1. Kære linedanser, udspændt ligger foran dig selve livet du fik givet gå nu kun din vej. Du må turde træde ud hvor dit liv kun er dit. Det briste eller.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Les meilleures photos de
Advertisements

Hvordan bruges FLADSKÆRMENE i Brabrand Kirke ???.
Program for aftenen kl – 20.30
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Tænk over den!!! Klik med musen for at gå videre..
En gennemsnitlig og fiktiv Jonathans dokumenterede forløb på Korsør ProduktionsHøjskole Jonathan starter mandag den 12. oktober på Korsør ProduktionsHøjskole,
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Hornbæk Skole Invitation til forældremøde og indskrivning til
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Juleafslutning for Kostskolen Assersbølgaard.
Emne: Kirke og gudstjeneste
August April august 2007 •5 år og 5 måneder.
Å.
?.
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Velkommen til nye børn som er kommet fra vuggestue og dagpleje eller hjemmefra. Blomsterprojekt hvor vi får blomster hjemmefra som vi passer, vander og.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Loven om bekymringer Matt 6,
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Mere end blot forberedelsen til en fest En intro til en temadag & en undersøgelse.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Kate-QUIZ-mus.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Hvad har vi? hvad vil vi? værdierne: fordybelse, fomidling, åbenhed, fællesskab hvordan gør vi? forsøg i perioden juni-september evaluering i menighedsrådet.
Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.
Årshjul for aktiviteter 2013– 14 med indarbejdet læreplanstemaer
Januar:De store starter med at øve til forstilling Mellem og små har almindelig skovdage Februar:Forestilling for forældre og bedsteforældre Lave fastelavnspynt.
Kære alle G77 petanque venner !!
Terminsprøver december  Kom i god tid. Helst 15 min. Før prøven begynder  Find din plads. Dit navn og prøvenr. Står på bordet.  Du skal selv.
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
Godmorgen - og velkommen til alle de nye. Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog.
Velkommen til BFO Baltorpskolen Afdelingerne: Fritter 1, Fristedet og 8’eren Tivænget og Kornvænget.
Aftenens program: Velkomst v. Jacob Due Hansen Haderslev Elite v. Morten Nørby Poulsen Idrætsklasserne v.
595 – Din rigssag, Jesus, være skal 1, S1 Din rigssag, Jesus, være skal min største herlighed. Tak, at jeg også fik dit kald til her at være med! Uværdig.
?. Hvad er “ANDAGT” ? Andagt: ? Hvornår oplever du “andagt” i FDF? Til møderne? Omkring bålet? På vandre-turen? På sommerlejr? Andre tider og steder?
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Komme dit rige iblandt os
Vores relation til Gud: Når Gud taler. Hvordan kan jeg bede? Salmernes bog – Hjælp til at udtrykke både smerte og glæde Fadervor – Grundopskrift fra Jesus.
063_Kvindelil, din tro er stor 1, S1 ”Kvindelil, din tro er stor, ske dig, som du ville!” I det rige nådens ord sprudler livets kilde.
Til Sorø Handel & Service Medlems møde
RUNDT OM RØDHALSEN.
Fornyet syn på mennesket
Sogneindsamling Vi har brug for din hjælp....
Strategi for børn Aug Camilla Hougaard, Merete Heldt, Vinnie Nielsen, Britt Kristensen, Betina Meldgaard og Karen Gonge.
Sådan udvikler du din tro til modenhed
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Menneske, din egen magt Tekst: Lars Busk Sørensen 1986
Susan Himmelblå Kære Susan med de himmelblå til lykke
Mini konfirmander Skabelsen.
Du, som har tændt millioner af stjerner
Tros-lounge KIRKE FOR KONFIRMANDER.
Du mangler ikke mod, du lille prik
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
Til en velsignelse Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen.
2010 Månedskalender Du kan udskrive denne skabelon og bruge den som vægkalender, eller du kan kopiere de enkelte sider og bruge dem i din egen præsentation.
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
DÅB. Folkekirkens fire ritualer i billeder: Dåb Konfirmation Vielse Begravelse.
Fester og invitationer…
Fra anledning til udvikling
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Præsentationens transcript:

1. Kære linedanser, udspændt ligger foran dig selve livet du fik givet gå nu kun din vej. Du må turde træde ud hvor dit liv kun er dit. Det briste eller bære må dette ene skridt. Give fra dig hva du magter da ser du en da du nåede ud og danser til himmelens stjerneskud.

2. Kære linedanser hop nu ud ved siden af. Se dig danser bare sanse gøre hvad du ka'. Være én, med én iblandt. Og mødes så du gror. Ja vent dig meget fra den kant; Denne er din jord! Tro mig når jeg siger til dig det største - det ser man kun i det små. Og kigger du opad er himlen blå.

3. Kære linedanser, ser du livet er et net, øjeblikke tro blot ikke dansen kun er let. Og en dag gør livet ondt det ved jeg at det vil. For livet er et liv på trods smerten hører til. Ud af sorgen vokser lykken, og livet i påskens evige fest. De stærkeste rødder har træ'r i blæst.

