Grønne områder og aktiviteter

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Advertisements

-En lærerig arena for alle aldre
Danehofskolens værdigrundlag
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Legende Innovation Evaluering v. Ulla Kellermann.
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfuld til 7 •Denne weekend er jeg på Strandbo. I går sagde de voksne, at vi skulle.
Leg og læring med digitale medier i dagtilbud
Natur og science i børnehøjde.
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Børnemiljøvurdering 2013 Trinitatis Menigheds Børnehus
Velkommen til kursus.
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
For børn der har svært ved/ikke kan begå sig i en ” almindelig ” idrætsforening. R.H.I.F.
Buskelundskolens børnehave Fokus for år
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Program Velkomst – Allan Nyt fra matriklen – Allan og Lars
Nørrebros erfaringer med aktiviteter i et heterogent kvarter Børnearbejdet i Nørrebro Taekwondoklub.
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
En ven til Gubbie! Af Nadia og Sascha..
Børns udvikling Af Sasja og Caroline.
I NABOSKABET.DK Børn og Unge. Naboskab i forskellige højder  Integration og sammenhængskraft i boligområdet handler ikke kun.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
Solsikkens Nyhedsbrev 8. ÅrgangNr Så blev det atter tid til lidt nyheder fra Solsikken. Vi henviser også til vores hjemmeside,
Mit hus Små børns drømmehus.
Smileyen, som fik en ven.
Soles værdier  Der er et godt sammenhold  Der er ingen der mobber  Man får sig rørt  Der er gode trænere  Vi spiller fairplay.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er det blevet 2014 og vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Nedenunder.
Dialogisk læsning – Eksempler på spørgsmål
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Veninde aften Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden FC´s U/11 piger inviterer til veninde.
Forældremøde Ellepilen 11. April Hvem er vi?
Cykeltur ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: alle mennesker spiller på musikinstrumenter fra firmaet Yamaha. Alle.
Tilfredshedsundersøgelse
Relationer – børn og voksne
Mobbe- og trivselsundersøgelse
Facebook Ung i Grenå.
Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.
Jeg har altid vidst det.... Og her er BEVISET De kan det simpelthen ikke.
Mobning er: Man bliver mobbet, når andre børn bliver ved med at drille en, og man synes, det ikke er sjovt.
Krudtuglerne Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper,
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
Arbejdslørdag d.15 september Børnehaveklassen får en omgang med malerpenslen. 4 klasse bliver også frisket op.
Den gode vuggestue - om pædagogisk arbejde med små børn
KREDSEN I CENTRUM Ambitioner. HØJE OG SYNLIGE AMBITIONER Hvad er godt FDF hos os? FDF skal være sjovt – både for børn og voksne Ambitioner tager ofte.
Fællesskab og relAtioner i fdf
Fremtidens Feriehus & Feriehusområde Følgegruppemøde Torsdag den 26. maj 2011 Feriehusområder i Nordjylland – et landskab med oplevelsespotentiale Jacob.
Aktivitetsplan uge 39 SFO Valhal & Bifrost
Lucinahaven Pædagogik Lucinahaven indretter læringsmiljøer ud fra tre pædagogiske tilgange: Legepædagogik, værkstedpædagogik og børns inddragelse.
Lærings- og praksisfortælling
Krible Krable - Formål Inspirere, motivere og understøtte til at:
SPEJDERNES LEJR 2012 Ildsjæle - rundt om lejren. Spejdernes Lejr 2012 HVEM OG HVOR MANGE Hvem: De spejderkorps i Danmark Forventet deltagere på lejren.
Tilvalg og fravalg Når du tager en beslutning, så vælger du noget til – men samtidig vælger du også noget fra.
Offentlige legepladser Status til Miljøstyrelsen og det videre arbejde Jord-ERFA-Midt, , Per Novrup.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
NYE BØRN I BØRNEHAVEN.
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
MIT NYE VUGGESTUELIV.
Inklusion for alle – Illusion eller virkelighed?
Arkitektur Den ultimative legeborg. Hvad vil vi ? Idé udvikling Brain storm Idé sortering Skitser Bygning rum Stemningen.
1 Faglige udfordringer og kommende initiativer på dagtilbudsområdet Ny Dagtilbudslov Læring, udvikling, omsorg og dannelse Pædagogiske læreplaner Krav.
GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING At evaluere læring.
Natur og naturfænomener 1. Halvår 2017 JUL JAN APR OKT JUN MAJ MAR FEB AUG SEP NOV DEC
Naboskabsundersøgelse Skt. Klemens Resultater og idéer 2. marts 2010.
GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING At sætte ord på læring.
4a og 8x2 Vores idé går ud på, at vi skal bygge et stort lejlighedskompleks med en park og en dertilhørende fiskesø. Alt vores energi skal komme fra.
DGI årsmøde 5-februar-2013 ”MINIton i børnehaven”.
Krop og bevægelse 1. Halvår 2016 ? JUL JAN APR OKT JUN MAJ MAR FEB AUG SEP NOV DEC
Case eksempler Seksuelt bekymrende adfærd. Gruppearbejde Vurder og drøft de to cases ud fra Bekymringsbarometret ? Hvilke områder ville være relevante.
Europæiske Kulturbørn Dansk inspirationsseminar
VoksenBadminton… Er det noget for jer?
Præsentationens transcript:

Grønne områder og aktiviteter Lavet af: Mai, Maja, Kirstine og Johanne.

Alders opdelt legeplads Det er en stor legeplads, delt op i mindre legepladser. Vi havde tænkt os at lave en stor alders opdelt legeplads. Legepladsen skal være alders opdelt, så der er en legeplads til børn fra 0-3 år, 4-7 år og 8-13 år. Vi har fundet på ideer, der kunne være på legepladserne. Legepladsen skal være en udendørs legeplads.

Legeplads til hver en alder Legepladser for børn fra 0-3 år

Legeplads for børn fra 4-7 år

Legeplads for børn fra 8-13 år

Udendørs træningssteder Omme i Frisenborgparken er der et udendørs trænings sted, men vi syntes at der skal være lidt flere. Hvor der kan bla. Være.

multihal Vi synes at der skulle være en stor multihal, med indendørs aktiviteter for voksne og børn. Hvor man Fx kan lege en hal og spille der, eller hoppe på en hoppeborg og spille på spillemaskiner.