BYGGESKADE Byggeskadeforsikring på favorable vilkår til medlemmerne af Bygherreforeningen og Ejendomsforeningen Danmark Konceptbeskrivelse.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PostDK momsmodul Mange netbutikker overser, at der ikke er moms på forsendelser, når de sender varer til privat kunderne med Post Danmark.
Advertisements

Et samarbejde med AL Finans Factoring giver dig mange fordele
DFM Konferencen – ”OPP i virkeligheden”
Datakvalitetsstrategi Engrosmodellen
Afslutningskonference Interreg Onsdag den 12. september 2012
Hvorfor er det offentlige marked interessant?
Indhentning og vurdering af tilbud
Offentligt-Privat-Samarbejde
Rådgiverpuljen Mette Thybo. Hvem kan søge puljen? Det er en forudsætning for at opnå tilskud til køb af privat rådgivning, at:  virksomheden er registreret.
Vandløbsfagmøde Skarrildhus, Kibæk, 5. september 2013
Praktiske erfaringer med Byggeriets IKT specifikation
Solcelleudbud på tværs af kommuner v/ Flemming Jørgensen, REEEZ REEEZ Renewable Energy and Energy Efficiency in Zealand.
Vedvarende energi til husstande
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
COPENHAGEN GLASGOW GOTHENBURG KRISTIANSTAD LONDON OSLO STOCKHOLM TONSBERG Randers Kommune Hjemme-pc ordning.
Brand- & Sik-ringsCenteret
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Baggrund, status og udrulning
Beretning for år 2001 Fremtiden.
Automatisering af tværorganisatoriske processer
Coop Bank.
Tilsyn under renoveringen
Obligatorisk projekt 5: ERP-systemer
Organisering af virksomhedernes interne AM-arbejde
Introduktion til Microsoft CRM Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Disposition Indledning Hvad samarbejdes der om ?
1 National konference d. 21. november Workshop III Systematisk rekruttering til telefonrådgivning – et eksempel.
VELTEK medlemsmøde 22. januar 2008 DS Certificering A/S VA-godkendelser – nu og i fremtiden.
Bygherreforeningens ideer til en indsats mod svigt, fejl og mangler Henrik L. Bang, civ.ing., MSc, PhD Sekretariatsleder, Bygherreforeningen
Seminar Nyborg Strand 3. maj 2011 Nortec System A/S Seminar Nyborg Strand 24. april 2012.
EBF seminar - Tirsdag den 24. april 2012 Velkommen til MIELE A/S.
En entreprenørs oplevelser og erfaringer ved Kim R. Jensen.
Se.dk/bigblue 1 SE Big Blue Fordi energireduktion skaber værdi og synergi.
OPP-projektet – Vildbjerg Skole. Opstart af udbudsproceduren Offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse i EF-tidende med opfordring til at deltage i.
GRUPPEARBEJDE Opsamling for København 27 grupper (ca. 6 pers. i hver gruppe)
People and solutions – working together værdier for millioner…..  hvis du kan SE dem…. Lau Jakobsen Channel Manager.
Ny medarbejder I Klynge A 16
Når adfærdsændring ikke er så nemt Den 18. maj
Kapitel 23 Forsikring og pension. Forsikring og pension kapitel 23 I kapitel 23 gennemgås: Forsikringsaftaler Pensioner Begunstigelser (Aftaler – se kap.
Kapitel 20 Handel med fast ejendom. Handel med fast ejendom kapitel 20 I kapitel 20 gennemgås: Lovgivning og aktører Gennemgang af en ejendomshandel Mangler.
DANSK OG INTERNATIONAL ERHVERVSRET, 3. UDGAVE Kapitel 25 Forsikring og pension.
Et samarbejde mellem: BAT Kartellet | Bygherreforeningen | Dansk Byggeri | Danske Arkitektvirksomheder | DI Byggematerialer | Foreningen af Rådgivende.
Et samarbejde mellem: BAT Kartellet | Bygherreforeningen | Dansk Byggeri | Danske Arkitektvirksomheder | DI Byggematerialer | Foreningen af Rådgivende.
EBAS Energi- og Bygningsrådgivning A/S Byggeskadeforsikring Energi og bygningsrådgivning A/S (EBAS) Bygherreforeningen & Ejendomsforeningen Danmark.
Afklaring af arbejdsevnen/ arbejdsprøvning
DANSK OG INTERNATIONAL ERHVERVSRET, 3. UDGAVE Kapitel 23 Rådgiveransvar.
Hvad skal kendetegne fremtidens Rådgivningsydelser ?
Mission Statens Byggeforskningsinstitut lavede i 2004 en undersøgelse af svigt i byggeriet. Ifølge denne undersøgelse beløber omkostningerne til afhjælpning.
Kontakt mellem borgere med handicap og den kommunale forvaltning GAP-analyse af Det Centrale Handicapråd.
Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser Styrelsen for Forskning og Innovation Videnpilotordningen
KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen KØBENHAVNS EJENDOMME Bygherreperspektiver på indkøb af ventilationsløsninger v/ Gyrithe Saltorp.
Værdibaseret ledelse. Udgangspunktet Fokus på procesværdi som et middel til at opnå målet (højere produktværdi) Alle byggeriets parter er på banen, og.
Kapitel 26 Forsikring og pension.
Nyt fra Efterskoleforeningen
Udbud af bygning 44. Sådan blev opgaven stillet
(s. 1) Præcise udbud giver bedre tilbud og færre konflikter
Handel med fast ejendom
KONCERNSERVICE STRATEGI 2020
Trafikale og miljømæssige effekter
Vækstkaution og Kom-i-gang-lån
Dialogmøde med Rådet for Socialt Udsatte
Historie og organisation
MEDLEMSTILFREDSHED Januar 2018.
Handels- og procentregning
Eksempel på en forsikringspakke
Hvordan skaber vi rammen for kvalitet?
Kapitel 21 Forsikring og pension.
Informationsmøde: Udbud af produkter til brug ifm. personlig hygiejne og desinfektion.
Handel med fast ejendom
Netværksdage om sygehusbyggeri 17. september 2019
Præsentationens transcript:

