Nyt i ØS LDV – Løn og personale Gå hjem møde den 15. november 2011 Ved David Palsgaard, Alice Søby Carlsen, Ulrik Heefelt og Gitte Agerlin.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Klar til håndtering af fritagelse af borgers fra Digital Post
Advertisements

Telos Team Introduktion.
OVERSKRIFT & UNDEROVERSKRIFT: SKRIV MED STORE BOGSTAVER Primære forside Præsentation af lønbudgetsimuleringen.
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
RMS: Report Management System
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Cuneco – en del af bips.
Orienterende møde 7. november Agenda Velkomst Præsentation af bestyrelsen 0.Bestyrelsens opgaver og ansvar 1.Britts fratrædelse 2.Byggeriet 3.Den.
Læring og videndeling om god arbejdsmiljøpraksis Oplæg på AM 2006 ved: Brian Knudsen, Arbejdsmiljøinstituttet Sune Netterstrøm og Peter Frimer, Bymusen.
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
Teknisk Workshop om NemHandel Heinrich Clausen Århus den 4. november 2010.
Velkommen Lars Johansson ProjectForce. Program: Lidt omkring Athena IT-Group A/S Introduktion til ProjectForce – Microsoft Sharepoint Lidt teori omkring.
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
HR Løn og Personale Jørn Mørup
19. Januar 2012 Ida Hrönn Nielsen, Moderniseringsstyrelsen
TATIONpRÆSEN APRIL 2010 AARHUS UNIVERSITET AUHRA-KURSUS FOR DECENTRALE BRUGERE OG BRUGERE I ØKONOMI TROELS JØRGENSEN, AU HR.
Velkommen til Hvordan vises skolens værdier bedst muligt i SkolePorten? SkolePortens fleksibilitet kan medvirke til at understøtte skolens værdier. Oplægget.
Ø90 Nyheder Internt regnskab v/ Morten Langgaard.
Økonomi og organisation
Udbud på Biler foråret 2013 Orienteringsmøde den 7. maj 2012
Den statslige tillidsrepræsentantaftale Temamøde den 18/ om tillidsrepræsentanters arbejdsvilkår på KU professor, dr. jur. Jens Kristiansen.
TDC: Forbedret sigtbarhed gennem CFO’en som strategisk sparringspartner 25 november.
21. juni 2005 A A R H U S U N I V E R S I T E T Hvorfor nye AU-systemer?  For at støtte hovedopgaverne: forskning, uddannelse, forskningsformidling og.
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Implementering af Campus/e-læring i Videnskabsministeriets koncern
Velkommen til AMU-kursus Hvad er AMU - AMU står for Arbejdsmarkedsuddannelser og består af en lang række kurser inden for mange forskellige.
A A R H U S U N I V E R S I T E T Den administrative Sporkoordinator forandringsproces, Økonomisporet Anette Svejstrup Petersen ØKONOMISPORET Møde med.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Oplæg.
HR Løn og Personale Niels Jørgen Andersen.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Erfagruppen Epos Bolig Genberegning Tirsdag, den 6. marts 2012.
Præsentation af Akademiuddannelsen i Løn- og personaleadministration
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
Aftale om ansættelsesvilkår Aftale om ansættelsesvilkår for ansatte der overgår til staten mv. i forbindelse med kommunalreformen. Aftalen gælder både.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Økonomistyrelsens Lokale DataVarehus ØS LDV Informationsmøder august 2007.
Nyt i ØS LDV - Økonomi og RejsUD Gå hjem møde den 10. november 2011 Ved David Palsgaard, Theis Petersen, Ulrik Heefelt og Gitte Agerlin.
Indsæt billede: Højreklik billedet og vælg ”skift billede”, eller slet billedet og klik på ikonet for at indsætte billede. Når du har indsat billede, højreklik.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Vejledning til efterskoler om EFI I denne præsentation har vi samlet lidt information om EFI og hvordan skolen kan blive oprettet i systemet. Først fortæller.
Økonomi i hverdagen - grundviden for medarbejdere i fsb.
INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Beskæftigelsesregion Syddanmark Budgetseminar Budgettering og dimensionering af indsatsen for de forsikrede ledige i 2010.
Rapportfunktioner i SMDB 4. december 2015 Odense Klaus Otto Hansen.
Sagsrapporter Der er kommet 6 nye rapporter til de institutioner der anvender Sags og Ressource modulerne Navision Stat Sagsmærke med sager - ressource.
Efterskoleforeningen
IndFak Velkommen til Workshop for NYE Rekvirenter
”BrunT Papir” - workshop
Videnskabeligt projekt
Undervisningsdag den 25. august 2015
OS2indberetning – tjenestekørselsindberetning og ferie
Møde om ressortændringer Budget- og regnskab
ØSC Kundeforum.
IndFak Velkommen til Intro for NYE Rekvirenter
Dejligt … … at se jer … at erfagruppen for Epos Portal nu endelig er kommet så langt.
Databehandleraftaler
Titel på kursuspræsentation
Præsentation af forretningsplan
Firmamødets titel Oplægsholder.
HR-Portalen HR-data i QlikView
Management reporter Finanstal Aktivitetstal fra AX
Arbejdstidsopgørelse 2018: Tjek tiden
Statens HR – Implementeringskoncept
Vurderingsramme for vagtplanlægning på sygehuse
Velfærdsteknologisk netværksmøde
Præsentationens transcript:

Nyt i ØS LDV – Løn og personale Gå hjem møde den 15. november 2011 Ved David Palsgaard, Alice Søby Carlsen, Ulrik Heefelt og Gitte Agerlin

Nye ændringer Økonomistyrelsen, Personalestyrelsen og dele af IT og telestyrelsen bliver til Moderniseringsstyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen Moderniseringsstyrelsen har ansvaret for: Arbejdet med at forbedre den økonomiske styring i det offentlige, herunder systemunderstøttelse, indkøb og budget- og regnskabsregler Varetagelse af statens arbejdsgiveransvar i forhold til offentlige overenskomster, personalejura og lederudvikling Koncernstyring samt udvikling og drift af koncernfælles funktioner i Finansministeriets koncern

Agenda Velkomst Generel introduktion om formålet med mødet. Nyt i kuber samt tips og tricks Nyt i rapporter samt tips og tricks Forestående nyheder på rapporter og kuber Afslutning

Formålet med mødet Gå hjem mødet har til formål at give en introduktion til de nye og ændrede funktioner og informationer i ØS LDV Vi vil vise enten videoer eller live præsentationer Videoerne vil blive lagt på nettet efterfølgende Vi forventer at i kender til ØS LDV I vil få viden om hvilke nye tiltag vi har lavet, som kan hjælpe jer i jeres daglige arbejde

Præsentation af oplægsholdere Det er Moderniseringsstyrelsens BI team som afholder gå hjem mødet Vi står for kravspecificering og udvikling af ØS LDV og SKS rapportering Gitte Agerlin Kube- udvikler Alice Søby Carlsen Rapporter- udvikler Ulrik Heefelt Forretnings- analytiker David Palsgaard Teamleder BI arkitekt

Hjemme side Links Materialet (video) kommet på hjemmesiden Excel Kurser afholdes i ØS LDV, Excel, Report Builder. Kurserne findes i Campus.