5. Linedanser i det høje dans vidunderligt! For det næste er det bedste: glæden ubestridt! Tænk at få balancekunst Så helt ufatteligt! At modtage sin stang og snor ganske kvit og frit. Uanset om du nu tror det, så ved jeg at lyset brænder for dig! - Og kigger du op, er der nok en vej

Glemt hvor og hvornår? Gå ind på Ajstrupkirke.dk Planen ligger under menuen ”Aktiviteter” under ”Konfirmander” Er du i tvivl: Ring/SMS: , I oktober,november, december:

Opgaver til konfirmandforældre: Skriv datoer og tidspunkter i kalender Hjælp jeres konfirmander med at komme til tiden. Ha’ praktisk tøj på. Ha’ spist hjemmefra. Gå i kirke med jeres konfirmand.

Fra sommerferie til efterårsferie, 2015 Onsdag morgen kl – Dog: 23. sep. kl. 18 – i Vodskov (ankomst 17.45) Dog : 7. okt. aflyst p.g.a. Trim-uge

Hvad laver vi i undervisningen?

Hver gang begynder vi med en kort andagt. Vi laver et gudstjenesterum- i det lille rum med alter, lys, blomster, salmebøger og bibel. Efterhånden lærer vi Fadervor og Trosbekendelsen Velsignelsen bliver lyst. Derefter er der varm kakao og undervisning. Måske bruger vi spejderlokalerne i kælderen.

Vi har talt om de første historier i bibelen og om guds-forestillinger

Altertavle i Ajstrup Kirke

Vi har talt om jantelov og den omvendte jantelov

Vi har talt om, tegnet og skevet om, hvem vi selv er.

Vi har talt om bibelens tilblivelse

Hvordan den er opbygget:

Salmebog Vi vil bruge en del af undervisningen på at designe jeres egen salmebog. Se mere på: (under menupunktet guldtryk (Vajsenhusets Forlag)

Navnene på salmebøgerne er udeladt

Vi skal høre om kirkeåret og de tre højtider

Vi skal lære: FaderVor Trosbekendelsen

1. konfi-event Onsdag den 23. september kl – er der konfi-event i Vodskov. (Mødetid: 19.45) Husk at spise hjemmefra

Forældre skal hente og bringe i Vodskov Hver især arrangerer kørsel for sin egen konfirmand. Man kan slå sig sammen 4 hjælpere – stå på post/vejvisere Navn, og telefonnr. til Karin

I skal møde på hjørnet af Brorsonsvej og Henrik Stampes vej i Vodskov.

Fra efterårsferie til jul, 2014 (21/10 – 18/11 = 5 gange) Onsdag eftermiddag kl – enten i Sognets Hus i Tylstrup eller Ajstrup Kirke. Ole Rysgaard Madsen/Mette Kamstrup, organist, underviser

Fra nytår 2015 til konfirmation søndag den 3. maj Kl – 16.00, enkelte gange i Sognets Hus i Tylstrup eller Ajstrup Kirke, 6/1 – forberedelse af besøg af Jens Jødal 20/1 – forberedelse af ekskursion samt besøg hos konfirmandværter, 3/2 – forberedelse af ”Slut-Sult” 20/4 -finde konfirmationsord og salmer til konfirmation 27/4 - generalprøve, Ajstrup Kirke) samt to halve og to hele dage (Koordineret med Sulsted Skole, fælles med konfirmander fra Sulsted og sognepræst Asger Mørch)

Konfi-event 2, foråret 2015 i aulaen på Nørre Sundby Gymnasium sammen med alle konfirmander i provstiet – denne gang med forældre Dato og emne ikke fastlagt

Kirketeater med skuespiller Jens Jødal. 13. januar kl. 10 – 14 i Sognegården i Sulsted sammen med konfirmander i Sulsted ”Sønnen og samaritaneren” + påskeløb. Se mere på:

Heldagsekskursion til Aalborg om diakoni Onsdag den 27. januar kl – skal vi på en heldagstur til Aalborg

Café Parasollen Kirkens Korshær Budolfi og nonnernes gård

3. februar, kl – Konfirmandværter

Besøg af ”Sult-karavanen” fra Folkekirkens Nødhjælp. 9. marts 10 – 13 i Sognegården i Sulsted sammen med konfirmander i Sulsted Optakt til den landsdækkende indsamling

Gospel-projekt: 30/3 sammen med konfirmander i Sulsted, sognegården i Sulsted og Sulsted Kirke

Blå Mandag, sammen med konfirmander i Sulsted? Morgenmad i sognegården i Sulsted?

Konfirmation i Ajstrup Kirke, foråret maj Kl med efterfølgende fotografering. Fotografering ca. kl

For at blive konfirmeret i Ajstrup Kirke, skal du følge undervisningen i Ajstrup Sogn. Er du ikke døbt, skal du døbes, inden du kan blive konfirmeret. Du skal også være fortrolig med den almindelige søndagsgudstjeneste og kende til forskellige andre gudstjenesteformer

Gudstjenester - Du skal gå i kirke 12 gange fra august 2014, og inden du bliver konfirmeret søndag den 3. maj Hvis du har dine forældre med, kan de ”tjene” to af krydserne for dig - Du kan også tjene op til to krydser ved at hjælpe med noget.

Opgaver til en gudstjeneste kan være: - Læsninger - Indgangsbøn, udgangsbøn - Hjælpe kirketjeneren/graveren, mødetid 8.55 til 10-gudstjenesten (ringe med klokker, sætte salmenumre op m.m.). - Hjælpe med nadver - Dialog-prædiken - Styre powerpoint

Offentliggørelse af navne (Kirkeblad, Vodskov Avis)