OZ2RF Hvad er det her nu alt for noget Hvorfor nu alt det her

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Advertisements

Hvilken forskel gør spørgsmål?
Gammelheds-Philosophy
Overordnet målsætning:
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Den lille Mads.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Måske er I gode venner i et år,
Denne serie vil vise nogle af mine sjove billeder
Engang For ikke så længe siden I det mørke Jylland….
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
SMED Single Minute Exchange of Dies
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
Nr. Vesterskov - Et lille sted - Med store muligheder
Reduktion AM 2009.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
BUREAU FOR MARKEDSANALYSER Din genvej til viden, indsigt & overblik Man får et hurtigt overblik ved at kigge på farverne. De grønne farver viser, at her.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Borgernes barrierer for brug af IT
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Indsamlingsmetoder.
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Introduktion til Det Praktiske Projekt Det Praktiske Projekt Udvikling og skriveproces.
8 tips til succesfuld ledighed Med Christina Janns.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Backoffice præsentation
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Fætterjagt oktober 2005 Billeder fra Lauras album.
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
Hvor der er fokus på klimaet.
Evaluering af ”Røgfrihed for alle”
Kondenceret konceptudvikling DDK ITU F2007 John Paulin Hansen.
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
Fortællinger fra kanten
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Hold fast, hold ud eller hold igen
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Relationer – børn og voksne
Et fly er tæt på at styrte ned. Der er 5 passagere om bord, men der er kun 4 faldskærme.
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
Deltagelse og fastholdelse i et skole- og ungdomskulturelt perspektiv på erhvervsuddannelserne Peder Hjort-Madsen, Center for Ungdomsforskning, Aalborg.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Den ultimative HF-antenne
KREDSEN I CENTRUM Ambitioner. HØJE OG SYNLIGE AMBITIONER Hvad er godt FDF hos os? FDF skal være sjovt – både for børn og voksne Ambitioner tager ofte.
Velkommen til Green Field. Hvad er Green Field? På Green Field er alting muligt: Her er ingen restriktioner Her kan man udfolde sig Her er alle imødekommende.
Historien om de gode venner.
Præsentation af resultaterne fra casestudie
Læreren som læringsleder
Problemformulering En problemformulering er et sæt af åbne spørgsmål.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Amatørradio – verdens bedste hobby Eksperimenterende Danske Radioamatører Amatørradio en spændende fritidsinteresse en grænseløs verden.
Psykiske og kognitive funktionsnedsættelser på arbejdspladsen Ergoterapeut Anitta Hornshøj Jensen Psykolog Ingrid Vingelen Bo - og Rehabiliteringscenter.
Din kollega får alle de gode ture
Præsentationens transcript:

OZ2RF Hvad er det her nu alt for noget Hvorfor nu alt det her (gamle Jante har desværre ikke altid levet forgæves…)

OZ2RF 2 SSB contester som multi-multi station SAC SSB CQ WW SSB QTH er dyrskuepladsen i Roskilde Også kendt som Roskilde Festival pladsen

OZ2RF Men HVORFOR? Vores motivation? Vores ide? Vores mål? Ingen har tidligere kørt i M-M kategorien i SAC SSB … altså sådan seriøst set ! Mest seriøse er OZ1DD i 2002 med 1949 QSO’er i en SOAB – ingen M-M .. Og den gamle CQ WW SSB rekord er alt for gammel … OZ9EDR, 1988 – puha da da den er gammel !

Oscar Zulu Two Roskilde Festival OZ2RF Oscar Zulu Two Roskilde Festival … Sponsor støtte er lettere de rigtige steder fra … Callsign er KUN til denne lejlighed (ingen lokalafdelingsrivalisering) … Vi inviterer ALLE på Sjælland til at byde ind med det de kan og er bedst til

OZ2RF 4 trins raket 1 - ”Roadshow” og skabe interessen 2 - Samle ressourcerne og systematiserer 3 - ”udnævne” Bånd-chefer og Ressource- chefer – lave en PLAN for det hele 4 - SAC SSB er prøveballonen CQ WW SSB er det endelige MÅL

OZ2RF Bånd-chefer ? Hvorfor ? 160, 80, 40, 20, 15 og 10 meter Ressource-chefer ? Hvorfor ? Antenne, Strøm, Computer, Forsyning, Propagation, …. Matrix organisation der kombinerer det bedste fra hver ind i hvert bånd. Nils Bo og jeg vil være ”Cheferne” over det hele

JA for ..! OZ2RF Kan vi som lokalafdeling eller enkelt-person bruge det her til noget bag efter? JA for ..! …tænk HF eller VHF Fieldday!? … Din næste SOAB eller SOSB i en Contest?? (blot som et af mange eksempler)

OZ2RF Mål? Ny rekord! Både i SAC SSB og CQ WW SSB At have mindst 4½ station i luften alle 48 timer At slå den gamle OZ9EDR rekord fra 1988 Den er jo kun på 10 mio points og 7308 QSO’er At skabe noget, som ikke har været gjort før, og vise hvad der kan lade sig gøre At have det sjovt med hobbyen, hvor alle kan være med

OZ2RF …. MEN Da det her er et stort projekt, må vi sige dette: Når man melder ind her, så fanger bordet! Det siger vi fordi … Fordi alle skal kunne stole på opbakning fra de forskellige ressoucer i organisationen. Svigter nogle få bliver projektet uoverskuelig, kræver endnu mere af dem som er tilbage og ikke mindst vi svigter vore sponsorer… Det er Roskilde Festival Pladsen vi har fået lov til at …

… og at det her ikke er helt gratis! OZ2RF Hvad med Jer? Har I lyst til at være med, hvad I kan byde ind med? … og vær bevidst om at vi er glade for, og bevidste om, hver lille indsats og bidrag! … og at det her ikke er helt gratis!

OZ2RF