Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til: UU+ på Podio Webinaret starter kl 11:00 Bemærk! Du behøver ikke at teste dit webcam og mikrofon, for de er begge slået fra. Det er meningen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til: UU+ på Podio Webinaret starter kl 11:00 Bemærk! Du behøver ikke at teste dit webcam og mikrofon, for de er begge slået fra. Det er meningen."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til: UU+ på Podio Webinaret starter kl 11:00 Bemærk! Du behøver ikke at teste dit webcam og mikrofon, for de er begge slået fra. Det er meningen.

2 Inden vi går i gang Tag evt noter undervejs. Slides fra webinaret vil også blive tilsendt. Du kan høre og se mig, men jeg kan ikke høre og se dig Hvis du har spørgsmål, så skriv det i chatten. Så vil det blive taget op til sidst. Ellers skriv en mail til UU DANMARK bagefter.

3 Indhold Hvad er UU+? Hvordan logger du på? Hvordan finder du rundt? Hvordan abonnerer du på indhold Hvordan kan du bidrage med indhold? Chat/ Direkte kontakt til os Spørgsmål ?

4 Hvad er UU+ Intranet for UU ansatte i hele landet Drevet og administreret af UU DANMARK

5 Hvorfor bruge UU+? UU ansatte skal have nem adgang til relevant UU information og videndeling Hold dig opdateret på hvad der sker inde for UU området lige nu. UU relevante nyheder (fra alle de store online medier) Nye Jobs (fra alle de store jobportaler) Intern debat og videndeling inden for dit fagområde Du har selv mulighed for at være med i debatten.

6 Hvordan logger du på Du får tilsendt en invitationsmail fra UU DANMARK Følg linket i mail og indtast de nødvendige informationer Så er du på UU+ Husk dit Password

7 Hvordan finder du rundt og bruger UU+? Vælg workspace UU+ Forsiden. Oversigt over hvad der er sket fornyeligt på hele UU+ Menupunkter (Gennemgang af alle) Følg menupunkter. (Når du følger kommer de nyeste indlæg til din mail)

8 Aktivitet/skriv et indlæg Det er tilladt at skrive et indlæg i UU+ Gå til menupunktet Videndeling og vælg nyt emne. Skriv din tekst og tryk gem.

9 Aktivitet/deltag i andres Hvis du har læst et indlæg på UU+ som du synes er interessant er det en god ide at gøre noget aktivt så du viser at du har læst det. På den måde får du bredt budskabet andre til UU’er som måske også ville finde det interessant. Kommenter Synes godt om Thumbs up Følg et indlæg

10 Chat/direkte kontakt Taleboble ikonet øverst til højre Når der er grøn prik er person på og modtager beskeden med det samme. Altid velkommen til at kontakte mig eller de andre i UU DANMARK igennem dette.

11 Altid til rådighed Spørgsmål? Kontakt mig på mail soren.norup@uudanmark.dksoren.norup@uudanmark.dk Eller ring på 3058 3997


Download ppt "Velkommen til: UU+ på Podio Webinaret starter kl 11:00 Bemærk! Du behøver ikke at teste dit webcam og mikrofon, for de er begge slået fra. Det er meningen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google