Fægteklubben Trekanten Velkommen til Ekstraordinær generalforsamling Den 11. marts 2014.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebestyrelsesvalg 2012
Advertisements

Stiftende generalforsamling
Ansvar og pligter - tirsdag den 31. maj 2011
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
Beslutningsreferat fra 2. smagning 08 maj 2009: Formanden bød velkommen og gennemgik referatet fra sidste generalforsamling (stiftende) Ses herunder: Navnet.
NatPHD Generalforsamling 2010 Ph.d.-foreningen ved Naturvidenskabeligt Fakultet.
Godkendelse af dagsorden Formandens beretning
Gå-hjem-møde Ansvar og pligter - mandag den 30. maj 2011 Bestyrelsens ansvar og pligter Ejerforeninger.
Vedtægter for GOLDWING CLUB DENMARK §1:Formål. §2:Optagelse, udmeldelse og eksklusion §3:Kontingent. §4:Generalforsamling. §5:Bestyrelsen. §6:Tegningsregler.
HANDLING OG PLAN1 Udkast til bekendtgørelse om nedsættelse af midlertidige bestyrelser til forberedelse af erhvervsskolernes overgang til selveje.
Ledelsesnetværk, områdestruktur og selvejende institutioner Samarbejds- modeller - der har vist sig at fungere i praksis.
Velkommen til generalforsamling Dato mdr Hvad skal der ske i aften? Præsentation af Diabetesforeningen Om frivilligt arbejde i Diabetesforeningen.
DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning, herunder referat fra hovedbestyrelsesmøder 4. Fremlæggelse af det reviderede.
Albanigade 54E, 1. sal ● 5000 Odense C ● tlf: ● Forslag til vedtægtsændringer Dansk Vandrelaug 14. marts 2016 Hans Stavnsager.
Socialpsykiatri og Udsatte Voksne Sociale Forhold og Beskæftigelse Når de unge er psykisk syge Det regionale beskæftigelsesråd 4. april 2011 v/ Niels Schwartz,
Muligheder og perspektiver1 Tema 1 Styringssystemer B Forskellige styringsmodeller, jura og principper for håndtering af selvstyret.
Velkommen til generalforsamling i Haderslev Fodbold Klub.
Velkommen til generalforsamling i Haderslev Fodbold Klub.
Bestyrelsens arbejde Velkomst og kaffe Ekstraordinær generalforsamling. Baggrund! Ordstyrer og referant. Valg af nyt bestyrelsesmedlem? Malte.
Triologi i praksis Beder-Malling IF Jørgen Bjerg I foreningen siden 1992 Formand svømmeafdelingen 6 år Næstformand i Hovedafdelingen i 5 år.
Årsberetning Generalforsamling 2016 på Korsvejforum.
Forslag til Generalforsamlingen Estvad Rønbjerg Jagtforening Ændring af vedtægterne: Nuværende tekst i vedtægterne: 7.2 Den ordinære generalforsamling.
DGI skydning: Aktivitetsmøde 20. maj 2017 Lars Høgh , LU-skydning.
Bestyrelsens ansvar og opgaver
Voksenansvar for anbragte børn og unge Rusmiddeltest
FTF er danskere FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. Medlemstallet er steget med i løbet af de sidste ti år.
Fonden Langelands Elforsyning
Velkommen til generalforsamling 2013
Hvor gør du af din bekymring for dit barns skolegang?
OK18 nærmer sig Hvad er vigtigst for HK Kommunals medlemmer?
Konference for lokale uddannelsesudvalg Oktober 2016
Bertel Haarder (Undervisningsminister) :
Grundvandssamarbejde
Indkaldelse til Generalforsamling i Støtteforeningen Holmetræet
DUBU Superbrugerrollen
Ekstraordinær Generalforsamling i Ejerforeningen Gråsten Havn
Natur- og Miljøklagenævnets opbygning og sagsbehandling
Voksenansvar for anbragte børn og unge Alarm- og pejlesystemer
Konkrete forhold Sekretariatschef Søren Abildtrup.
Sdr. Felding Borgerforening 2017
Velkommen til generalforsamling Dato mdr. 2018
1. Nyvalg til bestyrelsen 2018
Afdelingsmøde – Afdeling 5 Mandag den 8. maj 2017
Kursus for nye efterskoleledere
BADMINTON.
Webinar om fordringstyper til daginstitution
Generalforsamling Foreningen Allerup Fjordarealer
Beretning fra IDA Vestjylland
Foreningen for Ataksi / HSP Generalforsamling 2018
UDVIKLINGSPLAN FOR GORM
Baggrund..
Præsentation - ny struktur, nye vedtægter
Grenaa IF Generalforsamling 2018
Samtale om folkeskolen i
Velkommen til generalforsamling Dato mdr. 2019
Få mere at vide - LYT - SPØRG
Generalforsamling 12. marts 2019
Ejerskab og demokrati i infrastrukturselskaber Et bestyrelsesperspektiv Oplæg MEN seminar 28 januar 2019 Lars Goldschmidt.
Introduktion til arbejdet som webmaster
Introduktion til arbejdet som klubpræsident
Introduktion til arbejdet som klubsekretær
af Kliniske Lærestolsprofessorer
Opdatering fra Generalforsamling
DcH Helsingør indkalder hermed til ordinær generalforsamling 2018
Medarbejderklubben Generalforsamling 2018
Lige adgang til lejligheder og sæsoner for alle
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Velkommen til VD-senior
Narcotics Anonymous’ SERVICESTRUKTUR.
Præsentationens transcript:

Fægteklubben Trekanten Velkommen til Ekstraordinær generalforsamling Den 11. marts 2014

Det praktiske Velkomst Valg af ordstyre Valg af referent

Gennemgang og afstemning af ændringsforslag Forslag fra Reinhard Forslag fra bestyrelsen Afstemning

Forslag fra Reinhard

Forslag fra bestyrelsen Vedtægterne er tilpasset således de nu afspejler et ligeværdigt demokrati, dvs alle medlemmer har en stemme. Som det var bestyrelsen opfattelse der på GF i november var et udtalt ønske om. Vedtægterne er tilpasset således der er klarhed om medlemskab og stemmeret, for at undgå lignende situationer som på GF i november Vedtægterne er opdateret hvor de var uklare eller tidsmæssig ikke afspejlet den tid vi lever i og de mulighed der er.

