- Peru ligger på Sydamerikas vestkyst. - Det mest talte sprog er spansk. - Hovedstad: Lima, ca. 9 mio. indbyggere - Religion: 82% katolikker, 12 % evangeliske.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hjerterum og opsøgende funktion
Advertisements

IT - Sikkerhedstjek  Særligt tilbud til BOLIGadvokater – netop udsendt  Kr for et sikkerhedstjek.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Skovøkosystem Målgruppe: Elever i folkeskolen Brugskontekst:
DIN ØKONOMI Når du får job og lejlighed
Nationalparkmøde Anne Sophie Gamborg Dansk Skovforening 7. september 2010.
Buskelundskolens børnehave Fokus for år
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
V_P_T_M_P Grundlæggende viden.
Læringscentret og nye vejledningsformer
Forandringsteori for Venindenetværket2013
Liberia.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Dansk Bibel-Institut tilbyder en spændende og udfordrende uddannelse
Turen går til Indien Engelsk, religion, historie og idræt 3.G, uge 41.
Coop Bank.
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Venligst dele disse information med din pastor eller din menighed, din familie for dine bønner i udbredelse for Døves og Tunghørendes sjæle rundt i hele.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
De stille kriser Landsindsamling til IAS’ hjælpearbejde.
Evangelisk Luthersk Netværk - for fremtidens Kirke.
Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være.
Velkommen til Nationalråd Velkomst v/ Kenneth Skov, Lyngby Lovsang v/ Michael Jeppesen, Vejle Et fællesskab af tjenester v/Niels-Peter Hedegaard,
Til etablering af science klubber Materialet kan give: Inspiration til opstart af science klub Indblik i andres erfaringer Bud på, hvilke overvejelser.
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
Spørgemøde d. 2. okt Udbud af materialer til sløjd og naturfag samt udførelse af lovpligtigt eftersyn af træbearbejdningsmaskiner.
Hvad fuck kan vi bruge det til ?` Af Bo Goed Watson
Sct. Georgs Gilderne i Danmark - samarbejdspartnere Sct. Georgs fonden Bloddonerne SOS – BørnebyerneDe grønne pigespejdere.
Skolesport Leg, Liv & Læring Idrætsprojekt Idrætsoplevelser for børn og unge med indlæringsvanskeligheder Partnerskab mellem Dansk Skoleidræt,
Evangelisk Luthersk Netværk - for fremtidens kirke.
Forandringsteori for Lektiehjælpscafeer under Red Barnet Ungdom
Skitur 2015 – fra den 13/2 – den 18/ KLUB UNG Roskilde Øst.
Fra den hemmelige u-landsorganisation til ”hvem vil være millionær” 6. november 2009 PIL14 og Vagn Berthelsen.
Præsentation af forårs-sfo
Pulje: udbredelse af erfaringer fra forsøg med fritidspas
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
Lede til Jesus – leve i Ham
Gaudí, kirken, kunsten og kulturen
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. Økonomi på Spil (Arbejdshæftet: Styr på dine penge)
Djøfernes internationale kompetencer. Hovedresultater Profil: De djøfere, der har en international karriere, har en ung profil, godt halvdelen er offentligt.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 LØN, LÅN OG OPSPARING (Til arbejdshæftet.
Hold styr på nøgletallene i din virksomhed September 2013.
Skitur 2016 – fra den 21/2 – den 26/ Velkommen Før turen Turen derned Dernede Hjemkomst.
Jeopardy titel Under kategori billeder i boksen forside tekst.jpg.
SKITUR – 26. februar Velkommen Før turen Praktisk Turen derned Dernede Hjemkomst.
SPILLET ER I GANG - ET UFÆRDIGT OPLÆG MED DEN VIDEN VI HAR DAGS DATO - MEDLEMSMØDET 27 APRIL 2016 FORHANDLINGERNE OM UDLODNINGSLOVEN.
Overgangen fra børnehave til SFO og skole Forældremøde i Børnehuset xxx xx september/oktober 2015.
Det Grønne Hjørne i Horne - et multifunktionelt samlingsareal.
Innovative elever i samarbejde med 1. Produkter 2.
Inklusion ET SKOLE OG LÆRER SYN.. Skolens perspektiv  Børnene hører til hos os.  Indtil andet er bevist – børnenes trivsel og udvikling er centrum.
Vores relation til Gud: Når Gud taler. Hvordan kan jeg bede? Salmernes bog – Hjælp til at udtrykke både smerte og glæde Fadervor – Grundopskrift fra Jesus.
Årskursus i Hjertemotion
Lavet af Cesilie Bitsch og Viktor Aarslev
PERU´17 - EN SMITTENDE TRO
Oplæg: Samtale: Nådegaver til at helbrede og forbøn for syge
Pilgrimsvandring.
Fuglevængets værdier Mangfoldighed Rumlighed Livsglæde
493 – Velsign, o store, stærke Gud, 1, S1
PERU Missionsprojekt.
PERU Missionsprojekt.
«Men drives I af Ånden, er I ikke under loven» (Gal 5,18).
Tyrkiet. Tyrkiet Tyrkiet Tyrkiet er et stort land med ca. 80 millioner indbyggere. Staten Tyrkiet blev først oprettet i Tidligere hed det Det.
BUDGET, OPSPARING og LÅN
“Glæd jer altid i Herren!” (Fil 4,4).
Du skal ikke være bange Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Læringslokomotivets forældresamarbejde
Aftalt uddannelse via Industriens overenskomst
Guds arvinger og Kristi medarvinger
”Unge Matematiksvage Mønsterbrydere”
Præsentationens transcript:

- Peru ligger på Sydamerikas vestkyst. - Det mest talte sprog er spansk. - Hovedstad: Lima, ca. 9 mio. indbyggere - Religion: 82% katolikker, 12 % evangeliske kristne. - Vigtigste aktiviteter er minedrift, landbrug og fiskeri - Det peruanske køkken byder på friturestegt marsvin, alpacabøffer, grillet oksehjerte og et stort udvalg af eksotiske frugter. PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Fakta om Peru

PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Glimt fra Peru Fra udsigtspunktet "Mirador de Carmen Alto" i Arequipa, kan man se ud over den mere grønne del af byen.

PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Glimt fra Peru Det slidsomme markarbejde udføres med håndkraft.

PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Baggrund - Den Lutherske kirke i Peru tæller omkring 1000 medlemmer. Mange medlemmer er stadig påvirket af folkereligiøsitet. - De unge er kirkens fremtid, men ungdomsarbejdet i Peru er udfordrende - det er småt, og foregår på tværs af store geografiske områder og kulturelle forskelle.

At støtte og udvikle ungdomsarbejdet i Peru, så de unge styrkes i troen, og så kirken i Peru vokser. PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Formål

PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Projektbeskrivelse - Mathilde og Thomas Myhre Tarp Krüger, er udsendt af LM, som ungdomsmissionærer til Peru. Indsamlingen 2016 går primært til deres lønomkostninger. - Der samles derudover ind til at give et beløb på kr. til enkeltstående indkøb. Det kan f.eks. være spil, litteratur, undervisningsmateriale m.m. - Desuden kommer der en missionstur til Peru. Læs mere om turen og ansøgningsfrist på lmu.dklmu.dk

PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Mathilde og Thomas - Mathilde og Thomas er begge 22 år. - Mathilde er student og Thomas er uddannet social- og sundhedshjælper. - Inden de blev udsendt har de været volontører i Peru, hvorefter de var på LMH.

PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Arbejdet - Mathilde og Thomas arbejder med sociale aktiviteter på bibelskoen. - De arbejder med ungdomsarbejdet i kirken - med fokus på ungdomslederne. - De støtter ungdomsgrupper i Juliaca, afholder ungdomslederweekender og nytårslejr.

PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Mål Målet er kr. For de penge, kan vi betale Mathilde og Thomas´ løn i ét år plus diverse faste udgifter. Vi kan desuden give økonomisk støtte til enkeltstående indkøb så som spil, undervisningsmateriale m.m. til ungdomsgrupperne i Peru.

PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Indsamling og støtte Giv penge via - MobilePay - Telefonnummer; Skriv “Missionsprojekt” i din kommentar - Netbank - Reg.nr.: Konto.nr.: Din lokale LMU kasserer - Bliv fastgiver

PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Kontakt - Der findes mere materiale og informationer om missionsprojektet på lmu.dk lmu.dk - Kontakt missionsprojektsleder Louise Høgild, hvis I har yderligere spørgsmål Telefon:

PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Takke - og bedeemner - Tak for, at der igen i år har været en del, der har søgt ind på bibelskolen SETELA. - Tak for en god nytårslejr for de unge. - Tak for, at Mathilde og Thomas har fået et hus at bo i, i Arequipa - bed om, at de må falde godt på plads, både i huset og i deres nye arbejdsopgaver. - Bed for det nye bibelskoleår, at det må blive til velsignelse og opbyggelse for de nye elever. - Bed for Katharine, Samuel og deres datter, Mirjam, Rolf og deres børn, Mathilde og Thomas, Peter-Jan og Simon. - Bed for mod på og overskud til arbejdet for alle missionærer og volontører - at Gud må udruste til opgaverne. - Bed for de unge i Peru og for deres ungdomsledere. - Bed for ungdomsledersamlingerne i Juliaca - de finder sted 2 gange i måneden. - Bed om vækkelse blandt peruanerne.