20 års fødselsdagsfest Børkop 2014. 20 års fødselsdagsfest 2014 November 1994 blev den første UNO konference afholdt på Børkop Højskole.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

100 års fødselsdag Maj 2011.
Hvordan bruges FLADSKÆRMENE i Brabrand Kirke ???.
Denne serie vil vise nogle af mine sjove billeder
Hvad gør livet så værdifuldt?
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Kastanjehaven - Sand Trivsels Agent Opsamlingsdagen 6. juni 2013
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
Jespersen & Laursen Erhvervs- og organisationspsykologer Spørgsmål du kan overveje  Hvordan bliver du inspireret i dit arbejde?
Mette Arleth Aalborg Universitet Fru Madsen og de interaktive spatio- temporale online GI-applikationer Kan vi forstå GIS? (skal vi?)
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
Hvad gør livet så værdifuldt
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Dåserydderen A Videbæk Skole
Ketoner og Aldehyder Af Peter og Toke.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Hvad gør livet så værdifuldt
Hvad gør livet så værdifuldt
Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være.
Infomøde for mentorerne Tirsdag d. 29. juni 2010 Kl –
Sig noget pænt PRINT 2-3 SÆT OG LAMINÉR ”SUPER KLASSE KAMMERAT-STOLEN”
10 roser til dig.
Oticon. Vi udfordrer jer til at finde nye, sjove og brugbare løsninger sjove og brugbare løsninger. Vi har brug for jeres hjælp til at finde nye, sjove.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
 H står for  U står for  L står for  E står for  N står for  HUMOR  UDELIV  LEG  EMPATI  NÆRVÆR.
Hvis 2005 var et af “disse” år som du begyndte med optimisme,
Hvis 2007 var et af “disse” år som du begyndte med optimisme,
Velkommen til informationsmøde om Seniorbofællesskabet Laanshøj
Dette er en automatisk lønforhandling
Velkommen til Kulhuse!. Velkommen – og hvem er vi? Anne Louise Nanna.
Uvikllingskonsulent Kirsten Leth. DBF Nord - og Midtjylland.
Når det perfekte bliver det normale Niels Ulrik Sørensen Brandbjerg Højskole 18. marts 2016.
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
DIDAKTIKLABORATORIE Et laboratorium der arbejder med at udvikle et planlægningsværktøj. ”Et værktøj”, der kan hjælpe os til at se, hvordan Ord som ”Leg-
1. Sangen om Larsen Her er en sang om en mand, der hed Larsen, det' ham man møder på gaden hver da', og han var tem'lig uheldig med livet, som han ellers.
Brødrene Olsen – Olsen brothers Hlín Halldórsdóttir.
Når det perfekte bliver det normale Niels Ulrik Sørensen Middelfart 7. september2015.
Presentasjon SEROS faglunsj 27. marts Læring fra operative indsatser – et sociokulturelt perspektiv på hverdagens indsatsledelse.
Slangen Hugo vågnede en nat og bestemte sig for, at gå ud i den store verden på eventyr.
Slutdokument. Hver konference bør slutte med en fælles udtalelse, der har flere niveauer i sig. -Et niveau der henvender sig til medlemmerne og fortæller.
Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.
Hvad gør os arbejdsglade?
TRANSFORMATION Makeover.
Team Nordahl og Skibet Skole
Prædiken Ånd og kød.
Vemmelev Skole 500 elever 7 km uden for slagelse
Hvorfor valgte jeg SOSU skolen?
Den gældbundne tjener med Lego-figur
GLIMT fra UNO camp på Mørkholt Strandcamping 2016
Produktionsskoleseminar Nuuk, august 2017
Hvad gør livet så værdifuldt
Hjerteforeningens sundhedskonference 12. oktober 2016 VELKOMMEN ved adm. direktør Kim Høgh Tak for ordet. Først og fremmest vil jeg gerne starte med at.
Fuglevængets værdier Mangfoldighed Rumlighed Livsglæde
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
Halleluja dødens magt er brugt 1, S1
Hvad virker for unge på kanten?
Cecilia Marie Overgaard
Du, som har tændt millioner af stjerner
Ensom og alene var jeg Ensom og alene var jeg,
Min sommer ferie… Da jeg kom hjem fra skole var der kun en uge til vi skal køre til Italien… Der gik en uge nu sidder vi i bilen vi kørte i 3 timer. Nu.
Konferencen om medier, efterskoler og krisekommunikation
Malene (girls & boys) Du var lidt fuld den dag Du så på mig og sa´
Fællesskaber i hverdagen og et aktivt fritidsliv
Dialogmøde Dagtilbud Svendborg d
En kønsforsker takker af. At se frem ved at se tilbage
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
Borgermøde.
Den bøn som det er sværest at be 1, S1
Præsentationens transcript:

20 års fødselsdagsfest Børkop 2014

20 års fødselsdagsfest 2014 November 1994 blev den første UNO konference afholdt på Børkop Højskole

20 års fødselsdagsfest 2014

Jeg fik en invitation til en ung-uno-lejr og fandt ud af, at jyder faktisk er meget flinke Men ja, der er noget specielt over at kunne dele liv med andre i samme livssituation. UNO’erne siger:

20 års fødselsdagsfest 2014 UNO konferencen var første gang jeg var med - ingen vidste hvor jeg skulle hen. Det var en fantastisk oplevelse. Jeg kunne få lov at være den jeg er. Her var plads til hele os, med alle vores smerter/frustrationer. Vi kan grine og pjatte sammen, men også være alvorlige. Vi kan betro os til hinanden og blive forstået. Vi kan tale om det at være alene, men også om alt muligt andet. Jeg fik en invitation til en ung-uno-lejr og fandt ud af, at jyder faktisk er meget flinke Men ja, der er noget specielt over at kunne dele liv med andre i samme livssituation. UNO’erne siger:

20 års fødselsdagsfest 2014 Første gang jeg var med i UNO var en bibelweekend. Jeg var overrasket over hvor nemt det var at snakke om tro/bibel med alle. Det var ikke kun noget der blev snakke om, når der var spørgsmål i forbindelse med bibeltimen. Jeg fik en invitation til en ung-uno-lejr og fandt ud af, at jyder faktisk er meget flinke Men ja, der er noget specielt over at kunne dele liv med andre i samme livssituation. UNO’erne siger:

20 års fødselsdagsfest 2014 Jeg har lært en masse dejlige mennesker at kende, som kan forholde sig til det at være alene i hverdagen. Nogle gange taler vi om det, andre gange ikke. Der er plads til både sjov og alvor i UNO. Det er fantastisk at opleve. J UNO’erne siger:

20 år med UNO arbejdet - vi er stadig mange der bliver beriget i dette fællesskab. - TAK til dem, der så behovet og gik i gang!