Ungeindsats i jobcenter Middelfart Middelfart. Ungeindsats i jobcenter Middelfart 2008 politisk fokus på ungeindsatsen, herunder deltagelse i UTA Januar.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
UTA –KONFERENCE 2011 Flere unge i uddannelse og job Den 31. august 2011 kl – Danhostel Herning Konsulent Lars Lundgreen, Den Nationale Ungeenhed.
Advertisements

Tværgående indsats for unge årige
Præsentation til opstartsmøde for projektledere 12. oktober 2010.
Uddannelsesafklarende samtaler
Ungeindsatsen Konference den 4. juni Baggrund UTA-projektet Politisk ønske Byrådsbeslutning april 2009 Etablering oktober 2009.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Kontanthjælpsreformens betydning for unge Specialkonsulent Anne Louise Hertz, BRHS Vejledningstemadag - fredag.
Et bredt samarbejde gør forskellen! Partnerskabsaftale ml. A-kasserne og Mariagerfjord Kommune om indsats på beskæftigelsesområdet Erfaringer der virker.
Projekt: Fælles indsats på psykiatriområdet i Haderslev Kommune og Region Syddanmark.
SPOT på dansk v/ Uddannelsesleder Helle Rasmussen Sundhed og Omsorg – Aarhus Kommune.
Beskæftigelsesregion Syddanmark, Karl Schmidt Match 3 - Ny analyse - Brug for alle.
Ungeindsatsen i Center for Erhverv, Uddannelse og Beskæftigelse UU og jobcentrene; et samarbejde om udsatte unge, 3. december 2015 Leder af Ungeporten,
Jobcenter Høje-Taastrup Ungeindsatsen i Jobcenter Høje-Taastrup Beskæftigelsespolitisk konference på fredag den 24. april 2009.
Henvendelse om bekymring -evt. som underretning Iværksættelse Afslutning Afklaring Undersøgelse § 50 el. psykologfaglig Handleplan udarbejdes Afgørelse.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Nytteindsats V/ Anne Riis.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Erfaringer med klinisk enhed og visitation til rehabiliteringsteam Tirsdag den 22. oktober 2013.
ERFARINGER MED AT STØTTE DET TVÆRSEKTORIELLE SAMARBEJDE MELLEM DANSKE KOMMUNER OG POLITI Oplæg NFBO 22 – 25 maj 2016 Birgitte Roth Hansen, specialkonsulent.
Vejlederkonference BR Midtjylland 3. februar 2011, Viborg Kirsten Sværke & Lars Lundgreen.
Måske for bredt? UURS konference 2016 EGU vejleder Søren Krabbe UU Roskilde/Lejre.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Netværksmøde for Teamledere aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere Onsdag den 10. december 2014.
Målinger af indsats til tiden Oplæg fredag den 7. januar 2011.
Jobcenter Halsnæs Oplæg på workshop på Vejledningstemadag den 29. november 2013.
NETVÆRKSMØDE 19. MAJ 2016 BRITT JENSEN. FÆLLES SAMTALERNE ”3 DELTAGERE OG 3 VINDERE”
Det regionale Beskæftigelsesråd Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Velkommen til netværksmøde om virksomhedsindsatsen.
Ny chance til alle. ”Den gode histories dag” Kort præsentation: Karen Breumsø teamkoordinator i team 4-5 Jobcenter Varde. Team 4-5 består af 8 rådgivere,
Forebyggelse og tidlig opsporing af overgreb mod børn og unge i dagtilbud, på skoler og anbringelsessteder NFBO konferencen, Nuuk, august 2014 Merete Bonde.
Mål, delmål og progression - Ressourceforløb den
Psykisk arbejdsmiljø – en styrket indsats Indsatsen består af Ekspertrådgivning og inspiration Forskningsprojekt på de regionale arbejdspladser.
SATSPULJEPROJEKTET Baggrund og bevillingsmæssigt grundlag for de regionale familieambulatorier.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Jobcenterchef-seminar 27. september 2010 Resultatbaseret styring og forandringsteori v/vicedirektør Merete.
Helhedsorienteret indsats. Kolding kommune. Bettina Beyer, projektleder af projekt helhedsorienteret indsats Kolding kommune.
”Brug for alle” Temamøde den 18. juni Hvor var det vi startede?  Stor stigning i antallet af personer i målgruppen på passiv offentlig forsørgelse.
Modelprojekterne KVIS og KVIK KVIS Koordineret virksomhedsrettet indsats for sygedagpengemodtagere match 2 KVIK Koordineret virksomhedsrettet indsats for.
Konkrete samarbejdsflader mellem UU og Jobcenter Jens Folman, jobcenterchef Kalundborg Kommune Jørgen Dan Pedersen, centerleder UU Nordvestsjælland.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Brug for alle – elementerne i indsatsen v/ kontorchef Marianne Sumborg.
Brug for alle - Økonomi, ansøgning og evaluering.
- Esbjerg Kommune’s ungeindsats
BAI’s skolekonference – Hotel Koldingfjord
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
Det videre arbejde med unge- og campusmiljø
THY Business Breakfast.
Erfaring fra fire statslige arbejdspladser
Erfaringer efter et år med
Tværfagligt samarbejde om udsatte unge
UU - Status og uddannelsesstatistik
Esbjerg kommune, Uddannelseshuset
UU og Jobcenter samarbejdet Praksis-eksempler
Ekspertudvalgets anbefalinger - et forsøg på overblik set med UU øjne
Central kontra decentral
Tro på dig selv - det gør vi
Målopfølgning – Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget
Aktivitet/Kerneelement Resultater (kort sigt) Resultater (lang sigt)
UU - Status og uddannelsesstatistik
Aktiv idræt for alle Gentofte Kommunes indsatser de sidste 3-4 år
Bilag 1a: Organisering Jobcenteret Regionen
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
Regeringens udspil om reform af de forberedende uddannelser ”Tro på dig selv – det gør vi” 31. maj 2017.
23. og 24. april 2018 Banedanmark, Kvalitet & Sikkerhed
Tværgående samarbejde –
Konference UUDK – 29. september 2014
LO’s udspil ”Bedre overgange fra grundskole til ungdomsuddannelse”
Særligt tilrettelagte forløb STU træf 29. november 2012
Store udfordringer med målet om de 95 %
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Danmarks Vejlederforening
Greve Kommune Parternes ønsker til samarbejde om ny LUP
Mere ansvar til a-kasser Informationsmøde
Udvikling af centralbiblioteket
Præsentation af fælles proces myndighed og Familiehus
Præsentationens transcript:

