Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Www.hhs.dk Velkommen til AMU-kursus Hvad er AMU - AMU står for Arbejdsmarkedsuddannelser og består af en lang række kurser inden for mange forskellige.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Www.hhs.dk Velkommen til AMU-kursus Hvad er AMU - AMU står for Arbejdsmarkedsuddannelser og består af en lang række kurser inden for mange forskellige."— Præsentationens transcript:

1 www.hhs.dk Velkommen til AMU-kursus Hvad er AMU - AMU står for Arbejdsmarkedsuddannelser og består af en lang række kurser inden for mange forskellige fagområder - AMU kurser har som formål at være med til at sikre, at medarbejdere, virksomheder og arbejdsmarkedet generelt er bedst muligt rustet til nutidens og fremtidens krav og udfordringer Deltagere - Kurserne er åbne for alle, både lønmodtagere og selvstændige - Hovedmålgruppen er ufaglærte og faglærte med en kort uddannelse Økonomi - Der ydes offentlige tilskud til deltagelse på AMU kurser - Både virksomheder og ansatte betaler løbende til ArbejdsMarkedsUddannelser. Som lønmodtager sker det via arbejdsmarkedsbidrag, der trækkes over lønnen - Der kan søges løntabsgodtgørelse svarende til højeste dagspengesats pr. kursusdag for deltagere, der er inden for målgruppen. Godtgørelsen udbetales til arbejdsgiver, når deltageren modtager normal løn under kursus Landsdækkende kompetence - Deltagere på AMU kurser opnår en landsdækkende kompetence, som kan være meritgivende til erhvervsuddannelser

2 www.hhs.dk AMU kursus 40044 Udarbejdelse af budgetkontrol Den handlingsorienterede målsætning for kurset er: Deltageren kan selvstændigt gennemføre budgetkontrol og som led i virksomhedens økonomistyring selvstændigt lokalisere, vurdere og rapportere budgetafvigelser. Deltageren kan lokalisere et budgetansvar og formulere nye alternativer.

3 www.hhs.dk AMU kursus 45948 Økonomistyring i offentlige organisationer Den handlingsorienterede målsætning for kurset er: Deltageren kan, i sin funktion som administrativ medarbejder, i praksis arbejde med økonomistyringsmetoder, så som udgiftsstyring, omkostningsstyring, værdi- og målstyring, mål/ramme, kontraktstyring og aktivitetsomkostninger og lignende. Deltageren kan arbejde med den praktiske styring af ressourcer. Deltageren kan arbejde med rapportering og interne nøgletal, indekstal. Deltageren kan grundlæggende præsentere økonomiske problemstillinger.


Download ppt "Www.hhs.dk Velkommen til AMU-kursus Hvad er AMU - AMU står for Arbejdsmarkedsuddannelser og består af en lang række kurser inden for mange forskellige."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google