Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tyrkiet. Tyrkiet Tyrkiet Tyrkiet er et stort land med ca. 80 millioner indbyggere. Staten Tyrkiet blev først oprettet i Tidligere hed det Det.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tyrkiet. Tyrkiet Tyrkiet Tyrkiet er et stort land med ca. 80 millioner indbyggere. Staten Tyrkiet blev først oprettet i Tidligere hed det Det."— Præsentationens transcript:

1

2 Tyrkiet

3 Tyrkiet Tyrkiet er et stort land med ca. 80 millioner indbyggere. Staten Tyrkiet blev først oprettet i Tidligere hed det Det Osmanniske Rige. For bare 100 år siden var der omkring 30 % kristne i Tyrkiet. I dag er der færre end ud af 80 mio. indbyggere. Det placerer Tyrkiet i top 5 over lande med færrest kristne. Hvis man som muslim konverterer til kristendommen, vender man samtidig ryggen til familie, kultur, venner – man mister med andre ord alt, hvad man kender.

4 Tyrkiet Der er én regel i trafikken – kør, når der er frit.
Tyrkiet er fyldt med basarer med lækker frugt og grønt. Tyrkerne er kendetegnet af stor gæstfrihed. Kulturen er meget social. Det er en natteravnskultur – også for børnene. Der er herreløse hunde overalt i Ankara. Man kan få bragt McDonalds mad hjem til sin private adresse – GRATIS. I Ankaras skove finder man skildpadder. Det mest almindelig toilet er et hul i jorden. Tyrkernes favoritsnack er ”lokum” - Turkish Delight

5 Tyrkiet Ankara - Hovedstaden

6 Tyrkiet Moskeen Big Cami i Ankara

7 Tyrkiet

8 Tyrkiet

9 Tyrkiet

10 Tyrkiet

11 Projektbaggrund Radio og mediemission er ofte eneste og bedste mulighed for at dele evangeliet i Tyrkiet. Radioen når ind steder, hvor intet andet kan. Shema Media Group er en kristen medieorganisation med hovedsæde i Ankara. De har potentielt 12 millioner lyttere i Ankara, Samsun og Antalya. Specielt er der mange lyttere i Østtyrkiet, som ellers er et meget lukket område.

12 Projektbeskrivelse For 2 år siden udvidede Shema Media Group med en radiostation i Samsun. Samsun ligger i sortehavsregionen, hvor der bor omkring 7 mio. mennesker men meget få kristne. Området er desuden mere konservativt end Ankara, det er derfor svære at være kristen. LMU’s missionsprojekt 2018 støtter Norea Mediemissions samarbejde med Shema Media Group. Konkret støtter vi driften af Shema Media Groups radiostation i Samsun. Vi vil gerne være med til at støtte forkyndelsen af evangeliet på steder, hvor det er svært at være kristen.

13 Shema Media Group

14 Shema Media Group Soner Tufan – Leder af Shema Media Group

15 Shema Media Group

16 Indsamlingsmål kr. *Se budget i projektkontrakten på lmu.dk/missionsprojekt

17 Indsamling og støtte Giv penge via - MobilePay Telefonnummer: 66 865
- Skriv “LMU’s Missionsprojekt 2018” i feltet ”skriv besked” - Netbank Reg.nr.: 2230 Konto.nr.: Skriv ”LMU’s Missionsprojekt 2018” - Bliv fastgiver – Se lmu.dk/missionsprojekt

18 Bøn Tak for at kirken i Tyrkiet vokser.
Tak for at Gud bruger Shema Media Group til at nå tyrkere. Tak for de ansatte i Shema Media Group. Bed for det tyrkiske folk, at flere må blive kristne Bed om, at flere tyrkere må høre Shema Media Groups radioudsendelser. Bed for de kristne i Tyrkiet – mange af dem har mistet familie og venner. Bed for den daglige drift af Shema Media Group. Bed for de ansatte i Shema Media Group. Bed særligt for radiostationen i Samsun.

19 Kontakt Se mere information og materiale på www.lmu.dk/missionsprojekt
Kontakt missionsprojektsleder Nikolaj Karkov, hvis I har yderligere spørgsmål - - Telefon:


Download ppt "Tyrkiet. Tyrkiet Tyrkiet Tyrkiet er et stort land med ca. 80 millioner indbyggere. Staten Tyrkiet blev først oprettet i Tidligere hed det Det."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google