 1.000 pr måned. Han får udbetalt på nuværende 5.400 pr måned i kontanthjælp. Han har ikke bevæget sig i rokker- eller stof-miljøet oplyste han direkte adspurgt. Egnet til hjemmeværnstjeneste?: Nok ikke den skarpeste kniv i skuffen, men kommer han ind, skal vi nok tage os godt af ham. Det hjælper nok også, at hele familien næsten er medlemmer. Vi følger ham tæt, hvis der i nærmeste fremtid skulle ske et eller andet. Vi er meget kontante overfor "slinger i valsen":

Konklussionsskema

Konklussionsskema

Uddannelse Samtaleleder uddannelse Udstillingshjælper kursus HDKBH må afholde det Udstillingshjælper kursus

INFO og hvervning 2017 UAFD aktiviteter Hjemmeværnetsdag 6. maj Kulturnatten 13. oktober

ROF/KOF 2016/2017 Ny ansvarlig ved HDKBH Ansvarlig i 2017 Manglende materialer til Kulturnatten ROF/KOF uvidende, om ny kontaktperson Ansvarlig i 2017

Bordet rundt

Tak for i dag, kør forsigtigt