Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Informationsmøde 19. august 2013 omkring udbud af fødevarer.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Informationsmøde 19. august 2013 omkring udbud af fødevarer."— Præsentationens transcript:

1 Informationsmøde 19. august 2013 omkring udbud af fødevarer

2 Dagsorden Velkomst Generel orientering omkring udbud af fødevarer til Hjørring Kommune Tidsplan Overblik over de 8 udbud E-handel Master Cater Spørgsmål

3 Generel orientering omkring udbud af fødevarer til Hjørring Kommune Eget udbud / Totalleverandør på aftale fra SKI Tilbud fra et bredt leverandørfelt Afprøve markedet både små, mellemstore og store virksomheder Fokus på intern indkøbsmønster – skabe ro Fleksibel –Ingen leveringsgebyr ved små leveringer –Krav om hvilke dage og tidspunkter, der ønskes levering Har selv indflydelse på udvælgelsen af kvaliteten bl.a. ud fra vareprøver og varedeklaration

4 Tidsplan Torsdag den 8.august 2013 - Offentliggørelse af udbud. Mandag den 19.august 2013 – Informationsmøde Mandag den 2.september 2013 - Sidste frist for modtagelse af skriftlige spørgsmål til udbudsmaterialet. Tirsdag den 24.september 2013 - Tilbudsfrist kl.12.00. Mandag d. 30.septemeber, tirsdag d.1.oktober, og onsdag d. 2.oktober i uge 40 – Levering af vareprøver. Fredag den 8.november 2013 - Tilbudsgivere underrettes omkring tildeling. Onsdag den 20.november 2013 - Hjørring Kommune underskriver aftalen/aftalerne, Ordregiver anser ikke udbuddet for afsluttet, inden aftalen/aftalerne er underskrevet af parterne. Onsdag den 1.januar 2014 – Køkkenområdet skal senest denne dato modtage CSV-filerne fra den/de udvalgte Leverandør(er). Februar 2014 – Indlæsning af katalog i TrueTrade 1.marts 2014 - Aftale start.

5 Overblik over de 8 udbud Kolonial –Kolonial, henkogt frugt og survarer –Saft, juice, marmelade og grød –Ost, smør, margarine og gær –Mælkeprodukter, skalæg og æggeprodukter –Friskt brød Frostvarer –Frosne bær, grøntsager, pandekager, æbleskiver, frossen fisk, kød- og melboller samt pølser –Frosset fjerkræ –Frossen brød Friske fisk Friske grøntsager, frugter og rå kartofler Kaffe og The Fersk kød Pålæg, fiskepålæg og salater Vakuum kartofler og snitgrønt

6 E-handel Krav ved flere af udbuddene – øvrig skal være indstillet på overgang til E- handel i aftaleperioden Februar 2014 – Indlæsning af katalog i TrueTrade Systemet er baseret på 2 kataloger: Henholdsvis Katalog og Prisbog (både nettopriser og prislister).

7 Master Cater Onsdag den 1.januar 2014– Køkkenområdet skal senest denne dato modtage CSV-filerne fra den udvalgte Leverandør.

8 Spørgsmål HUSK Spørgsmål skal fremsendes skriftligt via Mercell

9 Tak for i dag


Download ppt "Informationsmøde 19. august 2013 omkring udbud af fødevarer."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google