Johannes’ åbenbaring.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Husk at lukke døren efter dig!
Advertisements

Filipperbrevshymnen.
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
I er verdens lys Det skal handle om lys i dag og om det at være et lys. Her i efteråret og hen over vinteren, så er lyset noget af det vi allernemmest.
Opstandelsesfest.
Skelgårdskirken, den 12. marts 2012
Hvad er der med året 1914.
Debatoplæg Opstandelsen, de sidste tider og tusindårsriget.
Juleafslutning for Kostskolen Assersbølgaard.
Paradiset bare en Illusion?.
BP – dit og mit frihedsbrev. Muligt at leve et liv i frihed – pga
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Et barn er født i Betlehem
Jesu genkomst og de sidste tider
Overvældet af Jesu opstandelse!
……………. Livets centrum. 1.Mosebog 11:1-9 Hele jorden havde samme sprog og samme tungemål. Da de brød op mod øst, stødte de på en dal i landet Sinear, hvor.
”Religion er opium til folket”
Påskedag 2012 Jesu opstandelse forandrede verden Livs-vandringen mod Emmaus Luk 24.
Rytterne i Åbenbaringen
At vente på Guds time.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
Venligst dele disse information med din pastor eller din menighed, din familie for dine bønner i udbredelse for Døves og Tunghørendes sjæle rundt i hele.
Kate-QUIZ-mus.
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Dejlig er den himmel blå, lyst det er at se derpå,
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Dejlig er den himmelblå
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder, midt i engles julekor, med Himlens frakkeskøder. Du var dreng i Nazareth, stod i tømrerlære,
Prisen for efterfølgelse – vi du betale den?. Teksten til 3. søndag eft. Trinitatis v25 Store skarer fulgtes med Jesus, og han vendte sig om og sagde.
Lyset der skinner i mørket
Lidelsens problem (teodicé)
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
Sankt Jørgen og dragen. Legenden om Sankt Jørgen.
Quiz om ”Bibelen for børn” del 2
Bibelmeditation III Teol.kursus, MF Luk 24, Den opstandne Jesus og disciplene. Således står der skrevet: Kristus skal lide og opstå.
Kampen mod ondskabens åndemagter, kap.10 (7-12). Daniel 10:1-5 I perserkongen Kyros’ tredje regeringsår blev et ord åbenbaret for Daniel, som havde fået.
Samson Og Dalila.
Historien om Jesus’ fødsel
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
Opstandelse, bortrykkelse og dom. Teksten 1 Thess 4,13-18 (1084) så sandt som vi tror, at Jesus døde og opstod Gud vil føre de hensovede sammen med ham.
Et rige, hvor mennesker indbydes til håb og fremtid Esajas Bibelcamping Fårevejle 2015.
Jesu rædsel og styrke Salme 22. Salme 22:1-9 Min Gud, min Gud! Hvorfor har du forladt mig? Du er langt borte fra mit råb om hjælp og fra mit skrig. Min.
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Trosbekendelsen med billeder. Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen.
PÅSKE-SALME-SANG.
2. Tim. 3:16-17 Ethvert skrift er indblæst af Gud og nyttigt til undervisning, til bevis, til vejledning og til opdragelse i retfærdighed, så.
234_Jesus han er syndres ven 1, S1
Julens symboler Matthæus 2
Hvem har magten: Kristus, kejseren eller Konsumerismen?
167 – Nu ringer alle klokker mod sky 1, S1
XXX – Du kom til vor runde jord 1, S1
Da Jakob måtte flygte fra det, han havde gjort,
Halleluja dødens magt er brugt 1, S1
Nu tændes tusind julelys
En stjerne skinner i nat
Dejlig er jorden Dejlig er jorden! 2. Tider skal komme,
Tros-lounge KIRKE FOR KONFIRMANDER.
Hvem skabte stjernerne 1
Nu tændes tusind julelys
En stjerne skinner i nat
Du kom til vor runde jord
Hvilken historie var de vise mænd drevet af?
082 – Nu kom der bud fra englekor 1, S1
224 – Kærligheds og sandheds Ånd 1, S1
Præsentationens transcript:

Johannes’ åbenbaring

Guds trone i Himlen Jesus fører Johannes ind i Himlen. Et hvidt klæde, snehvidt hår, øjne der gløder, fødder der skinner. En hvid trone med en skikkelse på. At se på som jaspis og sarder. Fire engle (keruber) rundt om.

Skriftrullen med syv segl Det første segl: ”Jeg så en hvid hest, og han, der sad på den, havde en krone og bue.” (nederlag) Det andet segl: ”en anden, ildrød hest, og han, der sad på den, fik givet at tage freden fra jorden, så folk myrder hinanden. Og han fik givet et stort sværd.” (krig)

Skriftrullen med syv segl Det tredje segl: ”jeg så en sort hest, og han, der sad på den, havde en vægt i hånden.” (sult) Det fjerde segl: ”jeg så en gustengul hest, og han, der sad på den, hed Døden, og Dødsriget fulgte med ham.” (død)

Skriftrullen med syv segl Det femte segl: De døde der tror på Gud. Det sjette segl: Jordskælv, stjerner falder, bjerge rykkes. Det syvende segl: Død og ødelæggelse. Abaddon, Afgrundens Engel

Djævelen besejres Ærkeenglen Mikael og hans engle går i krig mod dragen og hans engle. Djævelen/Satan styrtes i afgrunden.

Dragen vender tilbage Satan kommer op af havet og bespotter Gud og forfører menneskene, som følger og tilbeder ham. En engel stiger ned med lænker.

Tusind års riget Mennesket skal herske på Jorden sammen med Gud og Jesus, som sidder i Himlen. Dragen sættes fri og smides i havet af flammer og svovl. En ny himmel og jord skabes. Dommedag Genopstandelse i Himlen eller i Ildsøen.