Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Uddannelse af samtaleholdere vedr. E-rekruttering

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Uddannelse af samtaleholdere vedr. E-rekruttering"— Præsentationens transcript:

1 Uddannelse af samtaleholdere vedr. E-rekruttering

2 Om projektet – set med HJK øjne
Endelig Frivillige og ansatte har længe ønsket en 100% digital løsning. En nødvendighed Hele Forsvaret skifter. En gennemtestet platform, vi er trygge ved (anvendes af over 500 nationale, internationale, private og offentlige virksomheder i 50 lande) Har chefen for Hjemmeværnets fulde opbakning – og bevågenhed.

3 Tidsplan Go-live Support 27. OKT 2015 HAF lukkes 4. Kvartal 2015
Uddannelse af HJV ROF 27. OKT 2015 HAF lukkes 4. Kvartal 2015 NOV-DEC 31. DEC 2015

4 Hvad er nyt og anderledes?
Intet nyt under solen - bortset fra: Ansøgningen udfyldes elektronisk Ansøgeren kan som noget nyt selv færdiggøre den elektroniske ansøgning, men samtaleholderen bør så vidt muligt være til stede og hjælpe med at udfylde hele ansøgningen korrekt og sende den.

5 bekræftelse på modtagelse af ansøgning
NEM-id til login E-boks og mail bekræftelse på modtagelse af ansøgning anmodning om evt. manglende dokumenter anmodning om lægeerklæring påmindelse om lægeerklæring status på ansøgning godkendelse kontrakt afslag Vi kommunikerer allerede nu med ansøger via e-boks. Fremover optimerer vi dette og sender yderligere statusmails ud til ansøger (når ansøgningen ryger til DU)

6 Ansøgningens vej

7 Ansøgningens behandling - fremtid
NYT!! Ans. status til ansøger Overfører ans.data NYT!! ROF vurdering via mail DST UAFD Ansøger/ Orienterings- samtale NYT!! Ansøgning via E-rek. DU FPS FPS Ansøger NYT!! Mail og kontrakt KR-1 Tjek KR-2 Tjek NYT!! Autobrev til RPC og GAU CPR-tjek Orienteringssamtaleholderen har den sædvanlige samtale med ansøger Efter samtalen logger samtaleholderen på HJV.dk, Informationsforum, E-rekruttering. Ansøger logger på med NEM-id Ansøger udfylder det hele eller kun det indledende sammen med samtaleholderen. Samtaleholderen udfylder efterfølgende konklusion af orienteringssamtalen og sender den til fps-ktp-hrhjk FPS behandler som i dag Nu kan HJKLG behandle direkte fra FAP og er ikke afhængig af tilstedeværelse i HJK Når ansøgningen sendes til DU sendes der en mail om dette til ansøger. Når ansøger er godkendt sendes der en mail til ansøger og efterfølgende sendes der en kontrakt til e-boks. Når kontrakt er modtaget retur underrettes distriktet og distriktet kan kører deres normale velkomstprocedure eller lave en ny. Distriktet overfører ansøgeren til DeMars Sessions- og værnepligtsoplysninger NYT!! HJKLG bruger systemet Lægeerkl. ansøger Militære stamoplysninger

8 Ansøgningsblanketten

9 Ansøgningen på hjv.dk

10 Ansøgningen på hjv.dk

11 Ansøgningen på hjv.dk

12 Ansøgningen på hjv.dk

13 Ansøgningen på hjv.dk

14 Ansøgningen på hjv.dk

15 Informationsforum Opdateres løbende med: FAQ Diverse vejledninger
Nyheder Link:

16 Spørgsmål?


Download ppt "Uddannelse af samtaleholdere vedr. E-rekruttering"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google