BYGGESKADE Byggeskadeforsikring på favorable vilkår til medlemmerne af Bygherreforeningen og Ejendomsforeningen Danmark Konceptbeskrivelse

Udfordringen Byggeskadeforsikringen er lovpligtig for en lang række typer af boligbyggeri. Få forsikringsselskaber – en håndfuld - tilbyder forsikringen. Forsikringen er kostbar – præmier fra 1,5% op til 5% af byggesummen ses hyppigt. Konkursrisikoen vejer tungt. Nogle få opnår dog en ”rammeaftale” til en bedre pris. Analyser viser, at cirka 1/3 af præmien er ”forsikring”, resten (dvs. 2/3) er ”eftersynshonorarer”. Det er både tid- og ressourcekrævende for branchen at indhente tilbud på byggeskadeforsikring. Men der er ingen vej udenom, da byggetilladelsen er hæftet op herpå. Begrænset kobling mellem de etablerede forsikringsselskabers lovpligtige eftersyn og byggeriets udførende parter.

Mulighederne Overordnet at udvikle et favorabelt forsikringsalternativ til medlemmerne. At sørge for at risikopræmien reflekterer, at der reelt set kun er tale om en konkursrisiko. At udvikle et produkt baseret på solide aktører, der alle arbejder efter en høj, faglig standard, har et uplettet renommé – og på deres respektive felter alle er blandt markedslederne. At sørge for at de tekniske eftersyn efter 1 og 5 år udføres af en erfaren, landsdækkende aktør – og at arbejdet udføres i et nært samarbejde mellem bygherren og ingeniørfirmaet. At muliggøre kobling til den almindelige 1 & 5 års gennemgang. At skabe en ordning, der fungerer med et minimium af administration – både i tilbuds- og tegningsfasen. Udveksling af erfaringer til samfundets, medlemmernes og byggeriets bedste.

