Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1. Nyvalg til bestyrelsen 2018

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1. Nyvalg til bestyrelsen 2018"— Præsentationens transcript:

1 1. Nyvalg til bestyrelsen 2018
Primo december Opstillingsgeneralforsamlingen indvarsles på hjemmesiden. 8. januar 2018 kl Møde for interesserede kandidater til bestyrelsen. Der redegøres for arbejdets omfang, frikøb, forventninger, opstillingsmødets forløb, videoindslag m.v. 22. februar 2018 kl ─ Opstillingsgeneralforsamling.

2 2. Nyvalg til bestyrelsen 2018
Hvert 2. år afholdes i februar måned en opstillingsgeneralforsamling med følgende dagsorden: 1.      Valg af dirigent og hjælpedirigent. 2.      Valg af referenter. 3.      Fastsættelse af forretningsorden. 4.      Opstilling af kandidater til formandsvalget og næstformandsvalget. 5.      Opstilling af mindst 6 kvindelige og mindst 6 mandlige kandidater til valg af bestyrelse og suppleanter. 6.      Opstilling af kandidater til valget af supplerende kongresdelegerede.

3 3. Nyvalg til bestyrelsen 2018
Hvor mange skal vælges: Bestyrelsen består af 9 personer Formand og næstformand vælges for sig i en valgrunde (Kan vælges på generalforsamlingen, hvis der kun er opstillet en til posten som formand og en til posten som næstformand) Øvrige 7 vælges ved urafstemning Kønskvotering i bestyrelsen. Hvis næstformanden er en mand, skal der kun vælges 3 mænd, som almindelige bestyrelsesmedlemmer.

4 4. Nyvalg til bestyrelsen 2018
Suppleanter Men der skal også vælges 2 mandlige og 2 kvindelige suppleanter til bestyrelsen Kongresdelegerede Vi har 16 pladser i kongressen. Bestyrelsen udgør de 9 – men da 2 er medlemmer af HST i DLF, er de ikke kongresdelegerede for KLF Suppleanterne udgør 4 kongresdelegerede

5 5. Nyvalg til bestyrelsen 2018
Det er muligt at opstille både til bestyrelsen og til valget som supplerende kongresdelegeret. Begge valghandlinger foregår samtidigt. Såfremt kandidaten vælges til bestyrelsen eller som suppleant til bestyrelsen er vedkommende automatisk kongresdelegeret Man kan altså vælge kun at søge valg som kongresdelegeret.

6 6. Nyvalg til bestyrelsen 2018
Kongresdelegerede Bestyrelsen 7 (kønskvotering) Suppleanter til bestyrelsen 4 (kønskvotering) Supplerende kongresdelegerede 5 (ikke-kønskvotering) I alt 16

7 7. Nyvalg til bestyrelsen 2018
Hvis bestyrelsesmedlemmer afgår i løbet af valgperioden indtræder suppleanterne i bestyrelsen (kønskvotering) Men så er der behov for flere supplerende kongresdelegerede Så vi skal også meget gerne have valgt suppleanter for supplerende kongresdelegerede Suppleringsvalg 3 gange i sidste periode (allerede i 2014, 2015 og nu i 2017) Behov for ca. 20 kandidater i alt. (16 kongresdelegerede, 2 bestyrelsesmedlemmer der ikke er kongresdelegerede og 2 suppleanter)

8 8. Nyvalg til bestyrelsen 2018
Frem til 12. marts −Valgkamp. Referatet af opstillingsgeneralforsamlingen lægges på hjemmesiden og kandidaterne får plads til egne indlæg på hjemmesiden. 12. marts kl – 22. marts kl Afstemningsdage. Valget foregår ved elektronisk urafstemning. Resultatet vil foreligge 22. marts kl på hjemmesiden. Såfremt der er mere end én kandidat til formands- eller næstformandsvalget, vil disse første valgdatoer blive anvendt til dette valg. Afstemningsdagene til bestyrelsesvalget vil så ligge 9. – 19. april

9 9. Nyvalg til bestyrelsen 2018
Vedtægternes § 15 ”Såfremt en formandskandidat/næstfor­mandskandidat også op­­stilles som kandi­dat til be­styrel­sen, af­holdes først for­mands- og næstfor­ mandsvalg, og når dette er opgjort, be­styrel­ses­valg. Formands- og næstformandsval­get afgøres i samme valgrunde. En kandidat kan godt opstille til begge poster. Såfremt en kandi­dat, der opstiller til begge poster, vælges til for­mand vil dette valg være gæl­ dende. Hvis der efter afhol­delsen af formandsvalget ikke længere er en kandidat til næstformands­posten afholdes der en ny opstillingsge­ neral­forsamling med punktet: Op­stilling af kan­di­da­ter til næstformands­val­get”.

10 10. Nyvalg til bestyrelsen 2018
Påsken er fra søndag 25. marts til 2. april Evt. 2. runde afstemning: 9. april kl − 19. april kl afstemningsdage Resultatet er på hjemmesiden 19. april kl


Download ppt "1. Nyvalg til bestyrelsen 2018"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google