Nyt i kuber samt tips og tricks Nyheder i Excel 2010 samt tips og tricks Nye dimensioner, blandt andet: 25- og 40 års jubilæum – filtrering på dato Løbende løndele – med drillthrough Erindringsoplysninger Afvigende kontering hændelser (afgangsoplysninger) DISCOkode Produktionsenhedsnr

High light for 2011 for rapporter Nyeste version af SQL server og Reporting Services Der er kommet en del ny og ændret rapporter i 2011 Der kommet en ny folder ”Nøgletal” Vi har fået flere oplysninger med Der er er arbejdet med hastigheden på rapporterne Report Builder De fleste filtre viser nu kun anvendte værdier

Løn rapporter Refusioner på medarbejder (lønberegning) Bilag til internt regnskab Omposteringer – accepterede Aldersgrupper Oversigt over værdier med navne – Stamdata (fx stilling) Nye rapporter Medarbejder – Grundløn og tillæg Lønkontrolliste på medarbejder Oversigt over værdier med navne – Forbrug (fx stilling) Ændrede rapporter

Refusioner på medarbejder Rapporten viser de personer der er angivet med refusion i SLS systemet. Den viser hvilken type refusion der er tale om med beløb og timer samt den afvigende løndelstekst, som er afhængig af en eventuel tekst, som institutionen selv har valgt at indrapportere (det kan fx være en dato eller periode). Du kan vælge de beregningsperioder du ønsker medtaget Målgruppe: Primært til brug for løn- og personaleafdelinger.

Bilag til internt regnskab Rapporten viser medarbejderens løn- og timeforbrug for den valgte periode og år til dato. Forbruget vises for to perioder. Forbruget specificeres på kontostrengen (kontonummer og segmenterne 1-6) samt den overordnede valgte gruppering du har valgt ved rapportafviklingen. Du vil kunne se ned på medarbejdernes løndele, hvad forbrug består af. Du har mulighed for at vælge at afvikle rapporten på kun én medarbejder, med samtlige personens konti og uden sideskift på kontonummer. Bemærk at timelønskørslen kun indeholder periode forbruget Målgruppe: Rapporten kan være af interesse for personale- og lønafdelinger samt regnskabsmedarbejdere. Svare til U852

Oversigt over værdier med navne – Forbrug (fx stilling) Rapporten er rigtig god til at få et overblik over hvilke værdier der er anvendt Det er nu udvidet med : Ansættelsesform (fx åremål), Bevillingslønramme, DISCOkoder, Faglig Organisation, Forhandlingsberettiget, Organisation, Forsøgsordning, Hovedgruppe, Jobstatus, Lønform, Officiel Stilling, PersonalekategoriKlasse og Vikarordning Der er en tilsvarende rapport som hvor udgangspunktet er den enkelte medarbejder ”Oversigt over værdier med navne – Stamdata (fx stilling)”

Medarbejder – Grundløn og tillæg Flyttet fra lønstyring til personale Rapporten kan bruges til løn forhandling da den giver et samlet overblik over medarbejderne Der er kommet flere oplysninger med i rapporten, derfor er rapporten ændret fra smal format til bred format. Der er tilføjet følgende kolonner med forbrug: Plustid (timer), Pension, Lønudgift i alt (grundløn + tillæg + pension)

Medarbejder – Grundløn og tillæg

Lønkontrolliste på medarbejder Rapporten er blevet udvidet til brug sammen med HR løn Stjerne markering * og HR hvor der er ændringer Det er nu muligt at se inddata Rapporten bruges til kontrol af løn og modsvare U998 Mulig kun at filtrere på at se ændringer

Report Builder Se video

Udsendelse af rapporter Se video

Overordnet Roadmap for ØS LDV 2011 ØS LDV SQL 2008 R2 RejsUD Excel 2010 KPI/Nøgletal Rapportadministrator kan foretage ændringer i nøgletal og grupperinger 2012 ØS LDV Indfak data med i datavarehuset Understøttelse projekt Bedre økonomistyring Auto opgradering af datavarehus

Fremtiden Afstemning Mellem Navision Stat og SLS Både som Kube og senere Rapport Tidsanalyser Muligheden for at analysere i forhold til tid En hovedkube En hovedkube med alt Specifikke kuber til bestemte områder

Afslutning Spørgsmål – det I glemte Farvel og tak for i dag