Informationssystemer IKT Sociale internet – web 2.0 Hvad sker der på området? Eksempler på hvad Vejdirektoratet har gennemført af små forsøg med sociale.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi præsenterer SLIDEPLAYER.DK
Advertisements

Videregående pc-vejledning
Interaktiv kommunikation - strømninger indenfor kommunikation
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Netbank Det offentlige Dk e-Boks
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Medlemsrekruttering – hvem gør hvad og hvordan?
Web 2.0 Teoretisk viden.
Ytringsfrihed og sygeplejersker
Arkitektur - data.
TEMA Undervisningspraksis med og i digitale medier
Internet til alvor og sjov
Workshop 1 Styrket forældresamarbejde og elevinddragelse.
Links Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Introduktion til Det Praktiske Projekt Det Praktiske Projekt Udvikling og skriveproces.
Profilering af dig selv - vha de sociale medier
Forskningens døgn om Viden fra nettet? 28. april 2011 Lektor og Pæd.IT koordinator Anne Grete Rasmussen, Ankerhus, UCSJ 1 Ankerhus 28. april Web2 - Anne.
Formularer (Access, del 3)
Printere Typer og indstillinger Tryk for start. Inkjet Printer En inkjet printer er et af de mest populære redskaber til Pc'en, både for privatpersoner,
ART GALLERIES Gruppe 4.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Interessenter og interessentanalyse
Det du kommer til at se og opleve i dag er en helt ny teknologi indenfor ernæring. Med denne teknologi er det muligt at opleve fordele allerede indenfor.
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Lidt om ham Austin Performativer der virker…. Opgør med den klassiske forståelse af sproget: Klassisk: Udsagn kan være beskrivende eller erklærende Disse.
Karl Henrik Flyums model
Udfordringer for standardiseringen Når der bliver snakket standardisering ved beslutningstagerne dybest set ikke hvad de får!!! En ting der skal gøre helt.
Samarbejde eksternt/Netværk Et inspirationsværktøj Det er ikke, hvad du ved, men hvem du kender, der tæller!
Kodeks for offentlig topledelse
Offentlige data i spil d. 24. juni 2009 Christian Lanng, Kontorchef, Videnskabsministeriet, ITST Kontoret for it-infrastruktur og implementering
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
KULTUR FOR ALLE. Hovedbudskaber I: ”Ikke brug for flere kulturinstitutioner!”
Børn og unges sociale liv online Hvilken rolle spiller forældrene?
Børn og unges sociale liv online
Digital skriftlig- og mundtlighed
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
De informationsvidenskabelige kompetencer og arbejdsmarkedet Leise Hein Voss Kommunikation og Sprog.
Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke.
Evaluering og IT Brøndby Gymnasium
Formål At give inspiration til at få tænkt fjernundervisning (e-læring) ind i forsvarets uddannelser og kompeten- ceudvikling af medarbejderne.
Digital kommunikation og æstetik i praksis 1. maj Søgemaskiner og optimering.
Interaktive knapper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Frivillighed og sociale medier Region Syddanmarks lokalkomiteer
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
KNÆK KODEN Selvvalgt problemstilling. Tidsplan TidspunktAktivitet 25. maj (5.-8. lektion) Kursus i synopsis, knæk koden, samt vejledning efter træffetider.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Reklametryksagens betydning for de danske forbrugere.
Børn og sociale medier Hvordan bruger eleverne fra Skelgårdsskolen de sociale medier ?
Mission Digital kvalitetssikring med Fotodok. Mission Så nemt er det at bruge FotoDok For at anvende FotoDok på en ny byggesag skal følgende nemme trin.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Velkommen til: UU+ på Podio Webinaret starter kl 11:00 Bemærk! Du behøver ikke at teste dit webcam og mikrofon, for de er begge slået fra. Det er meningen.
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
Din kreative online praksis! – del 2
SEO-workshop LOF.dk 24. mar. 2017
Kommunikation Kommunikationskanaler 2 Hjemmesider 3 Reklamer 4
Inspiration til at udbrede NemSMS til borgere
Interaktion og usability
Implementering og dokumentation
Ændring i danskernes medieforbrug
Skabelon mailopsætning
Best practice i sociale medier
Undgå falske beskeder Hackerne beder om dine personlige oplysninger i en mail eller sms. Det ville pengeinstitutter, virksomheder eller myndigheder aldrig.
Jan Christiansen Inspiration systime.dk
Seminar ”Kunden i centrum” seminar på hotel Føroyar
Introsidernes betydning
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Præsentationens transcript:

Informationssystemer IKT Sociale internet – web 2.0 Hvad sker der på området? Eksempler på hvad Vejdirektoratet har gennemført af små forsøg med sociale interne Hvorfor bruger offentlige myndigheder ikke sociale internet? Hvad skal til for at overvinde modstand? Kundskabsgruppe for använderbeteende Hans Jørgen Larsen Hans Jørgen Larsen

Informationssystemer IKT Hvad siger omverdenen om sociale internet (web 2.0) DIGITAL PERSPECTIVE: Har I en fanside? Facebook rundede i september 300 mio. brugere, og alene fra juli til september voksede det sociale netværk med 50 mio. nye brugere – et klart bevis på, at Facebook vil være en del af vores online fremtid lang tid endnu. Flere og flere forretninger har derfor fået øjnene op for et marked, som målt på befolkning er på størrelse med USA, men hvad med din virksomhed – er den der? Og hvis den ikke allerede er, kan der være en overhængende fare for, at I kommer bagud! Læs mere om fansidernes fordele, og hvorfor I bør overveje at oprette en.Læs mere om fansidernes fordele, og hvorfor I bør overveje at oprette en. Hans Jørgen Larsen

Informationssystemer IKT - mere omverden Fortune 100 foretrækker Twitter En ny undersøgelse fra Burson-Marsteller viser, at Twitter nu er det foretrukne sociale medie blandt de 100 største virksomheder i USA. 54 pct. bruger aktivt Twitter i deres kommunikation, mens kun knap 30 pct. bruger Facebook.Læs mere om Twitters fremgang som socialt medie her.Læs mere om Twitters fremgang som socialt medie her. Hans Jørgen Larsen

Informationssystemer IKT Google foredragsholder på ITS World i Stockholm Hans Jørgen Larsen

Informationssystemer IKT Uddrag fra rapportering i VD Afprøvning af alternativ til Hvem er hvem på Vejdirektoratets intranet. Tænkt som ”My site fra MOS – Projektplan herom er udarbejdet i Vejdirektorat Løbende afprøvning af Yammer: Hvorfor Yammer? Bruges som ”væg” til hurtig info-deling i en afdeling Yammer i Vejdirektoratet blev kun afprøvet sporadisk. Evaluering af yammer. Problem at koble sig på endnu et værktøj. Høje krav til nem brugerflade Vejwiki: Og noget helt andet: et fantastisk visningsværktøjwww.issuu.com/ Hans Jørgen Larsen

Informationssystemer IKT Vejteknisk ordbog - vejwiki V E J W I K I Denne wiki er del af et pilotprojekt. Samlet set vil vi godt undersøge muligheden for øget brug af det såkaldte Web 2.0 (sociale net-tjenester), og denne vejwiki falder ind under dette begreb. Afgrænsning VejWikien rummer ord og begreber af vejfaglig relevans. Som en begyndelse har vi anvendt artikler fra "Vej- og trafikteknisk ordbog" som tekstkorpus. Vil man "gå til kilden" skal man altså benytte det "låste" pdf-dokument, der kan læses herfra: Det brugerinddragende opslagsværk VejWiki I princippet kan alle bidrage med nye artikler eller rettelser til eksisterende artikler. Praksis fra andre wikier viser at langt de fleste brugere nøjes med at læse (mere end 95 procent), mens ganske få hjælper til med at tilføje tekster. Sådan bliver det nok også her - men vi vil godt opfordre folk til at deltage i det brugerinddragende opslagsværk. Gode råd Hvis du vil mere end blot læse, er det bedst at du opretter dig som bruger. Det sker ved at klikke på "join this space". Herefter vil du modtage en tilmeldingsmail. og så kan du gå i gang. Vi anmoder folk om at "opføre sig ordentligt Opretter man helt nye artikler, skal man huske også at tilføje ordet til indekset (A-Aa) ude til venstre. Også det er nemt, og nemt at rette i, hvis noget glipper. I punktet Manage Space (øverst til venstre) kan du se, hvem der indtil nu har tilføjet ord. Spørg en af disse, hvis der er problemer. I punktet Recent Changes (linjen over Manage Space) kan man se en historik over artiklerne. Hans Jørgen Larsen