Antimobbestrategier for Langhøjskolen. Ved mobning forstår vi: Mobning er groft, verbalt drilleri og/eller fysisk vold, som foregår over længere tid.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvad påvirker medarbejdernes psykiske trivsel
Advertisements

Forældresamarbejde på Gjøl Skole
Vore børn skal trives, og det kan vi forældre være med til at styrke.
Ørestad Skoles værdier
Temadag om undervisningsmiljø
Trivselspolitik på Løsning Skole
FRI FOR MOBBERI Børnehavekufferten udviklet af Mary Fonden og Red Barnet I kufferten findes redskaber og materialer til antimobbearbejdet i børnehaven.
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 2
Salamancaerklæringen 1994
Mindreåriges patientrettigheder
De pædagogiske læreplaner i dagplejen.
Den gode klasse Forældrenes rolle
Skolebestyrelsesdrøftelse 2009
Forældremøde X årgang.
Vold - et fælles anliggende
Tavshedspligt.
Fair play og respekt Danmarks Ishockey Union. Danmarks Ishockey Union (DIU) har det overordnede ansvar for ishockeyens fælles værdigrundlag i Danmark.
Kontaktforældre - et vigtigt led mellem skole og forældre Kontaktforældrene er et vigtigt led mellem skole og forældre. Kontaktforældrene repræsenterer.
Værdiregelsæt… Ørslev Skole… Klik dig frem vha. musen / piletasterne.
O STED FRISKOLE - ET VÆRDIBASERET KLARSYN Et værdibaseret debatoplæg til skolens daglige arbejdsområder, særlige fokusområder, forpligtigelser samt fremtidsvisioner.
HVORDAN SKABER VI EN GOD TRIVSEL MOBNING – VI KAN OGSÅ OPDRAGE TIL FÆLLESSKAB Tine Guldager Lang.
Hvordan passer jeg på mig selv ?
Mobbe- og trivselsundersøgelse
Orienteringsaften børnehaveklasser 13/14
- Hvad kan I forvente som forældre?
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Mobning er: Man bliver mobbet, når andre børn bliver ved med at drille en, og man synes, det ikke er sjovt.
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 1 December 2006 Vintersbølle Skole.
FRI FOR MOBBERI Skolekufferten er udviklet af Mary Fonden og Red Barnet I kufferten findes redskaber og materialer til antimobbearbejdet i skolen Målgrupperne.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Hvilke regler skal iagttages, når man behandler personoplysninger i whistleblower-systemer Professor, dr.jur. Henrik Udsen
På Filstedvejens Skole er vi klar over, at mobning forekommer og vil forekomme, men vi vil med dette sikre os ansvar, viden og engagement i arbejdet mod.
Hva er god klasseledelse ?
Forældreinddragelse Støt dit barn til et liv uden tobak.
Social kompetence Oplæg den 28. Oktober 2008 Kildevældsskolen Per Schultz Jørgensen.
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Disposition Præsentation af emne Mobning
Udviklingen i Nalunnguarfiup Atuarfia Nalunnguarfiup Atuarfia Atuarfimmik inerisaaneq QANOQ ? SOOQ ? KIMUT ? KIKKUT ? Skoleudvikling HVORDAN? HVORFOR ?
Fri for Mobberi.
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Skelgårdsskolens skolebestyrelse Velkommen Kontaktforældremøde på Skelgårdsskolen 23 april 2008.
Lind Skole Version 2 FYRAFTENSMØDE MED FORÆLDRE D. 8. OG D. 9. JUNI 2015.
Vision og mål for Aalborg Kommunes skoler
FRI FOR MOBBERI Børnehavekufferten udviklet af Mary Fonden og Red Barnet I kufferten findes redskaber og materialer til antimobbearbejdet i børnehaven.
Velkommen til forældremøde = 5 Når børnene … … har mange i klassen, som de kan lide at være sammen med. … oplever et godt sammenhold … har tillid.
Orienteringsaften børnehaveklasser 15/16. Bekendtgørelse Børnehaveklassens overordnede målBørnehaveklassens overordnede mål § 1. Eleverne skal i børnehaveklassen.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Lundehusskolens Værdigrundlag. Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn.
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser [indsæt dato] [indsæt skolens navn] [Indsæt mødeforum] Trivselsmålingens resultater.
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
Unge og mobning Sarah Amann Mortensen 1.
Voksenansvar overfor anbragte børn og unge Fysisk guidning
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
Klassesamtale om resiliens
Undervisningsmiljøvurdering Bieringhus Efterskole
Kodeks for godt arbejdsmiljø
Handleplan for Dalby Skole
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Skoleindskrivningsmøde
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Børn som vores vigtigste ressource – fra dokumentation til relation
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Præsentationens transcript:

Antimobbestrategier for Langhøjskolen

Ved mobning forstår vi: Mobning er groft, verbalt drilleri og/eller fysisk vold, som foregår over længere tid. Det kan påvirke liv. Kan i værste fald ende med selvmord. Mobning er typisk ”flere mod en”

Alle har ret til en god skoledag Som elev på Langhøjskolen skal man respekteres, have et godt fællesskab, behandles ordentligt, overholde reglerne Derfor skal alle sørge for at tage ansvar for en tryg skolegang

Forventninger til skolens ansatte Der skal tages ansvar for forebygning af mobning Man skal kunne føle sig tryg ved dem De skal altid være åbne til en snak De skal have respekt overfor eleverne Være opmærksomme på hvad der sker i klassen

Forventninger til Trivselsråd og forældre De skal være villige til at høre på eleverne med hensyn til problemer Træffe retfærdige beslutninger De skal have indsigt i elevernes skolegang Skal være aktive medspillere f. eks. skolefester og klasse-arrangementer

Konkret handleplan ved tilfælde af mobning Elever kontakter en/de voksne eller griber selv ind. Der foretages konfrontation mellem mobber og offer. Forældre og ledelse inddrages. Sagen tages evt. op på klassen, i afdelingen.