Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: 59717 Gallup om Det gode liv som kilde til vækst.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
TNS Gallup - Public Ugens Gallup Sundhed Public. © Gallup Instituttet for Berlingske Tidende Gallups undersøgelse er gennemført 17. til 19. juni 2008.
Advertisements

Sortering af affald Dato: 17. december Agenda Sortering af affald Dato: 17. december 2010 TNS Gallup A/S Kontaktperson Celia Paltved-Kaznelson Danmarks.
Analyse for Ældre Sagen: Trafikundersøgelse: Cykel, cykelhjelm mv Rapport Marts 2010.
FOA © TNS Dato: April 2013 Projekt: FOA Evaluering af kommunalreformen April 2013.
Jobrådgivernes Brancheforening Brugertilfredshed hos ”anden aktør” København 30. november 2011.
CFK  Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Høskovkollegiet 2014 Høskovkollegiet 2014 opgørelse Dataindsamlingen er foretaget i perioden fra.
Kæledyr koster Ann Lehmann Erichsen, forbrugerøkonom.
Helhedsorienteret indsats Møde i økonomiudvalget 8. februar 2016.
Resultater fra: Diskriminationsundersøgelsen blandt mennesker med psykisk sygdom Som et led i EN AF OS kampagnen er der gennemført en undersøgelse af oplevet.
IMAGEANALYSE 2015 Aabenraa Kommune Rapport December 2015 AABENRAA KOMMUNE.
Beskæftigelsesforvaltningen Aarhus Kommune Arbejdsmarked, beskæftigelse og integration v/ Vibeke Jensen beskæftigelseschef, Aarhus Kommune Medlem af Carsten.
Rejsekort Kundeundersøgelser I Pressebriefing 26. februar 2012 Centerchef Anders Due, Trafikselskabet Movia.
TNS Gallup - Public Tema: Hjemmehjælpere 23. – 25. august 2010 Public
Gallup om Madspild © TNS Dato: Maj 2016 Projekt: Gallup om Madspild.
Region Hovedstadens Vækstbarometer Arbejdskraft ”Region Hovedstadens Vækstbarometer” er et repræsentativt panel af mere end 800 direktører.
Kvalitet i Sundhed Pressemøde den 11. februar 2011.
Unge i Grønland Med fokus på seksualitet og seksuelle overgreb.
Fokus på handicappedes beskæftigelse Handicapkonference 22. november 2007.
Rundt om stress Et dialogværktøj til hospitalspersonale Hvidovre Hospital Ledende lægesekretær Mie Kroll Udviklingskonsulent Pernille Scheuer.
1 Social Pejling Evaluering 2011 Hvilken effekt?.
3.14 X AXIS 6.65 BASE MARGIN 5.95 TOP MARGIN 4.52 CHART TOP LEFT MARGIN RIGHT MARGIN Gallup for Region Sjælland © TNS 17. marts
Rejsekort Undersøgelse om rejsekort i den danske befolkningen, der bruger offentlig transport mindst 1 gang i kvartalet 8. dec 2015.
Kvalitet i Sundhed Pressemøde den 11. februar 2011.
Analyse omkring rytmiske koncerter November 2016
Forældres opfattelse af Den Danske Folkeskole
Kvantitativ undersøgelse om hjerteflimmer 2016
CfL 2016 INDIKATOR™ om Organisation og HR
OK18 nærmer sig Hvad er vigtigst for HK Kommunals medlemmer?
Når hørenedsættelse begrænser menneskers deltagelse i samfundet
Grafikrapport Unges brug af tandpleje
Markedsanalyser afsætning.
Udredning - Behandling
Antal besvarelser: 52.
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
Fortæl om din seneste succes i klasseværelset?
Bestyrelsesundersøgelse 2016
Målet med at give nogle elever en transitmentor
Om analysen Vil du vide mere? Metode Univers & stikprøve Tidsperiode
Elevernes evaluering af grundforløbet
Inspiration spørgsmål og Billeder
Det gode møde i folkeskolen
Bestyrelsesundersøgelse 2016
UU - Status og uddannelsesstatistik
Om analysen Vil du vide mere? Metode Univers & stikprøve Tidsperiode
Hvor meget hjælper familier i dag?
SFI’s forskning i handicap og beskæftigelse
Evaluering af unge-kampagnen ”Tænk hvis alle arbejdede sort…” mod sort arbejde TNS Gallup februar 2006.
Danmarks befolkning og sundhed
Udvalgte resultater Januar 2016
Tilsyn med Produktionsskolerne
Briefing vedrørende indsatsen omkring det psykiske arbejdsmiljø
Oplæg om retssikkerhed Handicaporganisationernes hus v
UU - Status og uddannelsesstatistik
Danmarkspanel Uge Bolius – Sex-vaner.
Fortæl om påkørsel.
Præsentation - ny struktur, nye vedtægter
Anvendt Statistik Lektion 4
Truck og elhest.
Anvendt Statistik Lektion 3
Videnskabeligt projekt
Videnskabeligt projekt
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Indhold - Religionssociologisk viden om børnefamilier
Blev udført i perioden fra den september
Danmarkspanel uge
Fald og snublen Transport.
Værktøj 10: Forandringer og stress - Individet
Overvej spørgsmålet. Interview en makker.
Økonomisk Bæredygtighed
Præsentationens transcript:

Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om Det gode liv som kilde til vækst

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Feltperiode: Den januar 2014 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse: 1036 personer Stikprøven er vejet på køn, alder, region, uddannelse og partivalg ved FV11 Akkreditering: Enhver offentliggørelse af resultater, der stammer fra denne undersøgelse, skal være anført følgende kildeangivelse: © TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark. Gallup om Det gode liv som kilde til vækst 2014

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Resultaterne nedbrydes på følgende:  Køn  Alder  Beskæftigelse: Beskæftiget i privat/offentlig virksomhed. Svar fra respondenter der ikke er beskæftiget i privat eller offentlig virksomhed vises ikke i rapporten, da der er under 50 respondenter.  Region  Personlig indkomst  Uddannelse:  Grundskole  Almengymnasial uddannelse, Erhvervsgymnasial uddannelse Erhvervsuddannelse (afrapporteres som studentereksamen og erhvervseksamen)  Kort videregående uddannelse, Mellemlang videregående uddannelse, Bachelor, Lang videregående uddannelse, Forskeruddannelse/PHD o. lign. (afrapporteres som videregående og forsker uddannelse) Gallup om Det gode liv som kilde til vækst 2014

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Sammenfatning:  Inden for den seneste måned har ca. 70% af de adspurgte i alderen år meget ofte, ofte eller en gang imellem, følt sig nervøs eller stresset.  På en skala fra 0 til 10 har 77% af ældre i aldersgruppen 60+ svaret 8, 9 eller 10 til spørgsmålet om hvorvidt de er tilfreds med deres levestandard (52% i alderen år).  67% af de adspurgte oplever aldrig at andre mennesker ser ned på dem pga. arbejdssituation eller indkomst.  74% har de adspurgte får i nogen eller høj grad brugt deres evner og talenter. 31% af de adspurgte i alderen år har svaret, at de slet ikke eller i mindre grad får brugt deres evner og talenter fuldt ud.  65% af de adspurgte har svaret i høj grad eller i nogen grad til spørgsmålet om i hvilken grad de selv bestemmer hvordan arbejdsdagen tilrettelægges.  Adspurgte som er i arbejde og i alderen 60+ er i højere grad tilfreds med balancen mellem arbejdsliv og fritidsliv.  Kvaliteten af sygehusene påvirker i højere grad de adspurgtes livskvalitet. 62% svarer ved ikke/bruger ikke ydelsen til spørgsmålet om kvaliteten af pasningen af børn. Gallup om Det gode liv som kilde til vækst 2014

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst Q1: På en skala fra 0 til 10, hvor 0 er meget dårligt, og hvor 10 er fremragende, hvordan synes du, dit helbred er alt i alt?

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst 2014 Q2: Har du inden for den seneste måned følt dig nervøs eller stresset?

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst Q3: På en skala fra 0 til 10, hvor 0 er meget utilfreds, og hvor 10 er meget tilfreds, hvor tilfreds er du med din levestandard?

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst 2014 Q4: Hvor bekymret er du personligt for at blive udsat for vold? Er du...?

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst 2014 Q5: Oplever du nogensinde, at andre mennesker ser ned på dig på grund af din arbejdssituation eller indkomst? Hvis ja, er det...

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst Q6: På en skala fra 0 til 10, hvor 0 er meget utilfreds, og hvor 10 er meget tilfreds, hvor tilfreds er du med dine relationer til folk, der bor i samme nærområde?

