Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Presentasjon SEROS faglunsj 27. marts 2015. Læring fra operative indsatser – et sociokulturelt perspektiv på hverdagens indsatsledelse.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Presentasjon SEROS faglunsj 27. marts 2015. Læring fra operative indsatser – et sociokulturelt perspektiv på hverdagens indsatsledelse."— Præsentationens transcript:

1 Presentasjon SEROS faglunsj 27. marts 2015

2 Læring fra operative indsatser – et sociokulturelt perspektiv på hverdagens indsatsledelse

3 Læring fra hverdagens praksis vs. Læring fra procedure/metoder Hvad gør jeg i morgen (ny adfærd…)?

4

5

6

7 Hvad er læringspotentialet fra hverdagens operative indsatser med afsæt i indsatslederens praksis? Hvordan kan oprettelsen af refleksive rum, og anvendelsen af refleksive metoder, understøtte udviklingen af indsatslederens operative praksis? Københavns Brandvæsen “Akutlægerne” – Region H ”Rogaland Brann og Redning IKS” “Rogaland Politidistrikt” Forskningsspørgsmål

8 Undersøgelsesdesign

9 Eksempler på ”dialogiske fund”

10 … nu kan jeg godt huske det, og vi kører faktisk ret meget forkert, og det gør, at jeg er fuldstændig på hovedet, og jeg aner ikke hvor jeg er henne i verden det er en cover my ass samtidig med at det jo også er hans opgave han får klappet den af Så jeg tænker, at den her, den kan hurtigt løbe fra mig […] så kunne den smutte fra mig […] hvis det der ude det går godt, så er det holdlederen der har slukket, og hvis den løber fra os så er det indsatslederen der ikke har … vi skal være et flinkt brandvæsen og sådan, men det er min røv der kommer på komedie så husker jeg indsatsen som at jeg aldrig rigtig kom on the top of it det er nok dem der er mest selvhjulpne, selvstændige og dem som udstråler i hele sin attitude vi har ikke brug for indsatslederen her Altså det her hvornår skal man træde op og hvornår skal man træde ned, fordi specielt med ham holdlederen der som har gjort det meget tydeligt for mig … i føltiden, der fik vi meget pisk og tæsk hvis vi ikke stod oppe på ølkassen med brystet fremme og viste, at det er os der bestemte, og det tror jeg er meget en del af indsatslederens stil

11 Hvad er det muligt at forvente, at individet er i stand til at lære fra de mening(er)/den performance, som konstrueres og forhandles på en operativ indsats?

12


Download ppt "Presentasjon SEROS faglunsj 27. marts 2015. Læring fra operative indsatser – et sociokulturelt perspektiv på hverdagens indsatsledelse."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google