Ungeindsats i jobcenter Middelfart Middelfart

Ungeindsats i jobcenter Middelfart 2008 politisk fokus på ungeindsatsen, herunder deltagelse i UTA Januar 2009, oprettelse af ungeteam i jobcenteret Samarbejdsaftale med UU-Lillebælt Projekt Reboot i samarbejde med EUC-Lillebælt i samarbejde med jobcenter Fredericia Partnerskabsaftale med lokale uddannelsesinstitutioner Etablering af Job og Kompetencehus – fokus på udvikling af tilbud til unge 18 til 30 år.

Nye unge projekter ISU projekt servicemanager – metodeudviklingsprojekt for unge – herunder kompetenceudvikling af jobcenterets medarbejdere. Projekt Unge – godt i gang

Projekt: Unge – godt i gang Organisering: Styregruppe Projektgruppe sagsbehandlere

Lidt statistik

Lidt statistik fortsat Forsikrede ledige Juli 2008Juli – 24 år – 29 år1242 Hovedtotal2079

Styregruppe og Projektgruppe Styregruppe Deltagere; souschef, teamledere og projektleder sikrer opfyldelsen af målene for projekt: Unge - godt i gang godkender aftaler og procedure foretager løbende evaluering Projektgruppen Deltagere: projektleder, projektmedarbejder, administrator ”produktion”, koordinering af indsats, administration, afrapportering osv. Sagsbehandlere Back up og afholder opfølgningssamtaler (primært for match 4 og 5)

Nuværende snitflader/netværk i unge indsatsen Udd.inst.UU mentorer Virksomheds center ISU FVU AOF/ VUC Jobcenter sagsbehandl. Fysioterapi Kostvejledning Rusmiddel center Ung med omtanke (16 til 19 år) JK Socialfor valtning

Målet for os ved at deltage i projekt: Unge – godt i gang Målet er at vi efter deltagelse i projektet har opnået mere viden om og fået udviklet en konkret anvendelig og fælles model for ungeindsatsen i Middelfart kommune. At alle parter omkring de unge yder det som de er bedst til – og vi sammen finder den indsats, der kan være med til at understøtte at flere unge starter og gennemfører en ungdomsuddannelse - og dermed bringes tættere på arbejdsmarkedet og selvforsørgelse.