Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ensom og alene var jeg Ensom og alene var jeg,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ensom og alene var jeg Ensom og alene var jeg,"— Præsentationens transcript:

1 Ensom og alene var jeg Ensom og alene var jeg,
Tekst: Birthe Hansen og Arne Elkrog 1981 Melodi: Arne Elkrog 1981 Ensom og alene var jeg, da jeg kom til dette sted. Og nu vil jeg sige til jer: det var godt, at I kom med! Vi er ikke mer alene, vi er sammen her og nu. På et mægtigt træ med grene vokser både jeg og du. Lad os gi´ hverandre hånden til en tak for livet her. Vi er skabt til fællesskabet af den Gud, som er os nær.

2 Ensom og alene var jeg Ensomhed og egoisme
Tekst: Birthe Hansen og Arne Elkrog 1981 Melodi: Arne Elkrog 1981 Ensomhed og egoisme klæber sammen hånd ved hånd, og de kan kun holdes nede af en fællesskabets ånd. Vi er ikke mer alene, vi er sammen her og nu. På et mægtigt træ med grene vokser både jeg og du. Lad os gi´ hverandre hånden til en tak for livet her. Vi er skabt til fællesskabet af den Gud, som er os nær.

3 Ensom og alene var jeg Vi er alle ét på stammen.
Tekst: Birthe Hansen og Arne Elkrog 1981 Melodi: Arne Elkrog 1981 Vi er alle ét på stammen. Den gi´r næring til vort liv. Kun hvis vi vil gro der sammen, får vort liv et perspektiv. Vi er ikke mer alene, vi er sammen her og nu. På et mægtigt træ med grene vokser både jeg og du. Lad os gi´ hverandre hånden til en tak for livet her. Vi er skabt til fællesskabet af den Gud, som er os nær.


Download ppt "Ensom og alene var jeg Ensom og alene var jeg,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google