Løsningen Der er udviklet et samarbejdskoncept, hvor: Bygherreforeningen og Ejendomsforeningen Danmark er fast styregruppe. Willis er forsikringsrådgiver for ovenstående parter - og leverer et komplet administrativt setup for samarbejdskonceptet. Amtrust International Underwriters Ltd. er forsikringsselskab. EBAS (BOLIUS + NRGi Rådgivning) er eftersynskonsulenter. Willis udbyder ydelserne, hvis parternes vilkår ikke løbende er markedsledende. Om Willis: Willis er Danmarks største forsikringsrådgiver med mere end 430 ansatte og 6 kontorer. Willis har betydelig erfaring med dansk byggeri – både i forhold til rådgivere, entreprenører og professionelle bygherrer. Om Amtrust: Selskabet er hjemmehørende i London, har en høj finansiel rating (AM BEST ”A” [excellent]) og er specialister i forsikringer, der handler om ”skjulte fejl og mangler”. Tilsv. erfaring fra andre europæiske markeder. Om EBAS: Er resultatet af en sammenlægning af udvalgte aktiviteter fra BOLIUS og NRGi Rådgivning. Willis og NRGi har samarbejdet siden 2004.

Fordelene Forsikringen er oftest mellem 20 og 40% billigere end det øvrige marked. Ingen gebyrer for afgivelse af tilbud. Tilbud fås fra hverdag-til-hverdag. Professionel faguddannet HOTLINE. Mulighed for – med rabat! - at kombinere forsikrings-eftersynet med den almindelige 1- og 5 års gennemgang af byggeriet. Sikring af bedste-pris på hver enkelt byggesag. Tilbyder ordningen ikke bedste- pris i en given byggesag, indhenter og anbefaler Willis tilbud fra markedets øvrige forsikringsselskaber. Det holder ordningen skarp! Q-følgegruppe: Periodiske ERFA-møder mellem Bygherreforeningen, Ejendomsforeningen Danmark, Willis, udvalgte medlemmer, AmTrust og EBAS.

Stærkt – men simpelt! Bygherre Tilbud Projekt PoliceEftersyn Årlig vurdering og ”forhånds- godkendelse” Projektskema Tilbud på byggeskade- forsikring Police for byggeskade- forsikring Opkrævning Risikoprm…x Eftersyn...…x Moms……...x I alt……..xxx 1- og 5-års eftersyn Preview Fra dag-til- dag

Fleksibelt – tilpasser sig! Bygherre Tilbud Projekt Årlig vurdering og forhånds- godkendelse Projektskema Tilbud på byggeskade- forsikring Frit valg for bygherren: Lyntilbud til brug for byggetilladelse UDEN pris/præmie ELLER Tilbud MED pris Dag-til- dag

Hvem kan være med? Medlemmer af Bygherreforeningen og Ejendomsforeningen Danmark kan drage fordel af konceptet. Det enkelte projekt indplaceres på et præmietrin, der modsvarer byggeriet samt medlemmets byggehistorik/soliditet. Bygherren vurderes årligt og gratis af forsikringsselskabet. Projekter vurderes fra byggesag til byggesag. Begge dele sker indenfor to hverdage, evt. samtidigt. Præmietrin 3 Præmietrin 2 Præmietrin 1 Markeds- præmier % besparelse !

Konkret eksempel (1) Rækkehusbyggeri – mindre sag Byggesum inkl. moms ekskl. byggegrund: 20 mio. kr. Byggeskadeforsikring tilbudt i koncept: kr Præmie i procent af byggesum: 1,34% Tilsvarende, bedste tilbud fra det øvrige marked kr Præmie i procent af byggesum: 1,77% Besparelse i konceptet: 24%! Modelbillede

Konkret eksempel (2) Ejerlejlighedsbyggeri – større byggesag Byggesum inkl. moms ekskl. byggegrund: 100 mio. kr. Byggeskadeforsikring tilbudt i koncept: kr Præmie i procent af byggesum: 0,65% Tilsvarende, bedste tilbud fra det øvrige marked: kr Præmie i procent af byggesum: 0,94% Besparelse i konceptet: 31%! Modelbillede

Hurtigt igang! Det er nemt og hurtigt at komme igang! Ring til Willis’ - brug enten din sædvanlige kontaktperson eller bed om Willis’ “BYGGESKADE HOTLINE” - vi er klar til at hjælpe! BYGGESKADE HOTLINE er åben mandag til fredag fra til Tlf eller brug