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst Q7: Hvor tilfreds er du så med dine muligheder for at påvirke beslutninger, der har betydning for din dagligdag?

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst 2014 Q8: I hvilken grad får du brugt dine evner og talenter fuldt ud i hverdagen?

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst 2014 Q9: På en skala fra 1-5, hvor 1 er ikke attraktivt og 5 er meget attraktivt, hvor attraktivt synes du, dit lokalområde er?

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst Q9: På en skala fra 1-5, hvor 1 er ikke attraktivt og 5 er meget attraktivt, hvor attraktivt synes du, dit lokalområde er?

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst 2014 Q10: I hvilken grad bestemmer du selv, hvordan din arbejdsdag tilrettelægges?

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst Q11: På en skala fra 0 til 10, hvor 0 er meget utilfreds, og hvor 10 er meget tilfreds, hvor tilfreds eller utilfreds er du med balancen mellem dit arbejdsliv og fritidsliv? Kun stillet til respondenter der er i arbejde, svar fra Q10. (n=835)

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst 2014 Q12: I hvilken grad oplever du, at din arbejdsgiver har tillid til, at du gør dit arbejde godt nok? Kun stillet til respondenter der er i arbejde, svar fra Q10. (n=835)

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst Q13: På en skala fra 1-5, hvor 1 er forværrer og 5 er forbedrer, hvordan synes du at følgende ydelser påvirker din livskvalitet? Kvaliteten af ældreplejen

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst Q13: På en skala fra 1-5, hvor 1 er forværrer og 5 er forbedrer, hvordan synes du at følgende ydelser påvirker din livskvalitet? Kvaliteten af pasningen af dine børn

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Q13: På en skala fra 1-5, hvor 1 er forværrer og 5 er forbedrer, hvordan synes du at følgende ydelser påvirker din livskvalitet? Kvaliteten af pasningen af dine børn 20 Gallup om det gode liv som kilde til vækst 2014

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst Q13: På en skala fra 1-5, hvor 1 er forværrer og 5 er forbedrer, hvordan synes du at følgende ydelser påvirker din livskvalitet? Kvaliteten af sygehusene

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Q13: På en skala fra 1-5, hvor 1 er forværrer og 5 er forbedrer, hvordan synes du at følgende ydelser påvirker din livskvalitet? Kvaliteten af sygehusene 22 Gallup om det gode liv som kilde til vækst 2014

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst Q13: På en skala fra 1-5, hvor 1 er forværrer og 5 er forbedrer, hvordan synes du at følgende ydelser påvirker din livskvalitet? Kvaliteten af den offentlige transport

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Q13: På en skala fra 1-5, hvor 1 er forværrer og 5 er forbedrer, hvordan synes du at følgende ydelser påvirker din livskvalitet? Kvaliteten af den offentlige transport 24 Gallup om det gode liv som kilde til vækst 2014

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst Q13: På en skala fra 1-5, hvor 1 er forværrer og 5 er forbedrer, hvordan synes du at følgende ydelser påvirker din livskvalitet? Kvaliteten af ældreplejen

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Q13: På en skala fra 1-5, hvor 1 er forværrer og 5 er forbedrer, hvordan synes du at følgende ydelser påvirker din livskvalitet? Kvaliteten af ældreplejen 26 Gallup om det gode liv som kilde til vækst 2014

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om det gode liv som kilde til vækst Q14: På en skala fra 0 til 10, hvor 0 er meget utilfreds, og hvor 10 er meget tilfreds, hvor tilfreds eller utilfreds er du med velfærdsydelserne (f.eks. børnepasning, skoler, hospitaler og ældrepleje)?

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Basestørrelser

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: De procenttal, der gengives i resultatafsnittet, er behæftet med en vis usikkerhed hidrørende fra, at man i stedet for at spørge alle i populationen kun har spurgt et mindre udvalg af dem. Usikkerheden kan angives som 95% sikkerhedsgrænse. Det betyder, at det sande procenttal med 95 % sikkerhed ligger indenfor et givent interval. Dette interval er baseret på basestørrelse. Følgende slides viser en oversigt over størrelsen på de statistiske usikkerheder, samt basestørrelser. Statistisk usikkerhed

© TNS Gallup for FOA, Dansk Erhverv og Region Syddanmark Gallups undersøgelse er gennemført januar 2014 og er baseret på GallupForum webinterview med 1036 repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 år eller derover. Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Statistisk usikkerhed