Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

?. Hvad er “ANDAGT” ? Andagt: ? Hvornår oplever du “andagt” i FDF? Til møderne? Omkring bålet? På vandre-turen? På sommerlejr? Andre tider og steder?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "?. Hvad er “ANDAGT” ? Andagt: ? Hvornår oplever du “andagt” i FDF? Til møderne? Omkring bålet? På vandre-turen? På sommerlejr? Andre tider og steder?"— Præsentationens transcript:

1 ?

2 Hvad er “ANDAGT” ?

3

4 Andagt:

5

6 ?

7 Hvornår oplever du “andagt” i FDF? Til møderne? Omkring bålet? På vandre-turen? På sommerlejr? Andre tider og steder?

8 Hvorfor tror du, vi holder “andagt” i FDF? ?

9 Hvad er en god andagt for dig? ?

10 Hvad er en “god andagt”? Sætter tanker igang ? Stille ? Noget man kan tage med hjem? at stille spørgsmål ? Afslutning ? Har noget at gøre med mit liv? En andagt er for alle ? En god stemning ? Bøn og Fadervor ? At sætte ord på hvad jeg tror på ? At tænke med hjertet !

11 ?

12 “Nu er timen til stilhed, til bøn og til tanker, til ord, som har vægt og, som kræver et svar. “

13 Aftensang M&L nr. 16 “Nu er timen til stilhed, til bøn og til tanker, til ord, som har vægt os, som kræver et svar. “

14 Nu går solen sin vej for at skinne på andre, for alle på jorden har brug for dens lys, og de håber og venter på dagen, Du skaber, for kun i Din sol, Gud, kan livet fornys.

15 Nu går landet til hvile, og travlheden dæmpes, og hjemmene fyldes af aft’nens musik. Vær med den, kære Gud, der må sidde alene, og den, der nu slider sig træt på fabrik.

16 Nu er timen til stilhed, til bøn og til tanker, til ord, som har vægt og, som kræver et svar. Kom og rør ved os, Kristus,så vi bliver åbne for glæden og livet og freden, Du har.

17 Nu er timen, hvor Du dømmer alt det, vi gjorde, som vendte os bort fra vor næste og Dig. Nu er timen, hvor Du sletter alt det, der skiller, hvor Du siger: „Kom, og vær hjemme hos Mig“.

18 Nu går solen sin vej, men vi er ikke ene, for Du, Herre, lever og vender vor frygt, så når Du er i mørket, er det ikke mørke når Du er iblandt os, da sover vi trygt.

19 ?


Download ppt "?. Hvad er “ANDAGT” ? Andagt: ? Hvornår oplever du “andagt” i FDF? Til møderne? Omkring bålet? På vandre-turen? På sommerlejr? Andre tider og steder?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google