Jr.FIRST® LEGO® LEAGUE 2016 OPLÆGSHOLDER, DATO. Siden starten i 2000 har formålet med FIRST Scandinavia været at give børn og unge gode lærings- og succesoplevelser.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
FIRST LEGO League, Skandinavien
Advertisements

Science Class Juelsminde Skole
FIRST LEGO LEAGUE HVEM STÅR BAK? Stiftelsen FIRST Scandinavia står bag FIRST LEGO League- turneringerne i Skandinavien ” Stiftelsens formål er at.
FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO.
FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO. Siden starten i 2000 har FIRST Scandinavia haft som formål at give børn og unge gode lærings- og udviklingsmuligheder.
Projekter over længer tid Årsager og virkning. Oplevelser, læring.
Stevns satser på guldklumperne – et 3 årigt udviklingsprojekt.
- Er dine rettigheder Foto: Ken Hermann Børns rettigheder.
Unipolar depression Patienter og pårørende 6. Session - Den sociale lovgivning – ved socialrådgiver Depression og familien.
Mangfoldighed og Inklusion i efterskolen Konsulent Maren Ottar Hessner
Madkamp - DM i madkundskab OVERSKRIFT MADKULTUREN INTRODUKTION TIL MADKAMP.
Patientundervisning 7. Session Unipolar depression Familie og netværk.
Aulum-foredrag 4. okt. 2015: at være pårørende til psykisk sårbare
Morgendagens Børne- og Ungeliv MEDARBEJDERE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 12:5 Powered.
Jr. FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO. Siden starten i 2000 har formålet med FIRST Scandinavia været at give børn og unge gode lærings- og succesoplevelser.
Forældreinfomødet mandag Skovvejens Skole Velkomst v/ distriktsskoleleder Gitte Graatang Aftenens emner: En fusioneret skole – første.
Eva Thune Jacobsen, strategisk sundhedskonsulent Lasse Rye Rasmussen, idrætskonsulent Borgermødet på Tibberupskolen 16. marts 2011 Børn, bevægelse og læring.
Frivillige og deltagere frem for frivillige og flygtninge.
FIRST® LEGO® LEAGUE 2016 OPLÆGSHOLDER, DATO. Siden starten i 2000 har formålet med FIRST Scandinavia været at give børn og unge gode lærings- og succesoplevelser.
Symmetri-drager Undervisningsforløbet leder eleverne igennem en verden af symmetri, sjov med drager og svære udregninger - et undervisningsforløb i 3.a.
Fremtidens matematik, marts 2015 Carl P. Knudsen Hvad er DASG ?
Jr.FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO. Siden starten i 2000 har formålet med FIRST Scandinavia været at give børn og unge gode lærings- og succesoplevelser.
FIRST® LEGO® LEAGUE 2016 Kick Off møde mandag den 12. september 2016.
Den åbne innovative folkeskole
og rummeligheden på arbejdsmarkedet
Natur og naturfænomener
Uledsagede flygtningeunges perspektiver på deres hverdagsliv i Danmark
Når hørenedsættelse begrænser menneskers deltagelse i samfundet
Et pilotprojekt på naturskolen
BOG: DEN LILLE GULE PIGE
ET INNOVATIONSFORLØB OM MOBILITET
European Athletics Young Leaders Forum 2016
Fra Dansk Golf Union Juniorugen Landsseminar Juniorkonsulenter
Grundvandssamarbejde
Boligforeningsprojekt
Præsentation Flakkebjerg Efterskole. Hvad er det for et sted?
Tænketankens vision i en skolekontekst
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Jr.FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO.
Målet med at give nogle elever en transitmentor
- en spændende kundskabs- og teknologikonkurrence for børn og unge
WORKSHOP 4, Gribskov Kommune, 2017.
Hvor meget hjælper familier i dag?
Velkommen til Brøndbyvester skole og SFO.
Til Ikast Nordre Skole og SFO
Kvalitet i dagtilbud Pointer fra forskning Juni 2017
Walt Disneys kreativitetsmodel
MASTER I MUSIKPÆDAGOGISK PRAKSIS
Direktør Lars Kunov Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
FOREDRAGSKONCEPTET Barselscafé
i Gåsehudsparken D 31. oktober 16-21
Undervisningspligten
Erfaringer fra virksomhedsbanken
Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne
Baba – Modul X.
Kaptajnen Jens Andersen-Mølgaard Horsens Baggrund:
SMTTE modellen Sammenhæng Tiltag Mål Evaluering Tegn
Er græsset også grønt om natten.
Præsentation af mad vafler
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Unge med angst set fra et vejlederperspektiv
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Stine Reinholdt Hansen, Stig Toke Gissel og Morten Puck
Velkommen.
Lars Geer Hammershøj Ph.d. og lektor DPU, Aarhus Universitet
Velkommen.
Ambassadør for udsatte børn og unge
Borgermøde.
EVS databasen ved Myung Nina Fernando
Design ”Machine Learning/AI” så det bliver lovligt fra start
Præsentationens transcript:

Jr.FIRST® LEGO® LEAGUE 2016 OPLÆGSHOLDER, DATO

Siden starten i 2000 har formålet med FIRST Scandinavia været at give børn og unge gode lærings- og succesoplevelser i naturfag, matematik og teknologi. Over børn har deltaget i vores aktiviteter og oplevet inspirerende læring med undervisning i et Newton- rum eller gennem deltagelse i FIRST® LEGO® League. Vi er glade for at have et stort og voksende netværk i Danmark, Skandinavien og resten af verden. - Aliquid est possibile - Hvem står bag Jr.FLL i Skandinavien? Organisationen FIRST Scandinavia står bag Jr.FIRST® LEGO® League i Skandinavien

c FIRST Scandinavia c Stian Rigmor Per-Arild Ingvill Stian André Nina Mariann Ole Morten Kristin

Hvad er Jr.FLL? 12 3 Praktisk orienteret forsknings- og byggeprojekt for børn på 6-9 år 4 Har som mål at fremme børnenes naturlige nysgerrighed og kreativitet Lægger vægt på samarbejde, læring, samfundsengagement og problemløsning Rekruttere til deltagelse i FLL

Hvad skal deltagerne gøre? Inden turneringsdagen: o Med baggrund i årets tema i FLL skal de forske i at finde en god løsning på et problem o Designe og bygge en model af LEGO® klodser o Lave en plakat På turneringsdagen: o Præsentere holdet og forskningsprocessen ved hjælp af deres plakat o Udstille holdets LEGO model og plakat i deres egen pit o Deltage i åbningsceremonien ved FLL-turneringen o Fremlægge en enkel præsentation for pit-dommerne o Ingen konkurrence – alle får medaljer o Varighed: 2-4 timer (på turneringsdagen)

Organisering o Hold med deltagere i alderen 6-9 år o Skole- eller fritidshold o Lærere eller forældre som vejledere o Ligesom FLL er det velegnet som et skoleprojekt o Samme projektperiode som FLL o Modellen må bygges af LEGO® klodser. o Plakaten skal præsentere holdet og processen frem til løsningen af forskningsopgaven

Årets opgave – Creature Craze Sving dig som en abe, flyv som en flagermus, eller hop som en frø ind i FIRST ® LEGO ® Jr. CREATURE CRAZE-sæsonen. Vi møder alle nogle dyr, hvad enten det er i zoologisk have, på en gård eller derhjemme. I 2016 skal over FLL jr.-hold se nærmere på det fantastiske dyrerige. Hvad kan vi lære om vores venner med pels, fjer og finner?

LEGO® modellen o Modellen skal være knyttet til temaet o Der er størrelsesbegrænsning på modellen, 38 x 38 cm, og det er et krav, at der skal være mindst én bevægelig del, som er drevet af en motor o Hvis man vil købe LEGO, anbefales LEGO Education WeDo 2.0 (vil være et krav i 2017 sæsonen). o Kan købes på eller enkeltvis hos andre LEGO Education-forhandlere.

Plakat o Fremstilles i sin helhed af deltagerne på holdet. Enten på et rektangulært stykke karton eller på et tredelt stykke karton (ligesom på billedet). Skal stå på bordet. o Skal indeholde information om: o Holdet o Forskningen, som holdet har udført o Modellen og de bevægelige dele

Tilmelding Holdene tilmelder sig under "tilmelding" på juniorfll.org Priser: 700DKK Tilmeldingsgebyret inkluderer: 7 t-shirts (6 t-shirts til børn, og én t-shirt til den voksne vejleder) og årets opgave. Hvis der er mere end 6 børn på et hold, kan man bestille ekstra t-shirts.

For mere information: Web: flljunior.orgflljunior.org Facebook: FIRST LEGO League Scandinavia

Mange tak