§ 2 MEDLEMSKAB Som aktive medlemmer kan optages enhver, der ønsker at dyrke fægtning og som er amatør. Indmeldelse skal ske skriftligt på den til enhver tid gældende indmeldelsesblanket i overensstemmelse med indmeldelsesproceduren, som den er bestemt på klubbens hjemmeside. Indmeldelse er bindende for mindst tre måneder. De aktive medlemmer deles i to grupper: Drenge- og pige-medlemmer Senior-medlemmer Drenge- og pige-medlemmer omfatter fægtere til og med det kalenderår, i hvilket de fylder 15 år. Senior-medlemmer omfatter fægtere fra og med det kalenderår, i hvilket de er fyldt 16 år. Æresmedlemmer og kontingentfrie medlemmer sidestilles med den gruppe, som de aldersmæssigt hører ind under. Aktivt medlemsskab forudsætter, at medlemmet ikke er i restance. Enhver, der har særlig interesse for klubben kan indmelde sig som passivt medlem Som æresmedlemmer kan af generalforsamlingen udnævnes personer, som i ganske særlig grad har gjort sig fortjent af klubben. Bestyrelsen har kompetence til at træffe afgørelse om eksklusion af medlemmer. Afgørelse træffes ved kvalificeret flertal 2/3 af bestyrelsesmedlemmer. Beslutningen kan forelægges førstkommende generalforsamling.

§ 5 DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING …… Valgbar til bestyrelsen er ethvert myndigt passivt eller aktivt medlem af klubben. Medlemmer til bestyrelsen eller suppleantposterne vælges på et individuelt mandat. Stemmeret på generalforsamlingen har alle aktive medlemmer efter 6 måneders aktivt medlemskab. Dreng/pige-medlemmer repræsenteres ved deres forældre/værge. Stemmeret forudsætter, at medlemmet ikke er i restance. Der kan afgives stemme via fuldmagt. Der kan gives fuldmagt til aktive senior medlemmer. Forslag, der ønskes behandlet på en ordinær generalforsamling skal tilstilles formanden senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Det samme gør sig gældende i forhold til de personer, der stiller op til valget af bestyrelsesmedlemmer/suppleanter. ……

§ 8 BESTYRELSEN Bestyrelsen består af 9 medlemmer. 7 ordinære medlemmer og 2 suppleanter. De 7 ordinære medlemmer vælges for 2 år ad gangen af generalforsamlingen. I de ulige år afgår 4 af medlemmerne, de lige år de 3 øvrige medlemmer. Suppleanter vælges for 1 år ad gangen af generalforsamlingen. 1. suppleant er den, der opnår flest stemmer. Straks efter generalforsamlingen træder bestyrelsen sammen og konstituerer sig med en formand, en næstformand samt en sekretær og kasserer, der godt kan være samme person. Suppleanter indgår ikke i konstitueringen. Melder et ordinært bestyrelsesmedlem varigt forfald, indtræder 1. suppleanten i det afgående bestyrelsesmedlems valgperiode. Der vælges ny suppleant ved den ordinære generalforsamling.

§ 14 KLUBBENS OPLØSNING Bestemmelse om klubbens opløsning kan kun tages på én i dette øjemed særligt indkaldt ekstraordinære generalforsamling. For at denne er beslutningsdygtig kræves, at mindst 2/3 dele af klubbens stemmeberettigede medlemmer er til stede. For at forslaget kan vedtages, kræves, at mindst ¾ af de afgivne stemmer er for forslaget. Opnås et sådant flertal på en generalforsamling, der ikke er beslutningsdygtig, indkaldes til en ny generalforsamling, hvor beslutningen kan træffes med ovennævnte stemmeflerhed, uanset hvilket antal stemmeberettigede medlemmer, der er til stede. I tilfælde af klubbens opløsning tilfalder klubbens midler Dansk Fægte-Forbund til anvendelse til fremme af amatørfægtningen i Danmark.

Afstemning

Trænerorganisering

Trænerorganisering Vision, mission og strategi Vision: Skabe guld og fægteglæde Mission: Enhver fægter skal kunne nå så langt som talent, ambitioner og indsats rækker til Strategi: Sikring af sportslige resultater på elite- og breddeniveau Fastholdelse og videreudvikling af professionel og veldrevet organisation Opnåelse af kritisk masse på alle tre våben

Trænerorganisering Ansvarshavnede for det administrative Ansvarshavende for det sportslige Ansvarshavende fleurettræner Ansvarshavende kårdetræner Ansvarshavende sabeltræner Ansvarshavende for introhold B&U fægtere Sub-/Elite fægtere Bredde fægtere Introhold for B&U Introhold for voksne

Afslutning Tak for i aften Glæder os til snart at se dig igen Den 14. maj 2014