Velkommen til Sikkerhed i.f.m rebunderstøttet arbejde © copyright 2012 © Undervisningsministeriet. December 2009. Materialet er udviklet for Efteruddannelsesudvalget.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
SIKKER OPBEVARING AF GØDNINGSSTOFFER, DER INDEHOLDER AMMONIUMNITRAT (AN) Der er ingen risiko ved at håndtere gødningsstoffer med ammoniumnitrat, når de.
Advertisements

Gå-hjem-møde om hygiejnestandarder
Introduktion til kriterium 4 Partnerskab og ressourcer Excellence netværk 2004 Jørgen Kjærgaard.
EU og det danske sundhedsvæsen
Vindmølle logistik – Forsikring Baranchemøde, den 24. Marts 2014.
– Om formidlingen af afgørelser i offentlige breve
Hvad er AMU’s placering i uddannelsessystemet? Hvem laver AMU?
Usability på Her fungerer det godt 1.Sitet imødekommer ifølge vores testpersoner et informationsbehov hos målgruppen. 2.Sprogbrug.
Velkommen Hvorfor er vi her i dag. Hvad skal vi lave i dag? Hvad er EU?
Rotary Danmarks Ungdomudveksling Rotary Danmarks Ungdomudveksling Multi Distrikt Danmark Student Protection Policy II Sikkerhed og omsorg for udvekslingsstudenter.
Påbud – Forbud – Advarsel – Redningsskilte/ Henvisning
Måling og vurdering af rengøringskvalitet
CE-mærkning CE-mærket er ikke et kvalitetsmærke og har aldrig været tænkt som sådan. CE-mærket er et mærke, der giver tilladelse til at markedsføre et.
Kristian Stagis, Chefkonsulent EL 1 Hvad kendetegner den gode håndværker? - et debatoplæg.
SRP- opgaveformuleringen
Statsautoriseret revisor Ove Frederiksen
Seminar 2 – Kortlægning og risici APV
Hvad er mål/resultat (output)?
1 Definition: ”Teknisk bistand omfatter enhver form for bistand i forbindelse med reparation, udvikling, fremstilling, samling, prøvning, vedligeholdelse.
1 COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 Seminar 7 - Opfølgning og evaluering Deltager valgte emner Seminar 7 -Leverandør-
Introduction to consent: ethical and legal issues
Standardregulativer Høringsmøde - organisering 10. november 2008 velkommen til Miljøstyrelsen.
Konference for faglærere inden for gaffeltruckuddannelserne Hotel Scandic Bygholm, Horsens den 10. og 11. august 2015 Velkommen!
NATUR OG VEJ SERVICE Center for Byens Anvendelse Aarhus Kommune Instruktion til fremmede håndværkere hos NVS Version:
W3 Reviderede AO-kurser Gennemgang af de nyreviderede sikkerheds- og arbejdsmiljøkurser (48143, 48145, 48049, 48050) Casper Burlin Industriens Uddannelser.
C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y Copyright © Projektmodel for Beredskabsplan.
Risikovurdering af værksteder ­Sikkerhedskonference 2014.
Bygningsfysik - varme © Ministeriet for Børn og Undervisning, Januar Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri.
Faldsikring Introduktion til brug og krav. © Undervisningsministeriet April Dette materiale er en forenkling af ” Introduktion til faldsikring”.
AT 3.1 Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager til AT3.1.
Innovation og kreativ idégenerering AMU-kursus © Ministeriet for Børn og Undervisning. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget.
© Ministeriet for Børn og Undervisning, Januar Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i samarbejde med Jan.
Bygningsfysik - fugt © Ministeriet for Børn og Undervisning, Januar 2013, revideret i februar Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget.
© Ministeriet for Børn og Undervisning, marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i samarbejde med Jan.
Salg og marketing ved iværksætteri AMU-kursus © Undervisningsministeriet. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for Handel,
Velkommen til BR-10 spillet Bygningsreglementet © Undervisningsministeriet. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg.
Energioptimering af boliger med udgangspunkt i enfamiliehuse Kurset er udviklet for Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri af Videncenter.
Bygningsfysik - varme © Ministeriet for Børn og Undervisning, Januar 2013, revideret i februar Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget.
Bygningsfysik - fugt © Ministeriet for Børn og Undervisning, Januar Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri.
Vejledning om arbejde i stinkskabe Industriens Branchearbejdsmiljøråd
Kvalitetsudvikling og forskningsmæssig forankring
Psykoedukation skizofreni
Vejledning: selvbetjeningssystem
Voksenansvar for anbragte børn og unge Husorden
© Anvendt statistik - for de finansielle uddannelser, Kenneth Hansen, Hans Reitzels Forlag 2017
Reparation og lakering af plastdele
Undervisningsmateriale til AMU-mål
IT-politik og sikkerhed
Voksenansvar for anbragte børn og unge
Lærevejledning - damptryk
Velkommen…! ®.
Figurfarver
Velkommen Udvikling og teknologi i transporterhvervene
Sikring af kolonne 3-virksomheder
Etablering af kørestrømsfundamenter
Opsætning og fugning og af fliser m. epoxyholdige produkter
Velkommen til svejsekonference 2016
Grundbeløb 2018.
Opsætning og fugning og af fliser m. epoxyholdige produkter
Genbesøg på Amager og Hvidovre Hospitaler
Montage af murkonsoller
Ernæringsassistent, 1. skoleperiode elevudgave
Opsætning og fugning og af fliser m. epoxyholdige produkter
Værktøjslinier ved Kaj Kristensen
Basiskursus 1.
Fugtsikring af kældre © Undervisningsministeriet. November Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i samarbejde.
Fugtsikring af kældre © Undervisningsministeriet. November Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i samarbejde.
Skrivedag 7: Resumé, konklusion og henvisninger
Præsentation af IT-sikkerhedsfunktionen
Præsentationens transcript:

Velkommen til Sikkerhed i.f.m rebunderstøttet arbejde © copyright 2012 © Undervisningsministeriet. December Materialet er udviklet for Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i samarbejde med faglærer Kenneth Bertelsen, AMU-Vest. Materialet kan frit viderebearbejdes med angivelse af følgende tekst: ”Dette materiale indeholder en bearbejdning af undervisningsmateriale for Sikkerhed i.f.m rebunderstøttet arbejde, marts 2012 udviklet for Undervisningsministeriet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i samarbejde med faglærer Kenneth Bertelsen, AMU-Vest.

Kursets mål og formål  Informere om rebunderstøttet arbejde  Holde fokus på sikkerheden  Risiko og fare, samt risikovurdering © copyright 2012 Sikkerhed i.f.m rebunderstøttet arbejde Formål Mål  Orientere sig i relevante love, standarder og regler  Ud fra ovenstående er fortrolige med kravene til arbejde i reb  Kan skelne mellem backup – og primære systemer  Kan udføre korrekte knob og stik  Kender forskellen på risiko og fare, samt er informeret om risikovurdering

Anvendelsesområder  Vindmøller  Vingereperation  Inspektion  Rengøring  Offshore industrien  Rigning  Maler arbejde  Reperationer  Vinduespudsning  Rengøring  Inspektion  Broer  Svært tilgængelige steder  Special opgaver © copyright 2012 Sikkerhed i.f.m rebunderstøttet arbejde Rebunderstøttet arbejde anvendes i dag til