Opgave Nårvarerne modtages. Hvad bør du gøre af overvejelser, når du skal placere dine produkter på den mest hygiejnemæssige forsvarlige måde inde i køleskabet.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dias 1 – kompasset udfoldet for frugt og grønt
Advertisements

Dias 1 – kompasset udfoldet for variation og bevarelse af normalvægten
Kabystjeneste Sundhed, ernæring og proviantering
Husk også, at du kan være med i konkurrencen om fede KU-hoodies
Information om Nøglehullet 2011
Kost og træning.
Bakteriers vækstbetingelser
Kost til triatleter.
Oksekød kan vi ikke spise længere - Kogalskab!. Kyllinger kan vi ikke spise længere - Fugleinfluenza!
Slank og lækker.
Skriftlige opgave kom IT
SUPERSUND SALATER Kartoffelsalat og Laks med avocadosalat med ærter & spinat. Sidstnævnte salat er fra den nye ”Supersund - Salater” bogen – dog med mine.
Menuteori - hvordan man planlægger en menu
Menuteori ved Jesper Rye - hvordan man planlægger en menu til selskab.
Det er over 20% af vores totale udledning af drivhusgasser
Præsentation af Det Gode Køkken
Information om Nøglehullet 2011
Jespersen & Laursen Erhvervs- og organisationspsykologer Spørgsmål du kan overveje  Hvordan bliver du inspireret i dit arbejde?
Perlehønebryst Frisk blomme
Menu teori.
Kvantitative metoder
ENERGI- OG MILJØCENTRET VI BESØGTE ENERGI- OG MILJØCENTRET ODENSE.
OPGAVE Lav en opskrift til 5 personer: Kødsovs med pasta
Menu i Ryttercafeen Dagens ret 45 kr.
Kantineordning. KANTINEORDNING - ET TVÆRSNIT AF EN PLAN.
Linjeuge fedme Hvad skal vi spise i dag?
Sanser, oplevelse og beskrivelse
Velkommen!.
Eksamens navn Dit navn. Oversigt  Spørgsmål nummer 1 Spørgsmål nummer 1  Spørgsmål nummer 2 Spørgsmål nummer 2  Spørgsmål nummer 3 Spørgsmål nummer.
Libanesisk mad.
Menuteori ved Jesper Rye - hvordan man planlægger en menu til selskab.
Kap. 5 Opbevaring I køleskab: • porrer • forårsløg • gulerødder
Menuteori - hvordan man planlægger en menu
Velkommen til Fokus Pålæg arbejdsgruppemøde
Fastfood Oksekødsrulle og Hakkebøf med sweet potato fritter og cashewpesto Sidstnævnte er fra Fastfood bogen – dog med mine egne ændringer.
Proceslandkort Få overblik over dine processer Prioritér jeres indsats.
Det afgørende er derfor , hvordan du spiser hver dag.
6.1. Nøglehullet – et sundere valg 6.2 Fødevaregrupper og variation Spis noget fra alle fødevaregrupper hver dag og varier de produkter du spiser inden.
Morgenmad Nogle spiser havregryn med mælk og sukker.
Den Sensoriske rejse igennem et måltid
4 retters menu for kun kr. 295,-
Velkommen til uge 8 Ugens emner: Søvn – får du nok? Sult – mærk efter
Frugt og grønt. 600 g om dagen 2 ▪
Sensorik Struktur: Møde på midten. Opgaven er :”Hvad er sensorik ?”
Morgenmad Ligesom vi fylder det rigtige brændstof på vores biler, er det lige så vigtigt, at vi fylder det rigtige brændstof på os selv og vores børn.
100 gram frugt og grønt Landbrug og Fødevarer, 6 om dagen.
Forslag til dagskost for en kvinde med lav fysisk aktivitet
Kost til gravide Kendskab til de ernæringsmæssige behov til gravide.
Anbefalet saltindtag Kvinder 6 g Mænd 7 g På længere sigt er målet 5-6 g Nedre grænse for indtag 1,5 g salt Kilde: Nordiske Næringsstofanbefalinger 2004.
Frokost Hvor kommer protein fra? Skummetmælk 7 g Bolle 6 g Røget laks 4 g Resten < 0,5 g I alt 28 g protein 40 g råt kyllingebryst, 25 g salat, 50 g peberfrugt,
Vitaminer – Eksempler på fødevarer som kan anprises med højt indhold af/betydelig mængde.
Informationsmøde 19. august 2013 omkring udbud af fødevarer.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod KØD & SMAG Mørt ikke tørt – stegning.
Landbrug & Fødevarer VIDSTE DU, AT… 2895 KJ = 690 kcal2961 KJ = 705 kcal 150 g popcorn indeholder flere kalorier end en stor portion brunch, som vist på.
Aftensmad Hvor kommer protein fra? Kartofler 5 g Skummetmælk 2 g Oksekød 26 g I alt 35,4 g protein 125 g oksekød 9 % fedt, 250 g kartofler, 50 g skummetmælk,
Morgenmad Hvor kommer protein fra? Skinke 3 g Ost 9 g Rugbrød 1 g Peberfrugt - g Agurk - g Kiwi 0,6 g I alt 30,7 g protein 30 g havregryn, 200 g skummetmælk,
Mikroorganismer. Hvad er mikroorganismer Gær og skimmelsvampe Bakterier Virus.
Unge fra 14 – 17 år ( Efterskole )
Gammeldags stegt kyllingelår
Seks veje til din sundhed
FEDTINDHOLD I EN SKIVE BACON
Hjerterehabiliteringen Roskilde Sygehus
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Fedtstoffer.
Professionelle opskrifter og Svindberegning: 2 skoleperiode
Leret i pottemag'rens hånd
Butterdej Onsdag den 13. september 2017
Sammensatte ord
Præsentationens transcript:

Opgave Nårvarerne modtages

Hvad bør du gøre af overvejelser, når du skal placere dine produkter på den mest hygiejnemæssige forsvarlige måde inde i køleskabet. Placer følgende varer i køleskabet, skriv tallet på den rette hylde 1.Persille 2.Hakket oksekød 3.Mælk 4.Ost 5.Peberfrugt 6.Oliven olie 7.Kylling til optøning 8.Rå løg 9.Tomater 10.Salat 11.Margarine 12.Varm ret til nedkøling 13.Åben pålæg i skiver eks. Rullepølse 14.Frisk fersk laks

Opgave: når råvarerne er modtaget 1.Persille 2.Hakket oksekød 3.Mælk 4.Ost 5.Peberfrugt 6.Oliven olie 7.Kylling til optøning 8.Rå løg 9.Tomater 10.Salat 11.Margarine 12.Varm ret til nedkøling 13.Åben pålæg i skiver eks. Rullepølse 14.Frisk fersk laks Hvilke overvejelser har du haft med hensyn til den enkelte råvare 1.___________________________ 2.___________________________ 3.___________________________ 4.___________________________ 5.___________________________ 6.___________________________ 7.___________________________ 8.___________________________ 9.___________________________ 10.___________________________ 11.___________________________ 12.___________________________ 13.___________________________ 14.___________________________